denim81 24.06.07, 21:52 Witam, mam pytanie, zapewne głupie, ale proszę powiedzcie jaka jest wiarygodność testu ciążowego. Dzisiaj robiłam i wyszedł mi pozytywny, a z wielu powodów wizyta u ginekologa jest możliwa dopiero we wtorek. Niecierpliwię się troszkę Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: test ciążowy 24.06.07, 22:19 jesli wyszedl dodatni to mozesz byc na 99.9% przekonana ze to ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
boo-hoo Re: test ciążowy 25.06.07, 10:23 A ja przed wizytą u gina zrobiłabym test z krwi bHCG. Będziesz miała 100% pewności, a gin i tak zaleci to badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: test ciążowy 25.06.07, 10:27 najlepiej jest isc do lekarza w 2 tyg po spodziewanej miesiaczce. Gratuluje jestes w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
agusiatko24 Re: test ciążowy 25.06.07, 15:15 ja mialam podobne obawy.zrobilam test i nie moglam w to uwierzyc wiec zrobilam jeszcze 3 testy dla pewnosci i wyszly pozytywnie,wiec moj lekarz nie mial watpliwosci.ale ciaza byla jeszcze za wczesna zeby ja jakos inaczej sprawdzic wiec skierowal mnie na wszystkie wstepne badania i USG i okazalo sie ze mam w sobie "maly pecherzyk z zarysem plodu" Odpowiedz Link Zgłoś