Dodaj do ulubionych

Przyśniły mi się buty

31.10.17, 11:35
Parę dni temu przyśniła mi się para zamszowych szpilek w kolorze teal, wiązanych w kostce. Przodu nie zdążyłam zobaczyć, bo z wrażenia nad urodą obuwia się obudziłam, ale zakładam, że były zabudowane, z lekko szpiczastym noskiem. I teraz czuję, że sen wygenerował we mnie całkiem solidną potrzebę zakupową, przeszukuję zatem internet w poszukiwaniu wyśnionych butów, póki co bezowocnie.

Powiedzcie proszę, że rozumiecie.
Obserwuj wątek
    • mniickhiateal Re: Przyśniły mi się buty 31.10.17, 12:53
      aadrianka napisała:

> Parę dni temu przyśniła mi się para zamszowych szpilek w kolorze teal, wiązanyc
      > h w kostce. Przodu nie zdążyłam zobaczyć, bo z wrażenia nad urodą obuwia się ob
      > udziłam, ale zakładam, że były zabudowane, z lekko szpiczastym noskiem. I teraz
      > czuję, że sen wygenerował we mnie całkiem solidną potrzebę zakupową, przeszuku
      > ję zatem internet w poszukiwaniu wyśnionych butów, póki co bezowocnie.
      >
      > Powiedzcie proszę, że rozumiecie.
      >
      Ależ oczywiście, że jest to bardzo zdrowa potrzeba, i uzasadniona.
    • teresa104 Rozumiem. I zazdroszczę 01.11.17, 13:37
      bo mnie się dziś przyśnił były szef i jego łajdactwa. I że znowu miałam tam pracować.
      A wczoraj śnił mi się nieżyjący wuj. Piliśmy wódkę w spelunie typu wódka i śledzik, następnie wuj (za życia samorządowiec) rozebrał się do majtek i oznajmił, że idzie do ludzi, bo jego kariera właśnie się zaczyna.

Na przykład na eobuwiu i zalando da się wyszukiwać po kolorach, próbowałaś tam?
      • aadrianka Re: Rozumiem. I zazdroszczę 02.11.17, 09:52
        Próbowałam. To nie są buty z moich snów :(
    • besame.mucho Re: Przyśniły mi się buty 01.11.17, 17:19
      Niełatwe wymaganie. Jeśli przeżyjesz zapinanie zamiast wiązania, to znalazłam takie:
      www.thewildflowershop.com/1371-xenia-printed-knit-cardigan.html#/31-color-teal/147-shoe_size-eur_35_us_4_uk_2
      • aadrianka Re: Przyśniły mi się buty 02.11.17, 09:55
        Blisko. Ale te we śnie miały też obcas w kolorze buta. I były ciemniejsze, te są bardziej turkusowe. Za to fason odpowiedni. :)
    • mniickhiateal Re: Przyśniły mi się buty 02.11.17, 09:39
      A, czyli zapodawamy linki? To proszszsz:

row.jimmychoo.com/en/women/shoes/marcella-95/bottle-green-velvet-sandals-MARCELLA95VEL034383.html?cgid=women-shoes
      row.jimmychoo.com/en/women/shoes/annie-85/bottle-green-velvet-peep-toe-sandals-ANNIE85VEL034383.html?cgid=women-shoes
      row.jimmychoo.com/en/women/shoes/lark-100/bottle-green-shiny-calf-leather-booties-LARK100SNC034383.html?cgid=women-shoes
      www.eobuwie.com.pl/szpilki-baldowski-d01468-1451-028-zamsz-zielony-728.html
      Te mi się szalenie podobają:
      www.eobuwie.com.pl/szpilki-baldowski-d01468-1451-036-mustang-zielony.html
      No wiem, że nie są przesadnie tealowate.
      • aadrianka Re: Przyśniły mi się buty 02.11.17, 09:57
        Zważywszy ceny Jimmy Choo, aż się cieszę, że wcale mi się nie podobają :)
        Te baldowskiego na eobuwiu już widziałam, ładne, ale to nie do końca to.

Chyba sobie kupię turkusowe i zielone, a co mi tam :D
        • mniickhiateal Re: Przyśniły mi się buty 02.11.17, 10:02
          aadrianka napisała:

> Chyba sobie kupię turkusowe i zielone, a co mi tam :D

O, trzeba sobie radzić w życiu :) Zalinkuj, co kupiłaś.
          • aadrianka Re: Przyśniły mi się buty 07.11.17, 12:33
            Chwilowo zamiast zamszowych szpilek, kupiłam kalosze w koty... i torebkę do kompletu.

bertonisklep.pl/kalosze-black-cats.html
            • teresa104 Re: Przyśniły mi się buty 08.11.17, 14:15
              Pamiętam, że wśród powodów tego, że jako dziecko chciałam być jak najszybciej dorosła, były kalosze. Oraz kozaki. Że wreszcie nie będę musiała ich nosić:) Tak było. I tak się stało. Choć wobec kozaków trochę zmiękczyłam stanowisko.
              Ciekawe, czy myślałabym inaczej, gdyby wtedy były kalosze w koty.
              • teresa104 Żaden z tych butów nie jest taki, jak chciałaś 08.11.17, 14:21
                ani nie wierzę, że ludzie w tym chodzą, ale ciekawe są, linkuję:
                1. www.spartoo.pl/Chie-Mihara-MAHO-x3861679.php

2. www.spartoo.pl/Chie-Mihara-JACARA-x3861673.php

3. www.spartoo.pl/Cristofoli-COLICOU-x2456557.php

4. www.spartoo.pl/Miss-L-Fire-AMBER-x5953440.php

5. www.spartoo.pl/Jonak-BLOUTOU-x6283399.php

6. www.spartoo.pl/Cristofoli-175314-1-x6063563.php

7. www.spartoo.pl/Chie-Mihara-JAS-x6029698.php

8. www.spartoo.pl/Chie-Mihara-MISTO-x3861681.php
                • aadrianka Re: Żaden z tych butów nie jest taki, jak chciała 08.11.17, 14:45
                  Nr 7 się mnie nawet podoba. Czy raczej się mnie podobał. Spojrzałam na cenę i już się mnie nie podoba. Niemniej jednak, ciekawe.
                  • teresa104 Re: Żaden z tych butów nie jest taki, jak chciała 08.11.17, 21:58
                    Ale gdyby były takie super super? Mikołajki się zbliżają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka