motylka77 28.02.07, 18:36 Witam, jak w temacie, możeie z doświadczenia polecić jakiegoś dobrzego lekarza do prowadzenia ciaży w EnelMED? zależy mi właśnie na tej placówce bo pracodawca opłaca tam abonament. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka9933 Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 28.02.07, 19:01 Ja pracuję w dużej firmie, która też opłaca nam leczenie w EnelMedzie. Ponieważ firma jest duża to sporo dziewczyn rodziło dzieci, jak zaszłam w ciąże to zasięgałam informacji kogo polecają w EnelMedzie i o dziwo nie polecały mi nikogo. Każda leczyła się prywatnie. Ja przed zajściem w ciąże chodziłam na wizyty kontrolne i za każdym razem do innego lekarza, jakoś do żadnego nie nabrałam zaufania. Mi bardzo zależało na tym, żeby lekarz prowadzący moją ciążę był praktykiem (czyli pracował na codzień w jakimś szpitalu) dlatego chodzę do lekarza prywatnie, ale jak mi daje skierowanie na badania (tylko skierowanie musi być z pieczątką i podpisem lekarza) - to te badania robię właśnie w EnelMedzie, chociaż tyle udaje mi się oszczędzić. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Forum "SZpitale" 28.02.07, 20:58 i tam pytamy się,szukamy informacji i opinii o szpitalch,lekarzach,położnych. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 28.02.07, 21:23 A ja chodziłam i jestem zadowolona. Polecam dr. Mikłasz - Kupis i dr. Dziąga Odpowiedz Link Zgłoś
ano14 Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 28.02.07, 23:13 Ja też niestety nie mogę stamtąd polecić. W ogóle mam bardzo kiepskie zdanie o tej przychodni. Dla mnie jest tylko o jeden poziom wyżej niż państwowa służba zdrowia. W porównaniu do cen - to trochę za mało... Oczywiście Ktoś inny może mieć zupełnie inne zdania, ale ja ponieważ Enel mam pod domem często z niego korzystałam (nie mówię tu tylko o ginie, ale o zwykłych lekarzach internistach) i prawie za każdym nie byłam w pełni zadowolona. W porównaniu do LIMa czy do Damiana odbiegają dla mnie poziomem jakości, a i lekarzy mam wrażenie mają o wiele słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
persefony Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 01.03.07, 05:14 Witam A ja się zaparłam, że skoro mam pakiet to prywatnie płacić nie będę. Początek ciąży prowadziłam u dr Lecha Medarda- sympatyczny człowiek, ale wizyty trwały srednio 5 min, wszystko uznawał za normę i generalnie nic na wizytach nie mówił. Oczywiście w szpitalu okazało się, że skórcze w 17 tc to nie norma więc zmieniłam lekarza na dr Jakubiaka ( pracuje w szpitalu na Madalińskiego). Było dużo lepiej gdyby nie terminy wizyt średnio trzeba się zapisywać z 6 tyg wyprzedzeniem. Wiele razy musiałam prosić lekarza, żeby przyjął mnie bez umawiania wizyt. W końcu trafiłam zupełnie przypadkiem na dr Łuszczewskiego. I to jak dla mnie był srzał w dzsiątkę. Lekarz z poczuciem humoru, odpowiada na wszystkie pytania, nie straszy jak są problemy ale też ich nie lekceważy. Wizyty trwają ok 30 min i w trakcie ich trawania sprawdza wszystko. Ja szczerze polecam, wydaje mi się że pracował w IMiD Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 01.03.07, 09:07 kiepski dobór lekarzy najczęściej bez bieżącej praktyki w szpitlu to bolączka wielu sieci medycznych,ja mam abonament w innej znanej ale ciążę prowadzę prywatnie nikogo nie znalazłam dla siebie a byłam u 3 ginów-wszyscy na etacie w firmie bez kontaktu z kliniką Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 Re: EnelMed sprawdzony lekarz - prowadzenie ciaży 01.03.07, 09:33 ja prowadzę ciąże u Juchnickiej i jestem bardzo zadowolona. Co miesiąc dostaję skierowania na wszystkie badania i gdy tylko ja coś jest nie tak(np. straszne bóle głowy na początku ciazy) od razu daje skierowania na badania dodatkowe. Wżyciu niebyłam tak przebadanaFAkt ze ciąza przebega bez problemów wiec niewiem jak jest w sytuacji kryzysowej ale powiedziała ze jakbyy co to mam dzwonićna komórkęalbo przychodzić do enelmedu bez zapisu. Byłam też u Jakubaka i też mam bardzo pozytywne odczucia Odpowiedz Link Zgłoś