michalbrandt 16.06.03, 12:37 Witajcie, czy możecie poleić jakis konkretny szpital połozniczy, gdzie można normalnie urodzić, razem, gdzie jest czysto i jest miła obsługa? Madalińskiego? Żelazna? Inflancka? Moze jeszze gdzie indziej? Pozdrawiamy Monika + Michał + to trzecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica83 Re: Szpitale w Warszawie 16.06.03, 12:46 niestety nie jestem a Warszawy, ale polecam forum Szpitale i szukanie wątków jest ich pełno na temat szpitali w Warszawie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Szpitale w Warszawie 16.06.03, 13:07 > > Madalińskiego? Żelazna? Inflancka? Moze jeszze gdzie indziej? > Madalińskiego zdecydowanie NIE polecam - rodziłam tam pierwsze dziecko i cieszę się że oboje żyjemy. I nie jest to moja odosobniona opinia, z tego co słyszałam od znajomych należy ten szpital omijać szerokim łukiem. Drugie dziecko chcę rodzić na Karowej - zdaje się że to najlepszy szpital w Wawie, wysokie miejsce w rankingu "Newsweeka" i opinie od znajomych pochlebne. Pozdrawiam, Antonina i Zosia (25. tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
marcena29 Re: Szpitale w Warszawie 16.06.03, 16:54 Ja rodziłam 02 czerwca na Karowej i z porodu jestem zadowolona super przezycie! Polecam siostre położną Agnieszke Muche Jeżeli chodzi o położnictwo to takie sobie w sumie to nie jest najwazniejsze. Opieka nad dzieckiem jest rewelacyjna! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marcena29 Re: Szpitale w Warszawie 16.06.03, 16:57 Aha Madalinskieo nie polecam słyszałam same przerazające rzeczy, Na Zelaznej miałam rodzić ale nie było miejsc jak rodziłam i mnie odesłali na karową i bardzo sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś