dolores113 27.07.07, 22:29 Czesc Wam! Wiem, ze zazwyczaj po naturalnym porodzie stosunki bywaja na poczatku bolesne. Ja mialam CC i tez niestety powrot do wspolzycia okazal sie bolesny.Tez tak mialyscie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znaniec1 Re: bolesne stosunki po cc 28.07.07, 07:30 to minie, daj sobie trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: bolesne stosunki po cc 28.07.07, 08:17 a gdzie boli? blizna czy w srodku??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: bolesne stosunki po cc 28.07.07, 11:39 niestety, też. I to za każdym razem (dwa CC). u mnie problemem była suchość pochwy i takie uczucie jakby bardzoi silnego jej zwężenia. U mnie nie mijało kilka łądnych miesięcy, trochę pomógł żel nawilżający, a naprawdę to pomogło dopiero kiedy przestałam karmić (to się też podobnmo wiąże). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnia.diamentow Re: bolesne stosunki po cc 28.07.07, 11:48 ja akurat nie miałam z tym problemów... - karmiłam piersią tylko ok 2 tyg. (być może rzeczywiście jest związek?) - nie miałam też rozwarcia i w zasadzie "tamta okolica" została nienaruszona - współżyć zaczęłam dopiero parę tygodni po połogu (6 tygodni bardzo intensywnie krwawiłam) k.d. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores113 Re: bolesne stosunki po cc 28.07.07, 21:33 dzieki, dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam takie problemy... Ktos pytal, czy boli blizna, czy tam w srodku. No wlasnie tam w srodku... Nie pomyslalabym, ze moze to miec zwiazek z karmieniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś