Dodaj do ulubionych

Wodniste upławy w 33 tc-normalne??

02.08.09, 11:23
Witam serdecznie jeszcze razsmileMam pytanie..od kilku dni mam wodniste upławy,które są bez zapachu i najpierw są całkowicie przeźroczyste a potem jak wyschną na wkładce to maja kolor kremowo-żóltawy i nie wiem czy na tym etapie ciąży są one normalne czy raczej powinnam sie zgłosić na IP w celu sprawdzenia czy to nie wody płodowe???Dodam że mam 2,5 cm rozwarcia i szyjke maksymalnie skróconą a będąc w poprzedniej ciąży wody mi gwaltownie odchodziły w 37 tc przy 2 cm rozwarcia i martwie się teraz..słyszałma że wody mogą sie sączyc ale nie wiem czy te moje upławy to fizjologia czy raczej są niepokojące..Mojego gin nie ma od wtorku i ma być dopiero za 2 tyg a na ostatniej wizycie jeszcze tych upławów nie miałam...A zapomniałabym dodać ze co sie podcieram to papier jest cały czas mokry i ciągle mam wrażenie że mam tam wilgotno..proszę o odp bo się martwie a nie wiem czy słusznie...Z góry dziekuje za odp!!
Obserwuj wątek
    • megisa1 Re: Wodniste upławy w 33 tc-normalne?? 02.08.09, 11:38
      można sobie gdybać ale co sie dzieje to tylko lekarz ci powie po
      naocznym sprawdzeniu (albo kup sobie test na sączenie wód)

ja bym tam dla świetego spokoju na ip pojechala
      • misia21k7 Dzięki megisa1 02.08.09, 11:51
        testu nie kupie bo kosztuje 50 zł a dla mnie to kupa kasy ale pojade dzisiaj na IP jak mój m.przyjedzie bo rzeczywiście lepiej to sprawdzić...
        • Gość: ki Re: Dzięki megisa1 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.08.09, 18:33
          Czytałam gdzieś, żeby użyć ligniny. Jeśli wydzielina na ligninie się jakby klei
          czy jest lepka to nie wody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka