mamago1 24.08.07, 16:02 Jakie macie - czy w ogóle - objawy w 4 tygodniu ciąży? Bo ja nic kompletnie nie czuję. Monitoruję jedynie podwyższoną temperaturę - więc tu ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamago1 Re: Objawy w 4tc...? 24.08.07, 16:37 mam takie obawy, bo poprzednią ciążę poroniłam w 8 tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kipsmajlin Re: Objawy w 4tc...? 24.08.07, 16:48 No jak masz na myśli od poczęcia, to rozumiem, ale jeśli wg terminu ostatniej miesiączki, to taki zarodek mógł się jeszcze nawet nie zagnieździć. W pierwszej ciąży też nic nie czułam, oprócz plastiku testu w ręce przez długi czas I dobrze, bo lżej wszystko znosiłam. Teraz czułam od razu różne dolegliwości i ciągle mam pełno problemów Odpowiedz Link Zgłoś
margot602 Re: Objawy w 4tc...? 24.08.07, 17:29 Oj, na takim wczesnym etapie też nie miałam żadnych typowych objawów ciążowych. Dopiero ok. 7 tc pojawiły sie delikatne mdłości i konieczność częstszego oddawania moczu. Póki co mierz temperaturę, a dolegliwości ciązowe przyjdą w swoim czasie Pozdrawiam i zyczę pozytywnych myśli - wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna565 Re: Objawy w 4tc...? 24.08.07, 19:35 Ja 15 kwietnia poronilam a bylam w 8 tyg ciazy, miesiac pozniej zaszlam ponownie i teraz jestem juz w 15 tyg ciazy i wszytsko jest ok...Nie mialam zadnych dolegliwosci, wymiotow ani nic podobnego,,no oprocz czestego oddawania moczu,,takze ciesz sie tym ze znosisz to ok i oby tak bylo caly czas...powodzenia, a co do mierzenia temp. nigdy tego nie robilam..pa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia128 Re: Objawy w 4tc...? 25.08.07, 23:48 dziwna senność u mnie była a nigdy wcześniej nie zdarzało mi się zasnąć w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
asik_cz Re: Objawy w 4tc...? 25.08.07, 23:58 Nie musisz mić żadnych. Każda kobieta i każda ciąża jest inna. Za pierwszym razem jedynym objawem były u mnie wielki piersi, za drugim długo nic, za trzecim lekkie mdłości, za czwartym koszmarne mdłości. Ciesz sie z dobrego samopoczucia i staraj nie nakrecać Odpowiedz Link Zgłoś