yoga24 20.04.09, 21:03 witam, odebrałam wyniki w których okazało się, że mam nadmiar żelaza. Norma to 37-145 a ja mam 154. Czy któraś z was miała podobną sytuację? Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: nadmiar żelaza 20.04.09, 21:39 Co to oznacza? to oznacza ze z obiadem zjadasz sztucce i garnki Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis5 Re: nadmiar żelaza 21.04.09, 09:10 ja mam sytuację odwrotną od samego poczatku ciąży borykam się z niedoborem żelaza i anemią ciążową. Widzisz każdy ma mniejsze lub większe broblemy, mysle ze myslacy lekarz wszystko Ci dokladnie wytlumaczy i powie co powinnas zrobic z tym fantem. Ja mam taki troche przerotny pomysl - oczywiscie zart - moze powinnam Cie pozrec wtedy uzupelnilabym moj niedobor a Twoj problem by zniknął. A mowic juz calkiem powaznie zapytaj lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
3.mamuska Re: nadmiar żelaza 21.04.09, 09:37 Nie powinnaś się martwić, twój wynik jest niewiele wyższy od normy. Bardziej niepokojący jest niedobór i anemia. Odpowiedz Link Zgłoś