Dodaj do ulubionych

Chyba sie zaczyna!!!!!!!

IP: *.* 01.06.02, 11:07
matko, chyba sie zaczyna, a chat pusty i ja nie mam z kim pogadac... Moj maz wlasnie przywierca z tesciem (niczegho nieswiadomym) rolety, balagan jak nie wiem, ja mam nieskonczona prace, a umowilam sie na wtorek z promotorem... Wody odeszly a skurczow nie ma- czekamy...ojej- niech ktos cos mi napisze!cleo
Obserwuj wątek
    • Gość: Muchgrab Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 11:23
      Cleo !Trzymam mocno kciuki za Was ! Powodzenia ! Wiecej Ci nic nie napisze, bo sama jestem przed.Goraco pozdrawiamGoska i 28 tygodniowy Kubus
    • Gość: Zilka Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 11:56
      O rany, Cleo, powodzenia. Będzie wszystko ok, nie martw się :) :) :) 1 czerwca to bardzo ładna data na urodziny :)Napisz coś jeszcze przed wyjazdem jak dasz radę. I w ogóle, tego no, trzymaj się dzielnie. Pracą, promotorem, bałaganem i takimi innymi nie przejmuj się.Acha i może jednak powiedz mężowi???Powodzenia, trzymam za Was kciuki :)
    • Gość: AgnieszkaP. Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 12:08
      Cześć Cleo,trzymam kciuki !!! A te wody to już całkiem odeszły ? Na pewno zaraz powinno się coś dziać. Tylko nie czekaj za długo w domu jeżeli nie będzie skurczy po odejściu wód, zapamiętaj o której odeszły i ewentualnie zadzwoń do lekarza jak długo czekać w domu. To już, tuż, tuż :bounce:Dzieciaczki spieszą się na świat w Dniu Dziecka :)Myślimy o Tobie i kibicujemy,Agnieszka :hello:
    • Gość: Kleo Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 16:40
      o rety dzieki za slowa wsparcia... zilka- moj maz to wie od rana samego, totesc niczego nie swiadom.. przed chwila chcial nas zabrac do tesco.:)ała zaczyna mnie juz bolec co 3 minuty i to sciska niezle..ale jak widzicie jeszcze zyje bo pisze... poszlismy na szybki meczacy spacer i wreszcie zaczelo sie cos dziac, bo to juz prawie 12 godzin od odejscia tych wod..najgrosze ze nasza polozna wlasnie jest przy innym porodzie wiec modlimy sie by tamci urodzili wczesniej... ciekawe czy naprawde Michasia wybierze Dzien Dziecka- na swoje nieszczescie (pomyslcie o pretensjach a propos prezentow!)rety- nie moge uwierzyc ze to juz... caly czas wydaje mis ei ze moze sie myle..pzodrcleo
      • Gość: Silije Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 17:42
        Cleo, ściskam kciuki jak mogę i jestem z Tobą, wszystko skończy się pięknie, choć w sumie godzina 18, to na Dzień Dziecka maluch może się już nie załapać. Błagamy odzywaj się do nas z nowinami :-) .
        • Gość: magdako Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 01.06.02, 17:54
          dziewczyno ! co ty jeszcze robisz w domu !!!??? mnie lekarz mówił, że odejście wód to sygnał bezwzględny żeby jechac do szpitala, nawet jak nie ma jeszcze skurczy !! pędźcie natentychmiast do szpitala !!!!! trzymam kciuki !magdaps. ja mam termin 21 czerwca ;)
    • Gość: Kleo Re: Chyba sie zaczyna-leukocyty! IP: *.* 01.06.02, 19:55
      sluchajcie jakies tydzien-dwa temu mialam leukocyty- 13 i lekarka nie powiedziala ze to cos nie tak. dzis mam 15, zero goraczki wiec niby brak infekcji... jak wiecie (neiktorzy) chcielibysmy rodzic w domu,i polozna sie waha czy mamy jechac do szpitala czy ejdnak zostac...:(ja nie chce do szpitala :(a skurcze sa caly czas, ale nie wiem jakie rozwarcie-polozna bedzie za godzine i mnie zbada...
      • Gość: Berenika Re: Chyba sie zaczyna-leukocyty! IP: *.* 01.06.02, 20:16
        Nie bój się przede wszystkim. Tylko z tym wahaniem się nie czekajcie za długo. Klara, szpital naprawdę to nie jest nic takiego strasznego! gdyby się okazało, że jednak trzeba, to myśl po prostu, po co to - przecież lada moment będzie z Tobą twój mwłasny malutki dzidziuś! Uszy do góry :)Właśnie przeżywasz najpiękniejsze chwile w życiu kobiety ;):bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Kurcze, zazdroszę Ci, że to jużBerek
        • Gość: Rysia Re: Chyba sie zaczyna-leukocyty! IP: *.* 01.06.02, 21:12
          Pamietaj o oddechach!!!!! :) :)Albo ziajanie labo na niby dmuchanie świeczki. A najlepiej to wejdź do wanny to na pewno Ci trochę pomoże. I jak trzeba to zasuwaj do szpitala, bo tam w razie jakich kolwiek komplikacji ma fachową pomoc. Przede wszystkim kieruj się dobrem dzieciaczka.Trzymaj się,czekamy niecierpliwie co dalej,Paulina
          • Gość: AnetaLelonek Re: Chyba sie zaczyna-leukocyty! IP: *.* 01.06.02, 22:29
            Kleo trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!papap Anetka i 26 tyg brzuszek
      • Gość: Kasia_M Re: Chyba sie zaczyna-leukocyty! IP: *.* 01.06.02, 23:51
        cleo patyszno mam nadzieję że wszystko dobrze idzie i może jesteś już z Michasią na rękach!!! a ja dziś byłam na osiedlu i wypatrywałam cię usilniesmile)))trzymaj się skarbie - i daj znać jak poszło!!!!!!!!!!!!!ex-sąsiadka Kasia_Mbuziaczki!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Berenika jeszcze nie koniec IP: *.* 02.06.02, 13:02
      Właśnie wróciłam z Solca, gdzie widziałam Klarę snującą się po korytarzu. Dzidziusia nadal brak, pierwszy okres porodu trwa. W każdym razie wszystko OK. Jutro mnie tam kładą na patologii, więc będę wiedziała wszystko na bieżąco, a na razie trzymajmy kciuki za Klarę, bo pewnie ma już dosyć, biedna...
      • Gość: AnetaW Re: jeszcze nie koniec IP: *.* 02.06.02, 15:49
        Trzymamy kciuki od wczoraj caly czas!Szkoda, ze nie wezmiesz ze soba komputera do szpitala, by do nas pisac ;-)Za Ciebie Bereniko tez bede trzymac kciuki, mam nadzieje, ze nie bedzesz juz dlugo czekac na malucha.Powodzenia!
    • Gość: agulak Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 02.06.02, 18:48
      Na pewno wszystko będzie w porządeczku, mnie tylko przerażają te długie godziny oczekiwania, stres i zmęczenie związane ze skurczami i czekaniem na rozwarcie :ouch: . Ale najważniejsze jest to że KLEO już niedługo zobaczy swojego bobaska i to wynagrodzi jej wszystkie trudy porodu.Szkoda, że ja też jutro idę do szpitala na planowaną we wtorek cesarkę ("dzidek" siedzi cały czas na dupci) i nie będę na bieżąco z nowinkami.A Berkowi też życzę szybkiego rozwiązania, no bo ileż można w tej ciąży chodzić ;).Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiego powrotu z dzidziusiami do domu i na forum :hello:Aga i dzidek 40 tydz.
    • Gość: kasia.sj Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 02.06.02, 19:43
      Dziewczyny, mam rewelacyjny pomysł. Jeżeli większość chce rodzić na Solcu to zrzućmy się na sieć komputerową na oddziale. Bierzemy laptopa i mamy kontakt na bierząco.To byłby prawdziwy poród rodzinny czat między skurczami. Swoją drogą to wcale nie było by głupie gdyby szpitale miały "dzierżawkę".Czy już coś wiadomo co z Cleo? Trzymam kciuki Pozdrawiam kasia i kangur
      • Gość: 051274 Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! - świetny pomysł IP: *.* 03.06.02, 11:55
        Dziewczyny pozdrawiam Was b.serdecznie, śledzę wątek od początku, jestem z Wami całym sercem, choć chciałabym i ciałem. Pomysł Kasi z laptopem i bezposrednim porodem jest świetny. Trzymam kciuki, odzywajcie się!!!Ewa i 39-tygodniowy brzusio.
    • Gość: Gatta Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 03.06.02, 18:17
      Cleo, skarbie!! Ale Ci zazdroszcze ze masz juz pewnie w domu swoja mala kruszynke! mam nadzieje ze Michasia jest zdrowa i sliczniutka i ze ty czujesz sie dobrze. ja tez juz bym chciala miec przy sobie swoja dzidzie a to dopiero 21 tydzien ( ale w Dzien Dziecka zaczal sie ruszac!!). Sciskam Cie goraco - GATTA
      • Gość: kasia.s Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 03.06.02, 20:06
        Jezu ,ja też Ci strasznie zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!u mnie 28 tydzień...Ucałuj dzidzię ode mnie mooooocno!Kasia i 28 tyg.Martunia
    • Gość: mimi Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 04.06.02, 11:32
      No i co???? Jest dzidziuś? Czekamy na ciąg dalszy...
    • Gość: kasia.sj Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 07.06.02, 21:57
      Rany to już 7 dni. Cleo co u Ciebie, jak się ma Michasia?Ktoś coś wie?Pozdrawiam Kasia
      • Gość: Berenika Re: Chyba sie zaczyna!!!!!!! IP: *.* 08.06.02, 07:15
        Wiem, bo widziałam - klara urodziła w niedzielę. Michasia jest śliczna. Parametrów fachowych nie podam, bo nie pamiętam, zresztą to już należy do rodziców. Były jakieś niewielkie kłopoty, więc przetrzymali je w szpitalu aż do wczoraj, ale z tego, co wiem, powinny już wyjść. Mąż Klary obiecywał, że coś napisze, ale zdaje się że nie miał głowy - zdominowała go córeczka, od pierwszej chwili :). Pewnie niedługo się odezwą.
        • Gość: Kasia_M Re: Klara wielkie gratulacje - i odezwijcie się:))))))) IP: *.* 08.06.02, 08:30
          uf uf - bardzo się cieszę, że jesteście już razem -oczywiście jesteśmy wszyscy żądni szczegółów - ale przecież to nei zając nie uciekniesmile świeżutkim rodzicom małej Michasi - wszystkiego najlepszegosmile)))))))))))))buziaczki
          • Gość: Dragon Re: Klara wielkie gratulacje - i odezwijcie się:))))))) IP: *.* 08.06.02, 21:16
            Witam. :hello: :wahoo:Moje gratulacje :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Czyż to nie jest urocze? :love:Kiedy powrót na czat?Napisz coś więcej o maluszku, dobrze?Pozdrawiam Dragon. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka