anna10a51 06.08.08, 22:34 Jestem w 35tc i żle sie czuje niedobrze mi i boli mnie brzuch i czuję się jakbym miała gorączkę.Wizyte mam za tydzień i troche się boję czy aby wcześniej się nie wybrać.Jeśli ktoś był w takiej sytuacji proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titerlitury Re: 35tydzień 06.08.08, 22:41 Nie byłam, ale niezmiennie radzę wszytkim dziewczynom ze złym samopoczuciem, lub z niepokojącymi dolegliwościami, by jak najszybciej kontaktowały sie z lekarzem. Tu nic na Twoje problemy nikt nie zaradzi. Sugerując sie na pozór podobnym przypadkiem, możesz sobie i dziecku zarobic krzywdę. Twój lekarz Cię zna, ma fachową wiedzę. Z pewnościa to nic takiego, ale skonsultuj sie z lekarzem. Pozdrawiam (ja też we wtorek wkroczyłam szczęśliwie w 35-ty tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: 35tydzień 06.08.08, 23:46 Ja w 35 tc wkroczę w piątek I też z samopoczuciem bywa różnie. Na szczęście już blisko koniec, więc jakoś wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: 35tydzień 07.08.08, 00:21 a masz gorączkę?? jak nie i masz tylko mdłości, to spokojnie, mdłości mogą być przez całą ciążę i pojawić się w każdym momencie a tak generalnie to jak coś niepokoi to polecam lekarza a nie forum Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 35tydzień,a skurcze przepowiadające już minęły... 07.08.08, 00:24 po kapieli jak ręką odjął? Pomimo złego samopoczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
carinica011 Re: 35tydzień,a skurcze przepowiadające już minęł 07.08.08, 04:41 i co w tym dziwnego? jeśli to skurcze PRZEPOWIADAJĄCE to nie oznacza, że urodzisz w ciągu następnych kilku godzin. spoko, spoko, to dopiero 35 tydzień, nie już masz przed sobą jeszcze spokojnie 5 tygodni wyczekiwania mi dziś właśnie zaczął się 39 tydzień i też nie liczę (chociaż może po cichutku) że już urodzę. Odpowiedz Link Zgłoś