rudawka84 22.12.08, 09:20 czy biegunka w ciaży jest normalnym zjawiskiem?Jestem w piatym miesiącu ciazy, od jakiegoś czasu 3,4-dniowa biegunka pojawia się coraz częsciej, czy moge kupic w aptece coś na tą przypadłosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adula2 Re: biegunka 22.12.08, 09:32 może zadzwoń do gina i sie spytaj, ja przy poważnym przeziębieniu też się czyściłam( w 5mc)i lekarz pozwolił mi smectę, ale u mnie incydent był kilkudniowy i stop Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: biegunka 23.12.08, 00:53 Nie sądzę, żeby to było normalne. Mi się niestety też zdarzają i nawet miałam iść do gastrologa, ale to strasznie duży wydatek, a zanim porobię badania państwowo, to pewnie się ciąża zakończy. Mnie dodatkowo niepokoiła prawie czarna barwa. Ale w moim przypadku z czasem samo przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelowa_mumi Re: biegunka 23.12.08, 10:22 ja mialam tez w tym okresie takie tygodniowe albo i dluzsze, dopoki nie poszlam do gina i ten zalecil mi zwykly wegiel w sumie w nieograniczonych ilosciach. aha, biegunka trwajaca dluzej niz 2, 3 dni jest niepokojaca Odpowiedz Link Zgłoś