Dodaj do ulubionych

jaka gondola?

30.12.03, 19:56
Mamy!
Szukam gondolize stelazem/kolkami
Najbardziej zalezy mi na bezpieczenstwie, wygodzie i komforcie dziecka
(plasko, miejsce na fikanie nozkami) oraz mamy (wysokie zawieszenie, miejsce
na dole na zakupy, latwe prowadzenie itp
Nie musi to byc zagraniczna firma, ani nowy wozek.
Co polecacie?

Renia
Obserwuj wątek
    • ainer1 Re: jaka gondola? 31.12.03, 13:51
      pomozcie...
      • malwes Re: jaka gondola? 31.12.03, 14:11
        My rodzimy w lutym ale też chcieliśmy aby to była gondola na początek - ze
        względu na kręgosłup dziecka.
        Zakupiliśmy wózek Deltim Fokus (polsko-włoska produkcja)- jest bardzo ładnie
        wykonany, nie jest super lekki (ok 11 kilo) ale mieszkam na IVp bez windy i
        jakoś to będzie (ładnie się demontuje plus wykorzystam komórkę, ważne że
        gondola ma 3-stopniową amortyzację, pompowane koła, które bardzo lekko się
        zdejmuje a przede wszystkim mieści nam się do bagażnika Seicento, razem z
        gondolą bo da się ją złożyć na płasko. W komplecie jest gondola, spacerówka i
        fotelik samochodowy Grillo 0+ czyli 0-13kg. Mnie jeszcze przed zakupem
        interesowały crash-testy fotelików - w Polskich i zagranicznych Deltim wypada
        bardzo dobrze.
        Jestem bardzo zadowolona ale wypadałoby spytać głównego pasażera - na to trzeba
        jeszcze chwilkę poczekać.... wink))
        Wielu moich znajomych jeździ Inglesinami Magnum (też bardzo fajne gondole) ale
        cięższe i do mojego auta się nie mieszczą.
        Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze sporo osób coś doradzi ci z doświadczenia.
        Gosia
        • ainer1 Re: jaka gondola? 31.12.03, 14:43
          slyszlaam wlasnie o Deltimie dobre opinie - tlyko, ze ja szukam tlyko gondoli,
          bo spacerowke mam juz upatrzona lekka.

Renia
          • malwes Re: jaka gondola? 31.12.03, 15:40
            ainer1 napisała:

> slyszlaam wlasnie o Deltimie dobre opinie - tlyko, ze ja szukam tlyko gondoli,
            > bo spacerowke mam juz upatrzona lekka.
            >
            > Renia

A to widzisz, Reniu, nie zrozumiałam Cię dobrze. No to nie wiem, co poradzić.
            Bardzo ładne opisy wózków są w sklepie
            www.baby.com.pl oraz www.bobomarket.pl Nigdy tam nie kupoiwałam ale za to
            informacji czasami więcej niż na stronie producenta. Ale wiadomo, że najlepsze
            są opinie użytkowników. Popytaj też na edziecko-zakupy ale ty już chyba tam
            gościsz od dawnawink
            Pozdrawiam cieplutko i przepraszam, że nie mogłam pomóc.
            Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka