sunshine5 18.05.07, 17:45 mam pytanie- jakiej konsystencji są wody płodowe? takie jak woda czy raczej śluzowate? i ile tego wypłwa przy prawidłowej ilości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: wody... 18.05.07, 17:49 Takie jak woda Prawidłowe mogą byc lekko słomkowe czy mlecznobiaławe. Ile wypływa to zależy od tego w jakim stopniu nastąpi pęknięcie pęcherza płodowego. Jeśli "dziurka"będzie bardzo mała to i wody moga się wtedy sączyć. A i zależy na jakim odcinku pęknie pęcherz. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine5 Re: wody... 18.05.07, 17:52 Jezu, właśnie wstałam i czułam tak jakbym się posiusiała... i zaciskałam mięśnie kegla i nic nie działało, tak właśnie jakby wody... całe spodnie i majtki mokre. to mogły być wody... Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: wody... 19.05.07, 10:22 Jestem ciekawa czy juz urodzilas..jezeli byly to wody to mysle ze takdaj znac jak juz bedziesz w domku..pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego..ja mam termin za tydzien..iwanni Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: wody... 18.05.07, 17:50 Ja bym powiedziała, ze sa troszeczkę gęstsze niż woda. Mi zaczęły odchodzić w nocy. Obudziłam się i poczułam, że mam lekko wilgotno. Jak wstałam to pociekły mi po nogach (udało się oszczędzić materac ), ale nie było jakiegoś spektakularnego chlustu jak na filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: wody... 18.05.07, 17:54 Zapewniam Ciebie,że nie sa gęstsze Moze razem z czopem odeszły wody i dlatego wydawały się,że miały taką konsystencję. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: wody... 18.05.07, 17:55 napisałam że były tak jakby gęstsze- nie dokładnie takie jak woda, ale widać każda ma inne odczucia. Moze faktycznie odeszły razem z czopem- bo odejścia czopa wcześniej nie zanotowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine5 Re: wody... 18.05.07, 17:56 o matko, zaczynam panikować. mi czop odchodził po kawałku a teraz taki słomkowy płyn i raczej nie mocz bo właśnie mam od paru dni mocz żółty Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: wody... 18.05.07, 17:59 Jak panikujesz to jedź do szpitala- na pewno sprawdzą czy to wody czy nie a Ty się uspokoisz trochę. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine5 Re: wody... 18.05.07, 18:02 nie ukrywam że pobolewa mnie w dole brzucha... może to już? jutro miałam jechać na wywołanie, miałam już 2 cm rozwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: wody... 18.05.07, 18:05 To moze faktycznie już, samo się wywołało... Pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: wody... 19.05.07, 08:49 Moje byly przezroczyste. Tez w lozku kolo poludnia poczulam mokro i jak wstalam to niezle chlusnelo Jak szlam do telefonu zeby zadzwonic po meza, za mna leciala struzka wod i kolo telefonu znow kaluza ;p Powodzenia zycze ** Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: wody... 19.05.07, 10:14 Ciemno było, ale chyba lekko białawe. Wyleciało "tego" duuużo... Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: wody... 19.05.07, 14:11 nieco bardziej lepkie niż woda. i mają zapach nie do pomylenia - pachną bardzo podobnie do męskiego nasienia. moje odczucie było takie: dlaczego siusiam i nie czuje? ilość ok. 300ml u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak790207 Re: wody... 19.05.07, 22:23 wody sa takie jak woda..cieple...a ile tego wyplywa,to zalezy od tego ile wod masz Odpowiedz Link Zgłoś