korleone1 21.01.09, 23:34 Czy zastanawiałyście się nad zdeponowaniem krwi pępowinowej. Jakie macie doświadczenia i który Bank polecacie? Ja jakoś nie mogę się zdecydować, pomóżcie. pozdrawiam Ciężarówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Wyszukiwarka się kłania:) 21.01.09, 23:38 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=krew+p%C4%99powinowa&s.sm.title=&s.sm.forumXx=585&sf=tresc&s.sm.author=&y=4&x=1 1 Temat poruszany całkiem niedawno nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaimax Re: Wyszukiwarka się kłania:) 22.01.09, 09:32 Niedawno zakladałam ten watek na forum..zdania były jak zwykle podzielone..ja sie zdecydowałam, kilka dni temu podpisałam umowe z PBKM.Doszłam do wniosku ze jako laik w temacie prawdy na ten temat i tak nie dojde;-(....sa opinie skrajnie za i skrajnie przeciw.Komu wierzyc?Wole zaplacic te sume..w gruncie rzeczy w ogolnym rozrachunku najrózniejszych wydatków przwciez tez nie tak gigantyczną i spac spokojnie, anizeli miec poczucie ze moze kiedys w sytuacji chororby bede załowac ze tego nie zrobiłam.Oczywiscie mam nadzieje ze krew ta nigdy sie nam nie przyda.Ale decyzja jest Twoja.....spotkasz sie zapewne z taka sama iloscia krytykow jak i entuzjastów. Odpowiedz Link Zgłoś
gotusia Re: Bank Komórek Macierzystych 22.01.09, 09:46 My tez zdecydowalismy sie na podpisanie umowy z PBKM. Ten bank polecił nam tez lekarz, mimo ze "ulotek" mial z wielu bankow. Jesli ktos z was bedzie chcial podpisac umowe z tym bankiem to bylabym wdzieczna za kontakt ze mna na gotka_k@poczta.onet.pl - mam pewną prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś