panixx 11.06.07, 15:56 To juz 5 tc, a ja mam ciagle takie odczucie, jakby mi sie okres zblizal - napiety brzuch i lekkie 'promieniowannie', lekarka powiedziala, ze to normalne. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nebs Re: napiety brzuch 11.06.07, 17:40 Ja też na początku czułam się, tak jak gdybym miała dostać okres. Każda z nas przechodzi to chyba inaczej... Jednak widać ja miałam dośc podobnie do Ciebie. Dopiero potem przyszły "typowe" objawy ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
panixx Re: napiety brzuch 11.06.07, 17:52 No u mnie troche inczej, bo najpierw pojawily sie objawy ciazy, a potem odczucia jak przy zblizajacym sie okresie, troche sie boje....przyznam sie Odpowiedz Link Zgłoś
monia832 Re: napiety brzuch 11.06.07, 18:34 Jestem w 36 tyg i caly czas ma takie objawy i dodam iz sa one bardzo bolace.Praktycznie caly czas czulam jka bym miala dostac okres a brzuch jest twardy i napiety Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: napiety brzuch 12.06.07, 09:03 Ja jak miałam taki napięty brzuch to w 30tyg wylądowałam w szpitalu na 6tyg dostawałam leki na podtrzymanie ciąży wypuścili mnie do domu i po 1dniu w domu wróciłam do porodu w 36tyg ale wszystko jest ok dzidzia zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś