06.11.08, 10:08
jestem w 36tc. od jakiegos czasu doskwiera mi straszny ból pachwin i okolic bioder i miednuicy. Najgorzej jest w nocy, dzis byla tragedia... nie moge przewrocic sie z boku na bok, bo bol w pachwinach jest straszny, i do tego przy ruchu cigle mi jak by cos przeskakiwalo;/
Miewalyscie podobne bóle?
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • lauresia Re: boli:/ 06.11.08, 10:39
      Ja miałam takie bóle od 6 miesiąca ciąży ,w nocy najgorzej było nie szło się
      przekręcić tak jak mówisz,to normalne ponieważ w tym tyg ciąży wszystko jest już
      bardzo obciążone przez dziecko ,łożysko itd.
    • beatkaa32 Re: boli:/ 06.11.08, 10:40
      czy to przypadkiem nie jest rwa kulszowa? jak tak miałam w 1-szej ciąży; boli
      jak ch...ra. Mnie przeszło samo, ale gdyby bóle się nasilały, idź z tym do
      lekarza. Pozdrawiam smile
      • alena11 Re: boli:/ 06.11.08, 11:52
        Może Ci się też rozchodzić spojenie łonowe i stąd ten ból, zwłaszcvza jeśli boli
        Cie też przy podnoszeniu nogi do góry,ale prawdopodobnie tak jak napisały
        dziewczyny są to uroki końcówki ciąży.Ja jestem w 32 tyg. i mam problemy z
        chodzeniem, bo bardzo boli mnie na wysokości spojenia łonowego, ale w pierwszej
        ciąży miałam podobnie.
    • alicja0000 Re: boli:/ 06.11.08, 12:43
      pewnie to normalka
      • bracket Re: boli:/ 06.11.08, 12:47
        Znam ten bol, zaczal sie w 6 miesiacu i trwal do porodu. Potem sama
        nie wiem kiedy minal. Strasznie mi utrudnial zycie, musialam
        zrezygnowac z pracy i od 6 miesiaca siedzialam w domu. Mieszkam w UK
        i tu polozna skierowala mnie na zajecia rehabilitacyjne powiem
        szczreze pomoglo
    • ameliaand Re: boli:/ 06.11.08, 13:35
      Ja miałam tak od 24 tygodnia, później poszłam na zwolnienie lekarskie... więc to
      normalne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka