Dodaj do ulubionych

dziwne uczucie

28.05.07, 19:11
od 2 dni mam cale podbrzusze mam jakby twardsze a poza tym pobolewa glownie przy chodzeniu(nawet niewielkim) jak przy okresie. Poza tym zadnych skurczy, plamien itp. czy ktoras z was miala cos podobnego ?wizyte mam dopiero na srodesad wlasnie zaczelam 33 tydz. z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • emilka371 Re: dziwne uczucie 28.05.07, 20:52
      Jesteś już coraz bliżej finału smile)) i dzidziuś obniżył swoje położenie, poza tym
      te dziwne bóle o których piszesz to takie skurcze przepowiadające poród. Ja np 3
      tyg przed terminem dostałam strasznych skórczów od kręgosłupa...
      • enya81 Re: dziwne uczucie 28.05.07, 21:21
        Ja również od dwóch - trzech dni odczuwam głównie w nocy dziwny ból brzucha i często robi sie strasznie twardy. Myślę, że to może macica i szyjka sie przygotowuje do porodu, bo ja jutro również będe w 33 t.c. Myślę tylko cały czas żeby się nie przyspieszyło wszystko, bo nasze dzieciaczki jeszcze muszą posiedzieć w brzuszkach.
        • patrice7 enya 81 31.05.07, 09:25
          no wizyta przeniosla mi sie na pn. sad podbrzusze dalej pobolewasad slyszalam ze moze to wlasnie skracajaca sie szyjka>??? jesli tak to co to bedzie lezenie plackiem do samego konca??
          Enya81 tez zaczynasz 33 tydzien? a wiesz co bedzie??smile jak samopoczucie?skad jestes?
    • babajagaa Re: dziwne uczucie 29.05.07, 08:02
      Te twardnienia to wlasnie skurcze przepowiadajace,mi przez takie skurcze
      zaczela skracac sie szyjka i wyladowalam w szpitalu.Teraz trzeba sie oszczedzac
      i duzo wypoczywac i powiedz o tym lekarzowi na wizycie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka