drizle81 21.03.09, 19:01 Dziewczyny jestem w 29 tygodniu ciązy a w zasadzie ciągle mi jest zimno i zimno- czy wy tez tak macie? PS. Poza tym bywa mi duszno, ale prawie zawsze zimno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drizle81 Re: zimno mi! 21.03.09, 21:03 a ja myślałam, że właśnie ciągle im gorąco..... Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: zimno mi! 22.03.09, 09:29 mi jest zimno ciągle od początku ciąży ale nieraz zdarzają mi się uderzenia gorąca i uwierz mi uczucie zimna jest dużo przyjemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
drizle81 Re: zimno mi! 22.03.09, 09:55 wierzę....tylko chciałam się upewnić, ze to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: zimno mi! 22.03.09, 09:58 A jakie masz cisnienie ? Mi tez zimno, to normalne no i mam baaardzo niskie ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi502 Re: zimno mi! 22.03.09, 12:03 mi też ciągle jest zimno i zimno a jestem w 20 tygodniu i zimno mi jest w sumie od samego początku ciąży. łudziłam się, że przejdzie, ale jakoś nie chce minąć w domu włączam ciągle piec, z czego moja druga połowa nie jest zachwycona i wiecznie słyszę, że chce wszystkich uwędzić i pogotować ciśnienie też mam w normie. ale to chyba takie mało szkodliwe w porównaniu z innymi ciążowymi dolegliościami, więc wcale się tym nie przejmuje. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka2a Re: zimno mi! 22.03.09, 15:02 a ja jestem w 35 tc i od samego poczatku mi wlasnie ciagle goraco!! cala zime chodze w bardziej lekkich rzeczach i ciagle w domu otwieram okna Odpowiedz Link Zgłoś