monica188 21.11.07, 19:26 Położna powiedziała by poród był szybszy to jak zaczna się skurcze żeby jeszcze przed wyjazdem do szpitala się poprzytulać Ale czy można jak odejdą wody lub odejdzie czop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spejsik2 Re: Sex przed porodem 21.11.07, 19:27 nie slyszalam zeby sie kochac jak zacznie sie porod ale zeby kochac sie aby ten porod nastapil to tak ja bym juz nie kochala sie podczas skurczy, zreszta to chyba nic przyjemnego juz Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_hh Re: Sex przed porodem 21.11.07, 19:35 jak odejda wody i czop to raczej nie mozna sie juz kochac ze wzgledu na infekcje plod nie jest wtedy juz tak chroniony i moga nastapic infekcje w pochwie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Sex przed porodem 21.11.07, 22:50 jak odejdą wody i czop to absolutnie nie wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: Sex przed porodem 22.11.07, 08:30 Eeee ja bym sobie odpuściła Chociaż słyszałam taką teorię. Nawet położna w szkole rodzenia mówiła, że kiedyś w szpitalu jedna kobitka długo się męczyła na porodówce i powiedziała jej czym mają się teraz z mężem zająć po czym opuściła salę porodową he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
2lila Re: Sex przed porodem 22.11.07, 09:01 Nie trzeba od razu uprawiać seksu, można się ograniczyć do popieszczenia, szczególnie sutków, u nas tak mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyx21 Re: Sex przed porodem 22.11.07, 09:23 ale powiedzcie mi drogie mamusie jak tu sie skupic na seksie,jezeli ma sie swiadomosc ze TO sie juz zaczeło????i ze za niedlugo zobacze swoja dzidzie???ja tak nie potrafilabym Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Sex przed porodem 22.11.07, 09:51 jak odejda wody to nie ale ja miałam skurcze to zanim pojechalismy do szpitala sex był 3 godz po seksie było bobo poród bezbolesny Odpowiedz Link Zgłoś
constancja Re: Sex przed porodem 22.11.07, 09:54 U nas był sex a potem zaczęły się skurcze Odpowiedz Link Zgłoś
lynette Re: Sex przed porodem 22.11.07, 11:27 Jak się ma skurcze porodowe, to nie bardzo da się nawet myśleć o sexie. Jakby mąż do mnie w tym momencie wystartował, to mógłby raczej oberwać niż zaznać rozkoszy... A po oodejściu wód rzeczywiście nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś