ms32 20.11.06, 22:05 Kto stosował? Jaką mają "sprawdzalność"? Proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reninka72 Re: Test owulacyjny 20.11.06, 22:27 Ja stosowalam, z pozytywnym skutkiem Udalo mi sie zajsc w ciaze za trzecim, a raczej drugim podejsciem przy dosc nieregularnych cyklach. W zaleznosci od testu prawdopodobienstwo blednego odczytu jwst niwe wieksze niz 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Test owulacyjny 20.11.06, 22:32 Ja tez.Przy nieregularnych cyklach 3 podejscia bezskuteczne i z testem za pierwszym razem.Dodam,ze na tescie bylo zaznaczone iz tylko dwie wyraznie grube rozowe krechy zwiastuja dzien plodny.Tymczasem u mnie byla druga kreska przez jakies 4 dni ledwo widoczna a jenak wlasnie wtedy sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
cayenne78 Re: Test owulacyjny 20.11.06, 22:49 no to raczej jak kreska była ledwo widoczna to test się nie sprawdził - bo mówił że nie masz owu a zaszłaś w ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś
moniamis1 Re: Test owulacyjny 21.11.06, 11:41 Ja mam dość niesamowite doświadczenia, otóż stosowałam testy owulacyjne przez 3 cykle-bez skutku.Zaszłam w ciąże w następnym cyklu po trzecim z testami!!!!mimo, że miałam jeszcze testy, nie użyłam już ich...w momencie kiedy zaszłam nic nie obserwowałam,mierzyłam itd. mogę stwierdzić, że 0 mysli o dzidzi, czysty spontanWiem,że wielu dziewczynom testy pomagają.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: Test owulacyjny 21.11.06, 13:35 Wejdź na forum NPR i poczytaj ile problemów mają niektóre kobiety z tymi testami. Myślę, że jeżeli ktoś mierzy temperaturę i bada śluz i szyjkę, wtedy może się jeszcze dla dokładności podeprzeć testem, a sam test, to chyba za 100%- owy uznać nie można. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś