dodus25 16.06.08, 09:44 jak to jest z tym krwawieniem po porodzie??chodzi mi o to jak jest obfite ?czy tak jak normalny okres czy o wile silniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbuk Re: pytanie o połóg.. 16.06.08, 09:52 Ja jestem teraz w 4 tygodniu połogu W szpitalu oczywiście duże podkłady poporodowe, w pierwszym tygodniu w domu dość obfite krwawienie, troszkę intensywniejsze niż okres, uzywałam podpasek. Od 3 tygodnia używam wkładek bo krwawienie jest bardzo małe. Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: pytanie o połóg.. 16.06.08, 09:54 zdecydowanie dużo bardziej obfite krwawienie...niestety trzeba często zmieniać podkłady a i to czasem nie wystarcza....ale pewnie ile kobiet tyle przypadków...w moim było tak jak napisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: pytanie o połóg.. 16.06.08, 09:59 W pierwszych dniach krwawienie jest duzo bardziej obfite niz przy zwykłej miesiączce, potem stopniowo się zmniejsza, tak, że po powrocie do domu uzywałam już zwykłych podpasek typu "na noc". w szpitalu zdecydowanie podkłady i to bardzo często zmieniane. Odpowiedz Link Zgłoś