10.04.07, 11:29
Witam
Dziewczyny, przeszukałam wyszukiwarkę, ale nie znalazłam nic na ten temat
senności. Od kilku dni jestem strasznie śpiąca, mam mdłości, wogóle jestem
nie do życia uncertain, jeszcze nie byłam u gina (dziś odebrałam wynik bety, który
wskazuje na 5-6tydzień ciąży). Macie jakiś sposób, żeby poczuć sie lepiej
(kawy z tego co słyszałam nie należy pić a ja nawet przed ciążą nie piłam)?
Mam nadzieję, że coś mi poradzicie, bo szczerze mówiąc to ledwie siedzę w
pracy a łóżeczko tak mi pachnie....
Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • edit38 Re: senność 10.04.07, 11:37
      Nie wiem czy są na to jakieś sposoby oprócz krótkiej drzemki.
      Też tak miałam na początku ciąży i w pracy myślałam tylko o tym aby iść do domu
      się przespać. Niestety gdy wracałam do domu to pomimo strasznego zmęczenia tylko
      czasami udawało mi się zasnąć. Gdy dostałam L4 ucieszyłam się że w końcu będę
      mogła spać do woli ale okazało się że ten okres kiedy byłam senna już minął.
      • kisia82 Re: senność 10.04.07, 11:42
        Ja do dzis ( a jestem w 36 tc ) musze w ciagu dnia zorganizowac sobie 2- 3
        godzinna drzemke bo inaczej nie jestem do zycia.Kawy tez nie pije mimo iz mam
        25 lat ( jeszcze sie nie nauczylam )ale podobno slaba jedna filizanke mozna
        wypic w ciagu dnia - jesli ktos lubi - u ciebie tez to odpada.A jak pracowalam
        jeszcze to musialam chociaz 10-15 minut w pracy sie zdrzemnac - na krzselku bo
        inaczej przeciez nie wolno big_grin ale teraz robie to juz legalnie w swoim wlasnym
        łóżeczku smile))))))))
        • foxfamily Re: senność 10.04.07, 16:21
          Mnie senność dopadła w I trymestrze-na szczęście trwało to dwa tygodnie. Mogłam
          spać i spać-o każdej porze dnia i nocysmile Dziś weszłam w 30 tydzień ciąży i jak
          dotąd śpioch nie wrócił. Pozdrawiam
    • monika7920 Re: senność 10.04.07, 20:32
      też byłam bardzo senna w I trymestrze, miałam takie 2-3 tygodnie, że 90% dnia to
      spanie, mysle, ze z tym nie ma co walczyc jeśli jestes senna, to pewnie
      potrzebujesz tego odpoczynku
      wiadomo, że i bez ciąży można być sennym, ale przynajmniej u mnie to było co
      innego, ja prawie nie wiedziałam, co sie wokół mnie dzieje, takie zamroczenie
      jakby, później przeszło prawie całkowiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka