Dodaj do ulubionych

czy to to?

IP: *.* 24.02.02, 11:19
Bardzo chce miec dziecko i ciagle wsluchuje sie w moje cialo. Owulacje mialam w poniedzialek (18.02). Teraz troche pobolewaja mnie brodawki, ale nie wiem czy to nie z powodu sugestii. Dzisiaj zrobilam sobie test, wyszedl mi negatywny, ale ludze sie, ze to za wczesnie. Moze ktos mi powie jak wczesnie mozna "wyczuc", ze jest sie w ciazy? I jak wczesnie mozna zrobic test ciazowy, zeby uzyskac wiarygodny wynik?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania1 Re: czy to to? IP: *.* 24.02.02, 14:27
      Niestety jest za wczesnie, żeby "poczuć" , że jest się w ciąży. Standardowymi objawami na samym początku są ból i obrzmienie piersi ( ale mogą również świadczyć o zbliżającej się miesiączce), częste oddawanie moczu, złe samopoczucie. Z testami różnie bywa. Niektórym wychodzą pozytywne jeszcze kilka dni przed spodziewanym okresem, a innym ( tak jak mi) po 3 dnia spóźnienia wyszedł negatywny i nastepny , juz pozytywny zrobiłam po 12 dniach spóźnienia. Wydaje mi sie , ze najleprij zrobić test po kilku dniach od planowanego wystąpienia okresu , z uwagi na mogące pojawić się samoistne poronienie w dniu miesiączki. Po co narazac sie na taki stres? Zycze cierpliwosci i dwóch kresek na teście.PozdrawiamAnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka