Dodaj do ulubionych

Marcowe testowanie :)

• jot.ta Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 15:31
      ja trzymam także za wszystkich kciuki!
      • bartemi Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 15:51
        serdeczne gratulacje, poprosiłam o dobre wieści wczoraj i już odzew, to się nazywa siła przekonywania wink tak na dobrej fali poproszę o następne smile smile

mnie wczoraj zaskoczyła plamka na wkładce,dziś kolejna, tempka na razie się utrzymuje, do okresu z tydzień a tu taki psikus sad nawet połudzić się nie mogę, ech
        • fiore2 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 15:55
          u mnie dalej cisza, ani plamienia ani okresu. od 3 dni bóle w podbrzuszu jak na okres a nic sie nie dzieje. nie robie testu, boje sie rozczarowaćsad
          • jot.ta Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 16:04
            Cierpliwości.
            Nie chcę Ci robić nadziei, ale mnie naprawdę fest bolało, byłam przekonana, ze będzie okres smile
            • fiore2 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 16:12
              no własnie boli mocno, a taki ból to dla mnie nowość. bole przed okresem mialam za młodych lat ostatnio.
              nadziei sobie nie robie, to dopiero 10-11 po owulacji, pewnie sie ten cykl wydłuzy i tyle.
              • martusik78 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 16:40
                a mnie możecie zminusować teraz i na zawsze bo jak powiedział wczoraj mężowi urolog ma żylaki powrózka nasienngo i według niego zero szans na dzieckosad chce mi się wyć
                • bartemi Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 17:06
                  Martusik, a czy tego nie można zoperować, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale obiło mi się gdzieś o uszy, że czyjś M miał operowane powrózki... Z podpisu widzę, że już jednego skarba macie, więc może nie będzie tak źle?
                  A tak jeśli mogę spytać, to co doprowadziło Was do takiej diagnozy, chodzi mi o wskazanie i rodzaj badania?
                  • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:14
                    Mnie się też obiło o uszy, że powrózki się operuje... Na pewno jest jeszcze jakaś szansa!
                • witaska Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 21:39
                  martusik78 - bardzo Cię przytulam!!!
                  Nie chce wyjść na kompletnie nie znającą się - ale czy nie wchodzi w grę pobranie plemników poprzez punkcję jąder??
                  • takajakwy Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 21:41
                    wielkie, wielkie gratulacje ja tez juz myslalam, ze cos jet na rzeczy, ale nietety dzisiaj wszystko jak zwykle @ przyzlasad
                • wuika Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 07:47
                  Nie ma możliwości operacji?
          • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:15
            fiore i jak, odważyłaś się zatestować?? smile
    • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 19:47
      Dziewczyny, jestem w szoku i przerażona ale na teście wyszły mi dwie krechy!!!!! O jak pierniczę nie wierzę...big_grin
      • bartemi Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 19:58
        zabkaa24 serdeczne gratulacje smile wpisuj się na listę, co skłoniło Cię do testu? bo na liscie byłaś wpisana na 17 marca, jakieś zwiastuny kreseczek?
        • fiore2 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 20:23
          super zabkaa24 smile gratuluję i zazdroszczę smile
        • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 20:35
          Bardzo dziękuję, pochwaliłam się Wam żeby Wam dodać może otuchy, tak jak mi każdy uśmieszek dodawał wiary jak tylko się wpisywałyście... ale podchodzę do tego bardzo ostrożnie, część z Was pewnie kojarzy, że mam wadę macicy (macica podwójna), która stwarza komplikacje od samego początku, więc wszystko jeszcze może się wydarzyć i to w każdej chwili. I w sumie do samego końca ciąży. Biorę luteinę, jak @ nie nadejdzie w terminie to pójdę na betę i potem do lekarza (czy jak pójdę do lekarza przed betą to dostanę skierowanie na darmową?).
          A dlaczego testowałam tak szybko? Miałam lekkie podejrzenia od kilku dni, tempka utrzymywała się nieco wyżej niż zawsze ale najważniejsze było to, że dziś (26/28dc) się obudziłam z bardzo wysoką jak na mnie temperaturą (najwyższa tempka spośród wszystkich cykli w ciągu roku to 36.80 a teraz 37.03 dwa dni przed spodziewaną @). Jak wstałam rano kiepsko się czułam, tak, jakby mnie coś brało ale nie bolało gardło ani nic, nic grypowego tylko to osłabienie przez podwyższoną temp. To mi dało do myślenia. Teraz patrząc wstecz to już od kilku dni byłam osłabiona, w niedzielę na spacerze miałam zadyszkę nawet nie w połowie stałej strasy w jedną stronę wink I przez dwa dni jakoś zaraz na początku fl bardzo bolały mnie piersi, tak po bokach, aż rąk podnieść nie mogłam, ale potem to przeszło. Oprócz tego było jak zawsze, czyli w fazie lutealnej ból piersi, wzdęcia, trądzik, zatrzymanie wody, opuchnięcie. To chyba wszystko smile
          Kilka dni temu byłam na wyjeździe i wypiłam lampkę wina, mam nadzieje, że to nie zaszkodzi...
          Pozdrawiam Was wszystkie smile)
          • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 20:39
            A i jeszcze jedno, może mało istotne a może dla kogoś będzie - nie wiem, jak i czy zmienia się środowisko w pochwie w ciąży ale zawsze biorąc luteinę po około 3 dniach wszystko mnie tam na dole bolało, musiałam brać probiotyki a tym razem w ogóle tego nie czułam - w sumie skapnęłam się też po fakcie, po zapomniałam probiotyków na wyjazd wziąć, potem nie czułam potrzeby by je brać i dopiero dziś w sumie do tego doszłam, że prawie całą fazę lutealną nie wzięłam ani tabletki, tylko jedną w 1 dniu fl. wink
            Pozdrawiam!
          • kinga_iskierka Re: Marcowe testowanie :) 15.03.11, 20:43
            Gratulacje Zabko!
            życze by bylo wszystko dobrze!
            Mysle ze jak pojdziesz do lekarza to da Ci skierowanie na bezplatna bete, jak ma umowe z nfz, czemu niesmile
            Ja tak w ogole tez mialam w ciazy bol piersi, ze nie moglam rak podneiscbig_grin

Kurcze, tak mnie nakrecacie, ze choc dzis powinnam byla dostac @, a nie dostalam, to mam ochote robic testybig_grin hihi choc jakos sie nie staralismybig_grin Ale zawsze akurat moglo wyjscbig_grin ja w kwietniu zaczynam oficajlne staraniabig_grin
            • szangala_23 żaba ale czad -_- :) 15.03.11, 21:30
              suuuper. kciuki zaciskamy dalej.

msmargot 5cs...............01.03 smile smile smile
              Iwiczka99 2cs...............04.03 ---
              yasmin17 16cs..............05.03
              witaska 5cs...................06.03 ---
              eu81 2cs......................07.03 ---
              szangala_23 6cs............08.03 smile smile smile
              niepewna85 3cs............08.03 ---
              chiyo28 .......................08.03 ---
              goka_s ........................08.03
              maharaniaa 3cs.............09.03 ---
              bbbooommm 7cs...........10.03 ---
              livia_22 2cs...................10.03 smile smile smile
              fiore2 12cs...................10.03
              ugs .............................12.03 ---
              xgosiulenkax ................12.03 ---
              kiecha3........................13.03 ---
              jot.ta............................13.03 smile smile smile
              takajakwy 9cs...............16.03 ---
              zabkaa24 7cs................17.03 smile smile smile
              musso4 12cs ...............19.03
              niunia-n 2cs..................20.03
              czarnykopciuszek 6cs.....20.03 ---
              emlu 6cs.......................20.03
              iwcia-77 .......................20.03
              an_e_czka 12cs .............20.03
              byziu1977 3cs................20.03
              bartemi.........................20.03
              krzysiowa_mama 4cs… 23.03.
              az-82 ..........................23.03
              martusik78 18cs.............25.03
              • witaska Re: żaba ale czad -_- :) 15.03.11, 21:37
                zabkaa24 - WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!
                Trzymam teraz wielkie kciuki, aby wszystko było dobrze przez całe spokojne 9 miesięcy!!!
                • musso4 Re: żaba ale czad -_- :) 15.03.11, 21:51
                  też jestem strasznie osłabiona ostatnio, a @ dziś nie przyszłasmile może zatestuję jutro a nie w sobotę, tylko boję się rozczarowania znowusad w ciągu tych 12 cykli raz mi się @ spóźniła i testowałam i lipasad
                  • zabkaa24 Re: żaba ale czad -_- :) 15.03.11, 22:23
                    musso trzymam kciuki!! Ja takiego samopoczucia wcześniej nie miałam smile A przed testem bałam się jak diabli, ręce mi się trzęsły jak galareta big_grin
              • msmargot Re: żaba ale czad -_- :) 15.03.11, 23:29
                zabkaa24: GRATULACJE!! smile
                • misiontko999 Re: żaba ale czad -_- :) 16.03.11, 05:14
                  Żabuś, serdecznie gratuluję.big_grinbig_grinbig_grin
                  Życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy. big_grinbig_grinbig_grin
                  • zabkaa24 Re: żaba ale czad -_- :) 16.03.11, 07:39
                    Serdecznie dziękuję!! smile
                    W piątek idę na betkę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i przede wszystkim, że do tego czasu nie przyjdzie @ wink
                    A tymczasem - jakoś dziś wcale bardziej w to nie wierzę, niż wczoraj big_grin Ale coś jest na rzeczy - z własnej woli wstałam o 7.00 a jestem okropnym śpiochem i w dzień wolny spanie do 11 to norma wink
                    Pozdrawiam i ściskam kciuki za pozostałe staraczki!!! smile
      • wuika Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 07:47
        Superowo! Listopad, czy już grudzień? smile
        • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:13
          smile)
          Z kalkulatora wyszło 25 listopad smile Ale biorąc pod uwagę opinie lekarzy to będzie bardzo dobrze, jak się uda donosić do 36 tyg. No ale teoretycznie póki co listopad smile
          • wuika Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 10:14
            To chodź na listopadówki smile Ja się już tam zadomowiłam, oto link: Forum Listopadówki 2011. Ja tam jestem, mimo, że z bliźniakami to pewnie i tak wcześniej się rozpakuję smile
            • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 12:17
              Dziękuję smile Zajrzę na pewno już teraz, ale poczekam jeszcze na betę i pierwszą wizytę u gina, zanim się przywitam. Stale jeszcze nie wierzę w to i strach dominuje.
              No a Ty w dwupaku to pewnie rzeczywiście wcześniej swoje dzieci ujrzysz smile
              • wuika Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 13:07
                W trójpaku big_grin W dwupaku to jesteś Ty wink
                • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 13:28
                  No tak tak, ciąża mi już na mózg pada big_grin
        • jot.ta Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:15
          GRATULUJĘ!

Mam nadzieję, że do końca marca będzie nas jeszcze więcej smile
          A później jeszcze więcej i jeszcze więcej!

A ja się przeziębiłam - gardło boli, katar, czuję okropnie sad
          • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:17
            O kurczę współczuję sad Ale z tego co obserwuję to dużo dziewczyn coś łapie na początku... Mam nadzieję, że mnie ta przyjemność ominie wink Zdrowiej szybciutko!!
            Dziękuję za gratulacje i przyłączam się do apelu o zapełnienie listy buźkami! smile
    • ugs Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:31
      zabkaa24 gratuluję!!! smile
      Ja się żegnam i zmykam na kwiecień...
      • musso4 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 08:43
        nie testowałam dzisiaj, obudziłam się z bólem brzucha więc pewnie @ zawita jak nic, poczekam do jutra, chyba że przyjdzie dzisiaj to już nie będę testowaćsad
        • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 09:25
          Ja tam dalej kciuki trzymam!smile
          Ugs dzięki i powodzenia w kwietniu!!! smile
          • krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 09:33
            Zabko, zabko.... jednak nieprzedwczesne były moje gratulacje, co? big_grin
            Ogromnie się Cieszę i trzymam kciuki, żeby się fasolka dobrze umościła smile Czasami życie zaskakuje bardzo, robiąc sobie nic z opinii lekarzy! Kto wie, może Ty swoją ciążę jeszcze przenosisz! Życzę Ci spokoju i radości! A do Twojej fasolki: trzymaj się mocno!!!!! smile
          • az-82 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 09:34
            U mnie do testowania jeszcze cały tydzień. Tak mi się czas dłuży. Najchętniej bym się zahibernowała do wtorku wieczór.
            • krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 10:12
              Ja nawet nie czekam na testowanie. W tym miesiącu starania zbyt wczesne, no i skierowanie na badanie prolaktyny i progesteronu dostałam - chyba coś nie teges jest. Tak czy inaczej zamiast testować spokojnie poczekam na @.
              Niemniej jednak, ściskam kciuki za wszystkie testujące smile
          • musso4 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 10:20
            dzięki zabka i ogromne gratulacjęsmile
            u mnie niestety @ przyszła, nie wiem nawet czy zapisywać się na kwiecień, bo tylko statystyki psujęsad dobrze, że mam córkę bo tak to chyba bym usiadła i zaczęła płakać
            • az-82 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 10:27
              Musso, co kogo statystyki obchodzą? Zapisuj się, zawsze jest raźniej razem czekać.
              Ja pewnie za tydzień się tam przeniosę, bo jakoś nie wierzę w swój pozytywny wynik. Płakać będę, a co smile a potem dalej się starać.
              Ty też się nie poddawaj! W końcu kiedyś się uda.
              • musso4 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 10:39
                uda sie uda, sama to powtarzam, ale są momenty, że to czekanie mnie już męczy, ale ty Az chyba dobrze o tym wiesz, pewnie jak pozostałe długodystansowe staraczkismile
            • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 12:18
              Przykro mi sad Ale kwiecień piękny miesiąc, na pewno będzie owocny!! smile
              • leesha Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 13:46
                Żabka - gratulacje! A taki był pesymizm w lutymwink.
                Musso-smutno. Ja trzymam mocno kciuki, Wy róbcie swojewink.
                • fiore2 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 14:37
                  Mi możecie " - " wpisać sad Dzis zaczęło sie plamienie.
                  Na kwiecień się już nie wpisuje. Zamknęłam rok starań i już mi się więcej nie chcesad
                • korag1000 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 21:36
                  Hej dziewczyny

Na początku życzę wszystkim owocnych starań smile

Jestem tu nowa i choć mam już syna 7 lat to nie pamiętam jak to było smile)

Z resztą on się zrobił sam smile tzn nie staraliśmy się z mężem. Ale mój mąż okazał się damskim bokserem i to już przeszłość. Mam wspaniałego partnera teraz i też nie staraliśmy się jakoś. Ale ja marzę o drugim dziecku. Tak poczytałam i wyszło mi, że skoro ostatnia @ zaczęła się 26. 02 a sex był 10 marca to może smile) I mam pytanko kiedy powinnam testować? Cykl mam 28 dni ZAWSZE i nigdy w zyciu nie było inaczej.
                  Pozdrawiam Agnieszka
    • takajakwy Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 16:09
      ja tez juz psychicznie mam dosc i na kwiecien sie nie wpisuje sad zaczynam watpic i tracic nadzieje na kolejne dziecko sad Wam zycze duzo szczescia i jak najwiecej usmiechnietych buziek.
      • martusik78 Re: Marcowe testowanie :) 16.03.11, 16:47
        dzięki za pocieszenie. mąż miał słabe wyniki nasienia więc poszedł do urologa. ten powiedział co powiedział ale skonsultujemy się jeszcze z jednym. normalnie ręce opadają, nie dość że ja jeden jajowód tylko mam, za wysoką prolaktynę to jeszcze i to. Dziś jak patrze w kalendarz 21 dc. byłam na usg i miałam owulacje z tej strony co nie mam jajowodu więc w tym miesiącu musiałby się zdarzyć ogromniasty cud. co ma być to będzie. jestem z wami i będę nadal, trzymam kciuki za wszystkiesmile

Zabka moje serdeczne gratulacje, zdrowia, spokoju i wszystkiego naj naj naj na najbliższe 9 miesięcysmile
        • musso4 Re: Marcowe testowanie :) 18.03.11, 22:58
          cisza w marcu nastała, za radą AZ postanowiłam jednak zapisać na kwiecień, nie zmienia to faktu, że będę dopingować tym które jeszcze zostały w marcu, obyście nie musiały się już przenosić na kolejne miesiące
          • bartemi Re: Marcowe testowanie :) 18.03.11, 23:58
            pouciekały dziewczyny na listopadówki smile i kwietniowe starania sad
            długi był ten tydzień no ale na szczęście już weekend, miałam testować, ale plamienia, które mnie dręczą od 5 dni nie pozostawiają złudzeń więc czekam już tylko na 1dc, kiedy rozpoczynam romans z ziółkami ojca Sroki nr 3, zmieszane czekają smile

