tolula 19.02.09, 16:08 czy któraś z mam rodziła pierwsze dziecko pośladkowo? pytam bo ja tak miałam rodzić ale niestety było cc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilma.flintstone Re: pośladki 19.02.09, 16:21 tolula napisała: > czy któraś z mam rodziła pierwsze dziecko pośladkowo? pytam bo ja tak miałam > rodzić ale niestety było cc Niestety? Z tego co wiem posladkowy sn to jeden z najwiekszych koszmarow porodowych, moja mama rodzila tak moja siostre za ciezkej komuny, kiedy lekarze i polozne woleli sobie ogladac w TV "Przeminelo z wiatrem" niz sie zajac pacjentka. O malo nie umarla, mimo ze to byl jej drugi porod...Powinnas sie cieszyc, ze Cie to ominelo, ale rozumiem, ten kult porodu sn jest w narodzie silny... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: pośladki 19.02.09, 16:55 Może dziewczyna po przeczytaniu artukułu w gazecie na temat porodów orgazmicznych miała na taki nadzieję,a tu taka przykra niespodzianka ccc Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: pośladki 19.02.09, 16:27 to sie ciesz, ze mialas cc i nie musialas rodzic naturalnie. tym bardziej, jesli to byla Twoja pierwsza ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: pośladki 19.02.09, 16:48 U pierwiastek każde inne położenie (poprzeczne, pośladkowe) jest wskazaniem do cc. I chyba dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś