kahakasurdo Re: A może już wrześniowe testowanie? 27.09.10, 22:23 Witam się dziewczynki dopiero wieczorem, bo dzień miałam pełen wrażeń mamy nowego członka rodziny - świnkę morską dziś zakupiłam, co by się czymś zająć i kimś się zaopiekować. Na razie Prosiek się przyzwyczaja, ale już go uwielbiam U mnie @ zbliża się wielkimi krokami, czuję ją w krzyżu. Testować nie zamierzam, no chyba, że nie przyjdzie, w co wątpię. Buziaczki dla Was wszystkich, zwłaszcza dla nelaku Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 08:16 kahakasurdo a pamiętasz jak ja pisałam, że nici, bo wszystko wskazuje na @ i to na jakiś tydzień przed...nie bolały mnie piersi, nie miałam żadnych mdłości, zachcianek, itd... za to krzyż łupał i brzuch pobolewał i czasami się nawet czułam jak chora...senna też nie byłam jakoś specjalnie...i co? i wczoraj widziałam mojego 5,9mm człowieczka z bijącym serduszkiem... nie nakręcam Cię, ale pamiętaj, że cuda się zdarzają bo o ile pamiętam w tym cyklu to w tych kategoriach Twoją ciążę możnaby rozważać ja tam ściskam kciuki i liczę na dwie kreseczki...nalezy Ci się chociażby za ten długaśny cykl...i może świanka też coś wyczaruje dziś 12 dc, tak? to może w czwartek lub piątek zatestuj...ja będę trzymać kciuki chociażby za bladzioche pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin17 Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 11:57 U mnie jak zwykle minus Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 12:59 nelaku, dziś 13 dzień fazy lutealnej, jutro zapewne będzie @. Wszystko na to wskazuje, czuję ją w krzyżu, ale i temp dziś spadła więc tak czy siak koniec złudzeń... A Prosiaczek mój na razie trochę się boi i siedzi cichutko w kąciku, będę nad nim pracować Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 16:14 mimo to trzymam kciuki...u mnie temp strasznie skakała...od 36,4 do 36,7 i to właśnie w tej fazie lutealnej...więc też obstawiałam albo brak owu w cyklu, albo nieuchronnie zbliżającą się @. będę wyczekiwać jutro wieści. Też miałam kiedyś świnkę i było to najsympatyczniejsze zwierzątko jakie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 17:12 nelaku, dzięki za kciuki u mnie temperatura troszkę dziś spadła, ale zobaczymy jutro. Najbardziej martwię się tą infekcją, nigdy w życiu nie miałam takich problemów. Boję się, że jak @ jutro przyjdzie, to to się jeszcze zaostrzy a gin za tydzień dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: A może już wrześniowe testowanie? 28.09.10, 17:58 hej kobietki poczytałam sobie wasze wieści,lubię tu zaglądaćja już po starankach dziś już 17dc,było co nieco ale się już nie nakręcamjakaś przygnębiona już jestemtrzymam za Was Kochane kciuczki bardzo mocno!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku kahakasurdo 29.09.10, 08:33 no to czekam na wieści co dalej...a na infekcję nie możesz czegoś takiego naturalnego zastosować? Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: kahakasurdo 29.09.10, 18:37 nelaku, temperatura dziś znowu w dół, @ na razie nie ma, ale pewnie jutro zawita...A na infekcję stosuję na razie maść bez recepty, gina mam za tydzień. Tak więc widzisz, nawet za ten długi cykl żadnej nagrody w postaci 2 kreseczek nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
iza30_1979 Re: kahakasurdo 29.09.10, 20:37 u mnie - odpuszczam sobie starania , tempki i reszte obserwacji powodzenia innym zycze z zaciazonym spokojnych 9 miesiecy znikam Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: A może już wrześniowe testowanie? 30.09.10, 13:49 u mnie oczywiście - Odpowiedz Link Zgłoś
an_e_czka Re: A może już wrześniowe testowanie? 30.09.10, 20:44 Dla mnie też "-" testowałam dopiero dziś bo owulację miałam 16 więc poczekałam ale niestety nic, jedna kreska. Bardzo mnie to przybiło teraz chyba wybierzemy się na badania. Tak mi smutno teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
amik83 do Aneczka 01.10.10, 09:04 Aneczka, nie martw się. Wiem co przeżywasz. My staramy się o dzidziusia już ponad pół roku i jak na razie nic z tego. najgorsze jest to ze nie mamy jeszcze dzieci więc niepokój, że coś z nami jest nie tak jest nie tak jest coraz większy. Dlatego postanowiliśmy, że jeżeli w tym miesiącu znów będzie tylko jedna kreska na teście- idziemy do lekarza. Umówiłam nas już nawet do mojego gina który jednocześnie jest andrologiem. Wolę już zacząć działać bo ta niepewność jest dla mnie najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
an_e_czka Re: do Aneczka 01.10.10, 10:58 To też nasze pierwsze dzicko dlatego się już zaczynam martwić ja kilka dni obchodzę 29 urodziny a tu nic. Dlatego jak tylko @ przyjdzie to umawiam się do gin, co prawda zrobiłam podstawową kontrolę zanim zaczelismy się starać, no ale teraz to już się martwię. Poza tym zawsze miałam równe cykle 26 dni a teraz dwa ostatnie 28, a ten 30 pewnie żebym dostała rozstroju nerwowego. Dzięki za słowa wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
amik83 Re: do Aneczka 01.10.10, 11:30 To widzę, że wiele rzeczy nas łączy: starania o pierwsze dziecko, te niespodziewane komplikacje i trudności w zrealizowaniu najważniejszego obecnie celu, a w dodatku ja też za kilka dni mam urodziny, tyle że 27. Ja też przed staraniami zrobiłam podstawowe badania, gin nie dopatrzył się niczego niepokojącego. Mąż ostatnio (tzn już od kilku miesięcy) przemęczony ale nic nie może na to poradzić, taka praca. Nawet kupiłam mu ostatnio taki preparat Salfazin z cynkiem ale nie łyka go chyba zbyt regularnie. No nic, nie pozostaje nam nic innego jak myśleć pozytywnie, ja na pewno wybieram się pod koniec miesiąca do gina bo inaczej to już zupełnie się nakręcę. Aż zła jestem na siebie, rok temu nie w głowie było mi dziecko a teraz aż tak się nakręcam. Odpowiedz Link Zgłoś
an_e_czka Re: do Aneczka 01.10.10, 22:20 Tak wiele nas łączy my też rok temu nie myślałam o dziecku a teraz pewnie sama wiesz - wariactwo. Mój mąż stara się dbać o siebie też sie zdaża że dużo pracuje ale bez przesady. Są tacy co zachodzą w ciąże od tak i tacy którym pewnie kieliszek wina zaszkodzi i to pewnie w tą drugą grupę się załapałyśmy. Ja nie zapisuję się na październik na listę idę do gin i zobaczymy co powie ale będę wpadać na październik i trzymać kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku kahakasurdo 01.10.10, 08:01 przykro mi strasznie, tak liczyłam na happy end tego strasznie długiego cyklu...ściskam i trzymam kciuki za październik Odpowiedz Link Zgłoś
hugolina30 Re: kahakasurdo 02.10.10, 18:07 A ja mam stresa właśnie związanego z testowaniem otóż 3 dni przed@ robiłam test wyszedł o dziwo dodatni niby hurra,ale druga kreseczka bardzo blada,2 dni przed@ poszłam na bete i wynik 8,dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki a test bledszy od poprzednich,wróce na betke w poniedziałek.Dodam,że jestem po 2 poronieniach i już szaleję,siedzę i słycham co boli ,a co juz przestało- przestały boleć piersi,wiec pewnie nici z ciąży,tylko do diabła 4 testy i 4 pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
an_e_czka Re: kahakasurdo 02.10.10, 19:35 Mam nadzieję że jednak będzie zdwowa ciąża może było późno była owulacja, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
misiontko999 Re: A może już wrześniowe testowanie? 03.10.10, 16:34 No, no. Pięknie wygląda wrześniowa lista. nie gratuluję wszystkim zaciążonym. Rośnijcie zdrowe maluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
misiontko999 Re: A może już wrześniowe testowanie? 03.10.10, 16:36 Oczywiście GRATULUJĘ wszystkim zaciążonym. Przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka19801 Re: A może już wrześniowe testowanie? 03.10.10, 20:15 Dzis 35dc - @ brak, test zrobiony dzis rano negatywny, nie czuje sie ani na przyjscie @ ani na ciaze. Dlaczego test negatywny??????????????? To pirwszy cykl po odstawieniu pigulek, moze cykle teraz mam nieregularne, nie wiadomo kiedy owulacja..echhh ta niepwnosc, ale pewnie w ciazy nie jestem skoro negatyw wychodzi w 35dc , a cykle mialam ok. 30-dniowe???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: A może już wrześniowe testowanie? 03.10.10, 21:28 skoro to pierwszy cykl po odstawieniu pigułek, to takie anomalie są możliwe. Cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś