dariam32 22.07.08, 11:11 Witam,mam pytanie jestem w 37tc i wlasnie odstawiłam fenoterol.Brałam go od 32tc kiedy trafiłam do szpitala bo moj brzuszek sie stawiał. Po jakim czasie moze zacząć sie "akcja" Czy jest na to jakaś reguła???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elle2006 Re: Fenoterol 22.07.08, 11:22 Niestety reguły nie ma. Leżałam w szpitalu z dziewczynami, które brały fenoterol a później po terminie miały wywoływany poród. Sama odstawiam leki w przyszły poniedz.(38tc), lekarz ściągnie mi pessar i ciekawa jestem co się będzie działo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanka13 Re: Fenoterol 22.07.08, 11:58 I ciaza: Fenoterol do polowy 38 tc, porod 9 czy 10 dni po odstawieniu (kilka dni przed terminem). Teraz II ciaza- 3 tygodnie od odstawienia i nic... (juz 2 dni po terminie) - tzn. skurcze sa, ale szyjka niedojrzala do porodu, glowka wysoko...oj chyba poczekam niestety na wywolywanie.. choc, optymistycznie, dzien przed I porodem tez bylo j.w. - szyjka twarda, glowka nie wstawiona...a na drugi dzien poszlo pozdrawiam, hanka Odpowiedz Link Zgłoś