oli77 Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 09:41 Oczywiście najzdrowszy, inne produkty też te najzdrowsze Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 09:43 taki, na jaki masz ochote Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 09:48 Jedz to, na co masz ochotę, w granicach rozsądku, unikaj żywności przetworzonej i z dużą ilością chemii, słodzików sztucznych, surowego mięsa i jajek. Poza tym naprawdę normalnie, jedz to co Ci służy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 09:48 taki jaki jest dostepny... mi sie marzy nasz polski razowiec i sobie tak moge marzyc jeszcze co najmniej ze 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: dr_kaczusia 05.06.07, 09:54 nie to ze mi nie smakuje... ale ja po prostu kocham razowca, staropolski, sitkowy, dukatowy... zadne bagietki, czy nawet ichnie chleby z ziarnami (ktore zreszta sie cholernie krusza) nie zastapia mi naszego czarnego, mokrego razowca Kupilam juz sobie taki czarny pakowany z ziarnami i wcinalam jak glupia, po prostu chce naszego razowca i kropka. Inni maja faze na cole ja mam na razowca Zreszta... ja w ogole nie przepadam za tutejszym zarciem i mam problem Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dr_kaczusia 05.06.07, 09:59 a mnie bardzo smakowało tamto zarcie, dość powiedzieć, że przybyło mnie tam przez 3 miesiące jakies 5 kilo.PP Potem była dieta, po każdym pobycie tam.) Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 12:03 w fazie początkowej? czyli kiedy? przed zajściem czy już po? jak przed - to najlepiej nic nie jeść, chleb jest okropnie tuczący, a nadwaga zmniejsza prawdopodobieństwo znalezienia dawcy. jeśli po - to też najlepiej nic, bo jak wiadomo w ciąży wszystko może być niebezpieczne (ciasto drożdżowe i grzyby są prawie śmiercionośne!! poczytaj ostatnie posty na ten temat!!) jakbyś miała jeszcze jakieś pytania dotyczące szkodliwych dla fasolinki rzeczy - pytaj, my zawsze chętnie odpowiemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 12:28 Normalne jeść. Takie co zawsze. Nie obżerać się i nie głodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Jaki jeśc chleb w ciązy i inne produkty ? 05.06.07, 12:33 Jedz to na co masz ochotę, a z mojego doświadczenia to w pierwszym trymestrze to co bedziesz w stanie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś