Dodaj do ulubionych

Urodzilam Tymonka

IP: *.* 16.04.02, 08:41
Czesc Kochane, Musze sie wam pochwalic, ze w piatek urodzilam synka.Jest przecudny, zdrowiutki i jak na razie tylko troche marudzi. Urodzil sie dosyc chudziutki (2970) ale za to dlugi (56).Wczoraj wrocilismy do domciu. Ja po cesarce jeszcze nie czuje sie najlepiej, ale i tak nie jest tak zle jak myslalam.Caly czas wpatruje sie w moje szczescie i najchetniej nie wypuszczalabym go z ramion, a w kolejce czeka jeszcze tatus tak samo zachwycony jak mamusia.Pozdrawiamy Was goraco Sylwia i Tymonek
Obserwuj wątek
    • Gość: ewak Re: Urodzilam Tymonka - gratulacje! IP: *.* 16.04.02, 11:46
      Gratulacje dla szczęsliwych Rodziców! Niech Maluszek rosnie grzecznie, a Ty odzyskuj szybko siły! Zazdroszczę Wam, że już możecie tulić Maluszka.PozdrawiamEwaK
    • Gość: Ania_G Re: Urodzilam Tymonka IP: *.* 16.04.02, 17:10
      HeJ! Gratulacje!!!! Myśmy też chcieli Tymonka, to było jedyne imię, co do którego zgodziliśmy się, ale wyszły dwie pannice. No cóż, następnym razem będzie Tymonek :-) Gratulacje i ucałuj Tymonka :-) I trzymaj się!Ania
    • Gość: suzimuzi Re: Urodzilam Tymonka IP: *.* 17.04.02, 07:07
      :love: :love: :love: Gratulacje :love: :love: :love:Zyczymy Wam duzo, duzo sily, zdrowia, pociechy z malenstwa i samych radosci. A malenstwu wspanialych rodzicow ;):bic:Suzann, Jas i Izunia
    • Gość: Gohaha Re: Urodzilam Tymonka IP: *.* 18.04.02, 11:11
      OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! Do których w sposób szczególny dołącza się mój mąż jako fan imienia Tymon! Przekaż też buziaczki dla Tymonka od naszego Maleństwa, które wierci się w brzuszku u Mamusi. Może to też Tymonek? Hm...zobaczymy. A póki co pozdrawiamy i ściskamy! :)))Goha, Tomek i ??? (Amelka albo Tymonek, no albo Karolek, jeśli zdołam przekonać męża) ;)
    • Gość: refi Re: Urodzilam Tymonka IP: *.* 18.04.02, 15:53
      Sylwik!Goraco gratuluje, ucaluj malenstwo ode mnie. Niech sie zdrowo chowa. PozdrawiamRenata F.mama Jasia
    • Gość: refi Re: Urodzilam Tymonka IP: *.* 18.04.02, 16:07
      GRATULACJE!!!!!!!!Wszystko fajnie tylko - Sylwia, ZDJECIA PRZESLIJ!!!Pozdrawiam,Malgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka