alojewska 08.08.08, 10:30 Nie wiem co mi jest. Jest mi strasznie słabo,serce wali mi dwa razy szybciej i jak oddycham boli mnie w przełyku. Zaraz chyba zemdleje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titerlitury Re: Co mi jest???? 08.08.08, 10:38 dziecko pewnie troche uciska płuca i przez to jesteś słabiej dotleniona - poszukaj pozycji, w której bęzie ci wygodnie, a jak dojdziesz do siebie skontaktuj sie z lekarzem, ewnetualnie przejedź sie na najbliższą izbe przyjęć, żeby sie upewnic, ze wszytko ok Odpowiedz Link Zgłoś
tu_mama Re: Co mi jest???? 08.08.08, 10:43 ja miałam raz taki atak w 1 trymestrze, przy oddychaniu bolało mnie aż między łopatkami i prawie zemdlałam.. napij się melisy, uspokój się, może połóż się.. staraj się nie denerwować.. oddychaj głęboko ja wziełam też no-spe bo aż cała się "spinałam" z tych nerwów, że coś sie dzieje... przeszło i wiecej nie wróciło. dla mnie 1 trymestr to była ogólnie huśtawka nastrojów, byłam bardzo przejęta, wystraszona i zdenerwowana.. pewnie hormony. potem mi przesżło Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co mi jest???? 08.08.08, 10:43 U mnie dokładnie tak samo objawiał się ucisk na nerwy międzyżebrowe- w ciąży więzadła całego ciała rozluźniają się i może zdarzyć się uciskanie. Pojechałam nawet na Izbę, dostałam relanium i nakaz wyspania się. Od tego czasu czasem miewam takie pobolewania, choć już nie tak silne, jak za pierwszym razem. Jeśli czujesz się b. zaniepokojona, możesz przejść się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Co mi jest???? 08.08.08, 11:42 Może wzięłaś pierwszą tabletkę fenoterolu??? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Co mi jest???? 08.08.08, 20:15 moja kolezanka miala w ciazy atak dusznosci - zabralo ja pogotowie stwierdzono, ze to astma ciazowa nigdy sie to juz nie powtorzylo, ale taka byla diagnoza lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
alojewska Re: Co mi jest???? 08.08.08, 21:36 Dzięki za rady. Przeszło mi to około 13, może jakieś ciśnienie. Fenoterol biore już od miesiąca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś