dajanasen 13.10.08, 11:49 kiedy powinno byc widoczne na usg dopochwowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anolia Re: ciałko zółte 13.10.08, 12:25 ja na początku 5 tygodnia miałam widoczne...ale pola płodowego jeszcze nie było...dziś idę na usg mam nadziję, że nie powtórzy mi się puste jajo płodowe...ale denerwuję się okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anolia Re: ciałko zółte 13.10.08, 12:29 acha wtedy jak miałam to puste jajo to nie miałąm ciałka żółtego to tak w nawiązaniu do Twojego drugiego wątku...ale nie martw się na zapas już wiele razy lekarz się mylił w tej kwesti...najlepiej sprawdź u innego specjalisty tylko poczekaj tak ze dwa, trzy dni. CZytałam artykuł i tam napisali, że pole płodowe uwidacznia się w końcu piątego tygodnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska-moniska Re: ciałko zółte 13.10.08, 12:58 Ja miałam widoczne na usg w 5 tygodniu życia płodu ( nie ciąży), serce też już bylo widać. Odpowiedz Link Zgłoś
anolia Re: ciałko zółte 13.10.08, 19:01 u mnie OK serduszko już tyka mam nadziję, że u Ciebie tez tak będzie. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś