olejek1 08.01.08, 20:06 jest sporo jasniejsza od tej kontrolnej, to jest ciąza? dwa testy roznych firm wlasnie tak pokazaly - jedna ciemna, druga jasniejsza. jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nilem Re: czy na teście jesli jedna kreska 08.01.08, 20:11 To jest tak, że tak Najprawdopobniej dość wczesna ciąża, albo nie robiłaś testu rano. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
ewuncia.a Re: czy na teście jesli jedna kreska 08.01.08, 20:26 Dwie kreski na teście (nawet jeśli ta testowa jest ledwie widoczna) świadczą o ciąży. Ja tak miałam przy pierwszym teście; przy kolejnym, wykonanym kilka dni później już obie kreski były wyraźne Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: czy na teście jesli jedna kreska 08.01.08, 23:10 Dokładnie tak-powtórz test za 2 dni np.ale wszystko wskazuje na ciąże. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
yildiz_izabela06 jedna kreska, brak okresu.. 09.01.08, 02:03 witajcie, chcialam zapytac jak to jest z tymi testami.. jak bylam pierwszy raz w ciazy, robilam kikla testow, a jak juz wyszedl pozytywny, to kreska T byla baardzo slabo widoczna.. niestety kilka dni po tym poronilam.. dzis jest juz 36 dzien cyklu i wciaz nie mam okresu, doszukuje sie jakis innych objawow ciazy, ale brak.. zrobilam jeden test, wyszedl negatywny, dzis pojde do lekarza, mam nadzieje, ze to bedzie ciaza.. trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla testy są do dupy 09.01.08, 09:00 Robiłam test w 4-tym tygodniu ciąży, potem w piatym i lipa- wyszły oba na "nie". poszłam więc na badanie krwi i tam pani powiedziała, że na 100% bedzie dzidzia! teraz jestem w 22 tc. zawsze lepiej jest potwierdzić albo u lekarza, albo takim badaniem. Ono kosztuje około 15-20 złotych. ale daje 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
lenorka1 Re: czy na teście jesli jedna kreska 09.01.08, 10:09 Gratuluję dzidziusia ))) Ja jak zrobiłam test dwa dni po przewidywanej miesiączce rano to właśnie tak mi wyszło jedna kreska mocna,a testowa jaśniejsza,poszła tego samego dnia na bete i jestem w 21tc )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka4 Re: czy na teście jesli jedna kreska 10.01.08, 07:19 Dziewczyny dziś jestem w 37 dniu cyklu ,test wyszedł pozytywny.Czy to możliwe ,żeby poza lekkim bólem piersi nie mieć żadnych objawów ciąży ?Boje się bo rok temu przeszłam poronienie a wizyte mam na 21 stycznia ustaloną. Biore feminatal. Odpowiedz Link Zgłoś
lenorka1 wuzetka4 10.01.08, 19:44 Ja jestem w 21tc i do tej pory nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych do 14tc (wtedy miałam pierwsze USG) zastanawiałam się czy rzeczywiście jestem w ciąży.Maleństwo jest zdrowe i silne,od 16tc kopie jak szalone. Odpowiedz Link Zgłoś
brydzia100 Re: czy na teście jesli jedna kreska 10.01.08, 09:06 moja 18tygodniowa ciąża jest tego znakomitym przykładem Gratuluję i trzymam kciuki za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna9535 Re: czy na teście jesli jedna kreska 10.01.08, 12:05 Ja tez identycznie miałam, więc gratulują rosnącej dzidzi Jeżeli nie jesteś nadal pewna to leć i zrób sobie Betę hcg i będzie wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: czy na teście jesli jedna kreska 10.01.08, 18:17 U mnie kreska była tak blada, że uznałam ją za urojoną i wyrzuciłam test. Dwa dni później powtórzyłam test - i wyraźna kreska wyskoczyła w 2 minucie Odpowiedz Link Zgłoś
yildiz_izabela06 Re: czy na teście jesli jedna kreska 10.01.08, 21:12 gratujuje wszystkim mamusia tym przyszlym rowiniez.. zycze wam, aby wszytko wam sie ukladalo jak najlepeij, abyscie rodzily zrowiutkie dzieciaczki.. sobie zycze tego samego, ale nie jest mi to dane, jeszcze nie teraz, spozniony okres spowodowany jest torbielem.. dam znac jak beda dwie || kreseczki.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś