medunia 18.11.03, 17:46 Na stronie www.dlazdrowia.pl można sobie ściągnąć filmy z porodu w wodzie, cesarskiego cięcia i porodu naturalnego (ten chyba dostępny po 30 listopada). Polecam. medunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolla Re: Filmy z porodów 20.11.03, 15:54 A ja jakas niedowidząca jestem czy co.... W którym to miejscu na tej stronie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: Filmy z porodów 20.11.03, 15:59 www.dlazdrowia.pl/wydarzenie/film.asp to chyba nardziej tam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
majcia74 Re: Filmy z porodów 20.11.03, 16:02 Normalnie cała się trzęsłam z wrażenia ogladając te porody! I łzy leciały mi po polikach jakby to były moje dzieci )) Ale się zrobiłam histeryczka Czy dobrze przypuszczam, że nie tylko ja tak to przeżywam? Maja i Groszek /32tyg./ Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: Filmy z porodów 20.11.03, 16:24 To jakas krwawa jadka...zrobilo mi sie niedobrze..nie moge patrzec na krew..chyba wole byc rodzaca niz obserwujaca. Dobrze, ze na koncu tej drogi czeka nagrodza..dzidzius! Kasik Odpowiedz Link Zgłoś