magdziolek87 22.08.08, 17:13 Czy to możliwe, żeby w 10tc było już widać u mnie brzuszek? Wydaje mi się że się zaokrąglił, ale to może tylko mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia8982.2 Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 17:22 Hej,jesli jestes szczupłą osóbka to mozliwe,ale zazwyczaj w tym okresie skora sie naciaga i raczej brzuszek masz wiekszy po jedzeniu lub wzdecia Ale nie martw sie jeszcze troche i bedzie go widac Ja mimo tego ze jestem szczupla to moj brzuszeka zaograglił sie dopiero w 3miesiacu teraz aktualnie jestem w 6miesiacu ( 25 tc )pozdrawiam -- 25 tc bedzie synus Odpowiedz Link Zgłoś
kaneloni Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 17:47 Ja jestem w ok 8-9 tc i od jakiegoś czasu ciągle mam wrażenie, że jestem wzdęta i taki większy brzuch mam - generalnie zawsze miałam średnie sadełko, ale po wszystkich spodniach widać że już są ciasnawe i już odeszły w zapomnienie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 20:01 Ja od 8 tc przesiadlam się w ciuchy ciążowe (a nie przytyłam wtedy nic). Ale to moja druga ciąża, więc dlatego brzuch szybciej wyskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 20:59 W pierwszej ciazy praktycznie do 5 miesiaca brzucha u mnie nie było widac i chodziłam w normalnych ubraniach. W tej ciazy juz w tej chwili (14tc) nie mieszcze sie w żadne spodnie i spódnice sprzed ciazy i mam typowo ciążowy brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 21:56 Ja kończę 8 tydzień ciąży i "normalnie" jeszcze nic raczej nie widać, ale jak coś zjem, to owszem - wyskakuje mi piękny brzuszek. Poza tym mam wrażenie, że moje podbrzusze jest jakby twarde i napięte, i moje spodnie zaczynają mnie uwierać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.40 Re: Kiedy widać brzuszek? 24.08.08, 08:48 Ja mam tak samo o wszystkich spodniach kture nosilam do tej pory musze zapomniec strasznie cisna i sa niewygodne bede musiala sie zaopatrzyc w nowe ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
adzia2780 Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 22:11 ja jestem w 11 tydz i 3 dni i mam juz dosc duzy brzuch jak rano wstaje to juz jest taki sam jak pod wieczor pytalam sie nawet lekarki czy to normalne to mi powieziala ze tak ja przed ciaza warzylam 50 kg a teraz 55 wiec samo przez sie mowi szok a co to bedzie dalej)moja mama ze mna przytyla 32 kg i schudla w pol roku obym ja tak nieprzytyla ale co ma byc to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: Kiedy widać brzuszek? 22.08.08, 22:35 Ja u siebie widzialam tak od 12 tc, ale inni niczego nie zauwazyli Dopiero od jakichs 2-3 tygodni moj facet twierdzi, ze teraz to raczej widac - jestem w 24 tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: Kiedy widać brzuszek? 23.08.08, 19:26 mi tez nie wyskoczyl szybko ...gdzies 23tc Odpowiedz Link Zgłoś
smiecha20 Re: Kiedy widać brzuszek? 24.08.08, 10:42 moja bratowa miała już ciuchy ciążowe w 9tyg, ja jestem w 18 i od jakiegoś tygodnia powoli chowam swoje spodnie na górna półkę, już trochę widać, ale jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to nie jest to takie oczywiste, więc reguły nie ma Odpowiedz Link Zgłoś