kaskahh 18.09.08, 12:14 no niby katar i bol glowy w niedziele dzis czw i nos nadal zapchany, to znaczy nie leci z nosa ale zapchane do tego przy dmuchaniu krew... grozne bardzo? po pol wybieram sie do dr, ale czy mnie przyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmyrena Re: Katar.... i ??? 18.09.08, 12:33 Do lekarza warto się wybrać, to mogą być zatoki. Ja leżę już tydzień właśnie z infekcją zatok. Biorę Duomox i Sinupret - to ostatnie bez recepty, to ziołowe tabletki, bezpieczne w czasie ciąży i skuteczne! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Katar.... i ??? 18.09.08, 12:41 tego sie wlasnie obawiam... zatoki nekaja mnie co jakis czas ale dobrze, ze jest cos, co mozna w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
puellapulchra Re: Katar.... i ??? 18.09.08, 12:42 Oczywiście, że należy wybrać się do lekarza, ale też nie ma co histeryzować, to katar. Nawet jeśli i zatoki, leczone nie stanowią żadnego zagrożenia dla ciąży. Przeziębienia w ciąży zdarzają się często, prawie każda ciąża zahacza o zimę, wiosnę albo jesień i gdyby to było taaakie groźne, ludzie już by wyginęli. Pozytywnego myślenia i nie stresować się )) Odpowiedz Link Zgłoś
konikmorski1976 Re: Katar.... i ??? 18.09.08, 18:25 bardzo groźne, umrzesz za tydzień. katar jest jedną z najczęstszych przyczyn poronień i smierci matek (sprawdz na www.zidiocialamwciazy.com.pl).własciwie nic nie możesz zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Katar.... i ??? 19.09.08, 08:29 bardzo dziekuje za mile i niemile komentarze mimo tego, ze zidiocialam, jeszcze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
anja0123 Re: Katar.... i ??? 20.09.08, 11:34 komentarz byl rzeczywiscie niemily, ale, szczerze mowiac, z jego przeslaniem sie zgadzam. Po co idziesz do lekarza z katarem? Odzczekaj z tydzien, jak nie przejdzie, to wtedy pojdziesz. A na bol glowy wez sobie paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś