Dodaj do ulubionych

torba do szpitala

24.04.07, 11:07
Witam,
Dziewczyny poradzcie mi prosze w co spakowac to wszystko dla siebie i dzidzi
do szpitala. Przeciez tego tyle jest ze sprzydalaby sie jakas waliza.
Obserwuj wątek
    • andaba Re: torba do szpitala 24.04.07, 11:10
      Teraz dla dzieci trzeba cokolwiek brać?
      Do niedawna dawali i pieluchy i ubrania.
    • adamari1 Re: torba do szpitala 24.04.07, 11:11
      jest mnostwo stron w necie temu poswieconych. wpisz w googlach "torba do
      szpitala", "wyprawka", albo cos podobnego i z pewnoscia pojawi sie mnostwo
      informacji na ten temat
    • isabe Re: torba do szpitala 24.04.07, 12:13
      www.rzeczy-szpital.webpark.pl/
      oczywiscie trzeba brac"poprawkę" na niektóre pozycjesmile nie zawsze wszystko jest
      potrzebnesmile to jest jakby zbiór tego co znalazłam na różnych forach, niestety
      za duzo tego żeby wkleic tutaj, dlatego link do strony zrobionej na szybkosmile
    • koni42 Re: torba do szpitala 24.04.07, 12:24
      Dużo podkladów dla siebie o ile rodzisz państwowo i będzie to poród naturalny. Dzidzia może
      mieć kilka par body, bo z pieluszki napewno coś się <<wyleje>> wink
      • karen774 Re: torba do szpitala 24.04.07, 12:33
        Dziewczyny, ale Zuzannie chyba raczej chodziło o to W CO się spakować a nie co
        spakować do szpitala. ja pewnie będę miała dwie torby. Jedną większą z rzeczami
        dla malutkiej i rzeczami na pobyt w szpitalu, a drugą mniejszą tylko na czas
        porodu ( koszula, woda do picia, aparat foto i wszystko, co może się przydać
        tylko na sali porodowej) Pozdrawiam.
        • isabe Re: torba do szpitala 24.04.07, 13:33
          smile połozna w szkole rodzenia radziła nam , żeby spakować się w jedną dość sporą
          torbę, żeby w czasie zmieniania sal itd nie pozostawiac rzeczy swoich i żeby
          łatwiej było zię zebracsmile
          • sabka22 Re: torba do szpitala 24.04.07, 13:57
            ja miałam torbe jedną dużą,miałam tam wszystko rzeczy moje i dzidzi.Teraz w
            szpitalu przynajmiej u mnie trzeba miec ciuchy i pieluchy dla dziecka swojesmile)
    • mb261 Re: torba do szpitala 24.04.07, 13:59
      Witaj, na początek spakuj torbę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wszystkiego po
      troszku a w domku przygotuj drugą torbę z rzeczami które wydaje ci się że będą
      potrzebne, aby mąż mógł Ci je w każdej chwili podrzucić. Ja tak zrobiłam. Na
      początek 2 kaftaniki i 2 body, 15 pieluch dla siebie koszula itd. Potem jak już
      leżałam na swoim łóżku poprosiłam męża aby mi dowoził potrzebne rzeczy np
      laktator. Miałam jedną dużą torbę a w domu rzeczy do szpitala na 2 torby smile i
      wszystko się przydało (co prawda byłam w szpitalu aż 10 dni)
    • marta76 Re: torba do szpitala 24.04.07, 21:30
      ja jak wychodziła ze szpitala wygladalam jak "rumun".Torba sportowa i pare
      reklamowek.Ostatnio jak bylam w szpitalu na Żelazenej widzialm dwie wychodzące
      dziewczyny i każda z nich miała zwykłe walizki na kółkach i stwierdziłam,że to
      dobry pomysł.Wejdą pod łózko,wszytko na wierzchu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka