Dodaj do ulubionych

dziwne dolegliwości

01.02.09, 17:40
cześć dziewczyny!!

Jestem w 20 tygodniu ciąży, jest to już moja druga ciąża. Wszystko było ok,
poza mdłościami,...ale to wiadomowinkNiestety od paru dni dziwnie się czuję, mam
zawroty głowy, jest mi słabo, serce telepie mi bardzo mocno, mam problem wejść
po schodach na drugie piętro...Chciałam zapytać czy też to miałyście, czy
powinnam się obawiać, bo już sama nie wiem co myśleć, nie podoba mi się to,
ale też nie chcę panikować, bo może taki stan się zdarza. Napiszcie!!
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: dziwne dolegliwości 01.02.09, 17:51
      też tak miałam. Zaliczyłam wizytę u kardiologa, EKG, UKG i jakieś inne pierdoły,
      nic nie wykazało
      • duszoinka Re: dziwne dolegliwości 01.02.09, 17:54
        I co, przeszło?? Czy dalej Cię męczy??
        • seytan_a_22 Re: dziwne dolegliwości 01.02.09, 18:01
          Tez mialamsmile zawroty glowy, ataki ciepla, zimna, pare razy prawie zemdlalam w
          sklepie i nie mialam sily przejsc pieciu metrow. Doszlo do tego, ze nie chcialam
          wyjsc z domu, bo balam sie , ze zemdleje gdzies na ulicy. Okolo 24 tyg ustapilo.
          Po prostu moj organizm zle w tym czasie reagowal na ciaze, choc wyniki mialam
          wszystkie rewelacyjne. teraz w 36tc nekaja mnie zupelnie inne dolegliwosci i
          sama juz nie wiem, co jest gorszesmile w kazdym razie da sie przezycbig_grin
    • gemmi18 Re: dziwne dolegliwości 01.02.09, 18:00
      Jeżeli masz silne zawroty głowy, które przeszkadzają Ci zmieniać 'poziomy', czyli wstawać, czy siadać szybko, to zgłoś sie do lekarza. Jeżeli to coś lekkiego, to nie ma co przesadzać, w końcu jestes w ciąży, organizm dopasowuje reakcje do zmian, jakie w nim zachodząsmile
      • duszoinka Re: dziwne dolegliwości 02.02.09, 11:30
        Dzisiaj było jeszcze gorzej, ale co najciekawsze, to najbardziej kręci mi sie w
        głowie jak leżę....do tego znów zaczęłam wymiotować..no i zaczyna się panikasad
        • julimama79 Re: dziwne dolegliwości 02.02.09, 11:38
          Skoro tak to wygląda to ja jednak radzę wybrać się do lekarza. Tylko
          spokojnie, nie panikuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka