kika32easy 27.01.08, 16:20 Witam Co myslicie o pasie ciazowym? czy jest bezpieczny? czy naprawde pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 16:30 Czy mówisz o czymś takim: allegro.pl/item302626148_pas_ciazowy_elastyczny_roz_40_42slodkie_stopki.html ? Bo nie bardzo wiem, czemu miałby nie być bezpieczny... Czym zagrażać może pasek materiału? No, chyba, ze masz na myśli to: allegro.pl/item299132683_besafe_adapter_do_pasow_bezpieczenstwa_wys_0_00.html Jak dla mnie- jest bardziej bezpieczny, niż jeżdżenie bez zapiętych pasów, ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kika32easy Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 16:59 Nie nie chodzi mi o taki pas ciazowy jak Tobie z cieniutkiego materialu tylko taki bezposrwdnio na bielizne,on jest taki podtrzymujacy brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
betaeta Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 17:19 Na forum czytalam, ze taki pas ciazowy rozleniwia miesnie co przedluza powrot do formy sprzed ciazy. Daje po prostu efekt dorazny w postaci bardziej plaskiego brzucha. NIe wiem jak jest na prawde. Ja bede miala planowane cc i nie zamierzam kupowac takiego pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
kika32easy Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 17:43 nie chodzi mi o pas do sciskania brzucha po porodzie,a o pas dla kobiet w ciazy,ktory podtrzymuje brzuszek i jednoczesnie odciaza kregoslup. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 18:38 www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2864117 Wiekszosc klientek jest zadowolonych. Pas redukuje bol plecow i bole nog. Sama go nie kupilam,bo szkoda mi wydawac kasy na cos czego pouzywam tylko pare tygodni.Jesli nie szkoda ci kasy i doskwieraja bole kregoslupa to kup ten pas noszeie go chyba ci nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 20:42 Ja noszę taki pas codziennie, kupiłam po konsultacji z lekarzem i lekarz pokazał mi jak go zakładać. Ja cały czas pracuję i jeżdżę samochodem albo latam po sklepach i przy takiej aktywności ten pas naprawdę pomaga. Przyznam, że na początku miałam wrażenie, że ten pas może ściskać brzuch, ale lekarz twierdzi, że nie jest niebezpieczny a w dodatku odciąża szyjkę macicy. Mnie pomógł sie pozbyć większości dolegliwości związanych z kręgosłupem, więc naprawdę go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kika32easy Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 20:51 Bardzo Ci dziekuje za wypowiedz i dlatego ja tez go wyprubuje Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Pas ciazowy... 27.01.08, 21:04 W Warszawie można kupić w Pępku Świata w Galmoku Odpowiedz Link Zgłoś