Gość: salma IP: *.* 22.01.02, 06:06 witam po raz pierwszyprosze o pomoc co zrobic, zeby tak strasznie nie bolaly piersi - poczatek ciazy.salma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaM Re: Bolace piersi IP: *.* 22.01.02, 09:17 Witaj na Forum!!! Mi pomagal na zmiane cieply i zimny strumien prysznica a pozniej masaz oliwka dla dzieci. Moze rezultat nie bedzie widoczny po pierwszym razie ale powinno pomoc. Pozdrawiam Ciebie i dzidzieAnia i 28tygodniowe Gabrysiatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salma Re: Bolace piersi IP: *.* 22.01.02, 14:39 Serdecznie dziekuje za rady- zaraz bede testowacPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosialinde Re: Bolace piersi IP: *.* 22.01.02, 12:36 Pomógł mi krem do pielęgnacji biustu Mustela. Już po pierwszym zastosowaniu zniknęło bolące nabrzmienie i uczucie, że moje piersi ważą co najmniej tonę Niestety, ten krem jest dosyć drogi (54 zł) ale za to bardzo wydajny. Przez 4 miesiące zużyłam ok. 1/4 tubki (a mój biust do niewielkich nie należy...)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś