Dodaj do ulubionych

blizna po cesarce

IP: *.* 15.11.02, 11:18
Moja córeczka ma już prawie 22 miesiące , a ja ciągle czuje moja bliznę po CC. Czasami mnie swędzi, czasami ciągnie, a czasami lekko pobolewa, szczególnie jedna strona, która "wyszła trochę gorzej". Gdy byłam u lekarki ok. roku po CC, stwierdziła, że wszystko jest w porządku. Ciekawa jestem czy to normalne i czy wy też miewacie podobne objawy, a może powinnam zacząć się martwić ?Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaz Re: blizna po cesarce IP: *.* 15.11.02, 11:41
      Ja jestem prawie 8 miesiecy po CC i blizna takze czasem mnie swedzi ale nie boli i nie ciagnie!!! Gdy ja dotykam, miejsce to jest troche nadwrazliwe.Mysle jednak, ze skoro Twoja lekarka powiedziala, ze wszystko OK, to tak jest. Odczucia sa przeciez bardzo subiektywne,pozdrawiamKasia
      • Gość: kayak Re: blizna po cesarce IP: *.* 15.11.02, 22:19
        Hej Aniu ja po cesarce jestem dopiero 2 miesiace ale moj lekarz powiedzial mi ze przeczulica w okolicy blizny moze trwac do 6 miesiecy wiec to chyba troche za dlugo. Jeszcze w szpitalu lekarz powiedzial mi ze w dwa lata po operacji dochodzi do calkowitego "znormalnienia" tamtego obszaru. Moze sprobuj smarowac contratubexem, chociaz to juz dosc pozno. Najlepiej udac sie do lekarza, moze innego tym razem zeby wyjasnic watpliwosci.PozdrMarta
    • Gość: Zilka Re: blizna po cesarce IP: *.* 17.11.02, 17:35
      Wiesz co Aniu ja jestem 3 miesiące po cesarce i nie pamiętam, że takową miałam. Jak przeczytałam Twój post to z ciekawości pomacałam bliznę no i na upartego trochę inaczej to czuję ale nie specjalnie. Więc może rzeczywiscie idź do innego lekarza???zilka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka