Dodaj do ulubionych

Pasy ciążowe

20.04.07, 19:51
Moja koleżanka jest w 6 mcu ciąży. Chcę jej zrobić prezent. Ktoś mi polecił
pas ciążowy. Na allegro znalazłam taki:
www.allegro.pl/item186755472_pas_ciazowy_super_na_wiosne_rozmiar_mniejszy.html
podoba mi się ten na drugim zdjęciu.
Czy któraś z Was taki ma? Jak się nosi?
Obserwuj wątek
    • eliszka25 Re: Pasy ciążowe 20.04.07, 21:43
      takiego pasa nie mialam. moze i wyglada ladnie, ale to tylko ozdoba. jesli
      chcesz podarowac kolezance cos, co jej sie naprawde przyda, to moze lepiej taki pas?
      www.anita.com/pl/pl/148,1,0,0,39123__products-detail.htm?ovs_basic=1
      mialam wlasnie taki i blogoslawilam lekarza, ze mi o nim powiedzial. podtrzymuje
      brzuch, zmniejsza bol plecow i w pachwinach. bez niego wlasciwie nie moglabym
      chodzic pod koniec ciazy, bo brzuch mialam duuuuzy. wprawdzie nie bedzie nic
      widac, bo to w koncu bielizna, ale mysle, ze kolezanka bedzie ci wdzieczna za
      taki prezent. ja bylam z niego bardzo zadowolona i moge szczerze polecic.
      • paniwaz Re: Pasy ciążowe 21.04.07, 16:02
        Pas, który znalazłaś na allegro do doskonały i niezwykle przydatny element
        garderoby ciężarnej kobiety. Po pierwsze umożliwia noszenie wszystkich swoich
        starych, a już przykrótkich bluzek, po drugie stanowi dodatkowe termiczne
        zabezpieczenie brzucha w jesienno-zimowym okresie a po trzecie jest ciekawym
        elementem ubioru. Bardzo polecam jego zakup i z całą pewnością allegro to dobre
        miejsce, bo w sklepach z odzieżą ciążową pasy takie kosztują 50-150PLN.
        Pas o którym wspomina eliszka 25 według mnie nie do końca będzie idealnym
        prezentem, ponieważ: nie każdy lubi i chce obciskać swój brzuch - mnie wszelkie
        obcisłe koszulki irytują, anie mówiąc o bieliźnie; nie każdy ma takie kolosalne
        gabaryty wymagające podtrzymywania a ponadto jak wręczyć ciężarnej coś tak
        brzydkiego w momencie, kiedy zawartość jej szafy i tak znacznie się uszczupliła
        na czas ciąży. Zostawmy kupowanie bielizny samym ciężarnym a w ramach prezentu
        wręczajmy rzeczy piękne, a nie rodem z babcinej szuflady. Ozdobny pas ciążowy
        bardzo polecam, sama mam 3 różne i sprawdzają się rewelacyjnie. Powodzenia w
        zakupach. Pani Wąż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka