a.radziwonowicz 02.02.08, 11:57 Witam, 28.01.2007 w szpitalu MSWiA przyszła na świat nasza pierwsza córeczka, Marta. Dziś spedziła z nami swoją pierwsza noc w domu. Pozdrawiamy wszystkie oczekujace mamy i życzymy udanego i bezproblemowego porodu)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewuncia.a Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 12:00 Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego dla Waszej trójki A ja nie mogę się już doczekać mojego pierwszego Bąbelka - jeszcze 3 miesiące ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.radziwonowicz Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 12:21 Zleci szybciej niż myślisznasza córeczka urodziła się 2 tygodnie przed terminem, co było dla nas nie lada zaskoczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
genesis81 Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 12:49 Serdeczne gratulacje życzę wszystkiego najlepszego dla całej szczęśliwej Rodzinki Zawsze to miło usłyszeć, że jedna z nas jest już po i że wszystko przebiegło pomyślnie pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
wymarzona82 Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 19:20 Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!! Ja tez juz bym chciala zobaczyc moja kruszynke, a musze jeszcze czekac przynajmniej 6 tygodni! Zycze zdrowka dla Waszej Trojki! Odpowiedz Link Zgłoś
ge-mini23 Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 19:54 Gratulacje! U mnie jeszcze 4 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
konarys Re: Nasze narodziny:-) 02.02.08, 20:54 Serdeczne gratulacje! Bardzo się cieszę, że wybraliście imię które noszę. Bardzo je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś