editaa1 27.04.09, 13:43 Na jutro mam termin a złapało mnie grypsko. Co mogę wziąść na katar i ból gardła i czy moje przeziębienie może zaszkodzić dziecku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgocha11 Re: jutro termin a ja jestem chora 27.04.09, 13:58 Hej-na pewno mu nie zaszkodzi- lepiej szybko cos wez by Cie nie rozłożyło, bo trzeba mieć siłę na poród. Wiem, że moja koleżanka rodziła z gorączką i nie miała siły przeć wieć zrobili cesarkę i ponoć dziecko też nie współpracowało, więc być może mu się też udzieliła choroba. Ja polecam bioparox na gardlo, ale to jest na receptę a tak szybko działa tantum verde. BĘDZIE DOBRZE TYLKO LECZ SIĘ OD RAZU! Odpowiedz Link Zgłoś
editaa1 Re: jutro termin a ja jestem chora 27.04.09, 14:02 Dzięki. Wiem, że muszę jak najszybciej coś brać. Wzięłam tantum vertde i Stodal, piję wapno. Mam nadzieję, że jak naszybciej mi przejdzie. Zaczynam się strasznie bać. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: jutro termin a ja jestem chora 27.04.09, 14:20 A ja bym jednak radziła skonsultować się z lekarzem. Nie, że jestem jakoś przewrażliwiona. Ale na wypadek jakby Cię jutro "ruszyło" żeby nie było w szpitalu żadnych interakcji z lekami. Bo akcja może potoczyć się tak że możesz zapomnieć albo nie zdążyć powiedzieć że coś brałaś i co to było. Dlatego jednak zalecam telefon do gina lub rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis5 Re: jutro termin a ja jestem chora 27.04.09, 15:12 > Dlatego jednak zalecam telefon do gina lub rodzinnego tez mi sie wydaje ze powinnas zadzwonic, mi moj gin nawet zapisal w karcie ciazy ze bralam antybiotyk ile czasu i jaki jak bylam na grypsko chorwa w trakcie @ Odpowiedz Link Zgłoś