martiow 12.08.08, 13:52 Witam! Mam do Was pytanie, czy któraś miała może okres przez pierwszy trymestr ciąży? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianat Re: Okres a ciąża 22.08.08, 09:29 ja tak mialam.przez pierwsze 2 miesiace ciazy mialam okres pozniej nie mialam wiec zrobilam sobie test. wyszlo ze jestem, w ciazy wiec udalam sie do lekarza. i okazalo sie ze jestem w 13 tygodniu. a lekarz mi mowi ze cos sciemniam z tym ostatnim okresem bo ciaza jest starsza niz ja mowie.bo ostatni okres mialam w czerwcu a w lipcu bylam u lekarza. wiec po tej wizycie zmienilam sobie lekarza i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kasialip5 Re: Okres a ciąża 22.08.08, 12:50 Ja miałam przez 2 pierwsze miesiące plamienia w czasie gdy powinnam mieć miesiączkę Odpowiedz Link Zgłoś
ruby11 Re: Okres a ciąża 22.08.08, 16:11 Hej. Osobiscie nie milam ale moj znjoma miala normalne miesiaczki przez pierwsze 3 miesiace. W ogole na poczatku nie zorientowala sie ze jest w ciazy a teraz ma slicznego,zdrowego chlopca Odpowiedz Link Zgłoś