kaiti26 18.12.08, 20:39 Czy możecie mi powiedzieć czy w badaniu ogółnym moczu wynik leukocytów, azotynów,białka, cukru, ketonów, bilirubiny,erytrocytów oznaczonym jako NEGATYWNY oznacza infekcję??? zaznaczę ze jestem w 7 tyg. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataniera Re: badanie moczu - wyniki 18.12.08, 21:17 Skoro negatywny, to znaczy, że w moczu nie ma tego wszystkiego, co wymieniłaś. A to bardzo dobrze, bo być nie powinno. Taki wniosek wyciągam z tego, co napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: badanie moczu - wyniki 18.12.08, 22:12 Ciesz się,że masz takie wyniki. U mnie znaleziono bakterie,erytrocyty i białko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaiti26 Re: badanie moczu - wyniki 19.12.08, 08:01 bardzo Wam dziękuję, bo już się martwiłam, taka odp. Jak już jesteście takie kochane, to mam jeszcze wynik Insuliny i wynosi on 173.3 a norma zaznaczona jako 3-17. Błagam pomóżcie i w tym. Do lek. idę dopiero w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaiti26 Re: badanie moczu - wyniki 19.12.08, 08:03 kaiti26 napisała: > bardzo Wam dziękuję, bo już się martwiłam, taka odp. Jak już > jesteście takie kochane, to mam jeszcze wynik Insuliny i wynosi on > 173.3 a norma zaznaczona jako 3-17. Błagam pomóżcie i w tym. Do lek. > idę dopiero w poniedziałek. Dodam, że glukozę mam ok,bo 85 a norma jest 70- 110 Odpowiedz Link Zgłoś