matysiaczek.0 27.07.09, 10:46 Chciałam zapytać czy mogę jej używać, będąc w 2 miesiącu ciąży? no i potem też bym chciała, w ogóle to jak długo mogę? przepraszam, jeśli powieliłam pytanie, ale wyszukiwarka mi cos nie działa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: nakładka durex play 27.07.09, 11:15 ja bym a twoim miejscu nie ryzykowała używania tej nakładki w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: nakładka durex play 27.07.09, 13:15 ja bym a twoim miejscu nie ryzykowała używania tej nakładki w ciąży. ale dlaczego nie można? orgazmu w ciązy tez nie mozna? jestem w 5 mcu i używam nadal(unimil, nie durex, ale to prawie to samo). Nic mi się nie dzieje, nie działo. Przy zdrowej ciązy.... Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: nakładka durex play 27.07.09, 14:39 absolutnie nie wolno!!od tych wibracji dziecko moze doznac uszkodzen mozgu ktore moga sie skonczyc pozniejsza padaczka!jak znajde jakies artykuly medyczne na ten temat to je zamieszcze.tak samo nie uzywaj dezodorantow! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: nakładka durex play 27.07.09, 15:32 Jeśli po seksie nie masz skórczy, nie boli brzuch, z szyjką ok, to chyba możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: nakładka durex play 27.07.09, 15:35 Wyczuwam maleńki, nikomu niewadzący ale jednak fortel w tym pytaniu Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: nakładka durex play 27.07.09, 16:29 zgadza sie forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98314346,,Asiu_o_ci..._pytam.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: nakładka durex play 27.07.09, 16:46 Zabawne patrzeć jak ktoś stosujący ironię w swoich wypowiedziach, nie łapie jej w wypowiedziach innych (to do komentarza o dezodorantach ). Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: nakładka durex play 27.07.09, 17:03 dla mnie zakladanie watkow po to by na innym forum sie z tego posmiac jest lekko nie halo.wiem ze niektore dziewczyny podchodza bardzo powaznie do tematu ciazy,na szczescie ja do nich nie naleze Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: nakładka durex play 27.07.09, 19:13 o patrz! a ja na powaznie wzięła i mysle sobie: durna jakaś czy co? ale że nie będę od razu po dziewczynie jechać, ze głupia odpisałam najbardziej dyplomatycznie jak umiałam. A to podpucha ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 a dlaczego wyczułyście ironię? 28.07.09, 07:20 w zapodanym linku nie wysmiewam się z Was, raczej z opisu Waszych wypowiedzi, podanych przez koleżankę. Zdawałam sobie sprawę, że różnie możecie odpowiedzieć/nie odpowiedzieć na to pytanie, ale nie miałam zamiaru Was obśmiewać. Zresztą gdzie tak robię? Śmieję się z opisów koleżanki, nie z Was. A pytanie jak najbardziej poważnie zadane, tylko zostałam uświadomiona, ze mam spodziewać się różnych odpowiedzi, nawet tych najdziwniejszych, z serii "badania wykazały szkodliwość używania dezodorantów u kobiet w ciąży" Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 swoją drogą 28.07.09, 07:21 już wiem, czemu mnie nie kusiło, żeby tu wcześniej zajrzeć, pozdrawiam Wasze Fasolinki w pięknych brzusiach Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: swoją drogą 28.07.09, 18:21 pozdrawiam Wasze Fa > solinki w pięknych brzusiach hehehe, gdybym miała takową pewnie nawet bym podziękowała Odpowiedz Link Zgłoś