Taki apel: dziewczyny, które miały testować 20-tego (a kilka poza mną jest na liście) testujcie i ślijcie uśmiechy
            • fiore2 Re: Marcowe testowanie :) 19.03.11, 11:08
              u mnie też po 4 dniach plamienia dziś się okres rozkręcił. a tak piekielnie mnie boli, że nie mogę wyjść z podziwu, że okres może tak boleć. ten cykl mi się do 35 dni wydłużył. nastrój mam nie do życia, na kwiecień nie idę.
              trzymam place za pozostałe dziewczyny.
    • emlu Re: Marcowe testowanie :) 19.03.11, 21:29
      Ja o ile @ w nocy nie przyjdzie bede testowac jutro rano, a moze zaczekam do poniedzialku sama juz nie wiem. Nie nastawiam sie jednak pozytywnie, bo dzis mialam wydzieline jakby z nitkami krwi. W zeszlym miesiacu mialam tak dzien przed @.
      Gratulacje dla wszystkich zaciazonych i powodzienia w staraniach i szczesliwego testowania dla pozystalych dziewczyn.
      • niunia-n Re: Marcowe testowanie :) 19.03.11, 23:28
        Oczywiscie nie wytrzymalam i zatestowalam wczesniej (mam te najczulsze). Na jednym tescie zobaczylam bardzo blada kreske, na kolejnym prawie wcale niewidoczna. Nie che sie nakrecac, wiec poczekam do jutra. Ide zaraz spac, bo juz nie wiem co ze soba zrobic sad
        • niepewna85 Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 02:58
          witajcie
          rzeczywiście coś cicho. żadnych uśmiechów
          ja nie wiem jak to będzie u mnie bo właśnie zostałam bez pracy "redukcja etatów" a w rzeczywistości pani właścicielce się nie podobało że sie upomniałam o 5 dni urlopu za zeszły rok i generuje jej za duże koszty bo zatrudnia mnie na umowe o prace na 1/2 etatu a ona by chciała żebym robiła bez umowy i bez urlopów.
          • niunia-n Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 09:51
            Dwie kreski sa, jedna bledsza, ale jest. Jakos nie moge uwierzyc smile
            • takajakwy Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 10:26
              wielkie gratulacjesmile
            • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 10:44
              Cudownie!!! Gratulacje!!smile
              U mnie o dziwo na tych czulszych testach (10) kreska wychodziła bledsza niż na normalnych (25) wink
              Pozdrawiam!!! smile
              • szpaczek2702 Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 16:53
                Cześć Dziewczyny! Pewnie nie pamiętacie ale byłam na lutowym testowaniu. Niestety lutowe dało mi ostro w kość, bo 30 urodziny i życzenie babci wiecie o co, negaywny test, okres.... bleee. Stwierdziłam, że nie będę się już zapisywała na marcowe tylko dotrwam do 12 cykli starań i będę szła ze wszystkimi badaniami do lekarzy (zrobiłam parę badań i wszystko mi wychodziło bardzo dobrze). Mężowi wyszło że tylko 7,7 % plemników ma prawidłową budowęsad

A tutaj niespodziankabig_grin W 9 miesiącu kalendarzowym starań, a w 8 cyklu starań zobaczyłam dwie kreski!! Trochę się boję, czy wszystko dobrze pójdzie ale staram się myśleć pozytywnie. Teraz jestem w 6 tygodniu ciąży od OM. 25 marca pierwsza wizyta u gina.

Wam na pewno też się uda!!

Mąż koleżanki miał żylaki powrózka. Też się długo starali i nic nie wychodziło. Zrobili badania i wyszły żylaki. Szybko operacja i chyba w ciągu 3 miesięcy byli w ciąży. A teraz koleżanka już w drugiej ciąży.
                • an_e_czka Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 17:29
                  Witam,
                  Dla mnie niestety "-" za tydz. czeka mnie wizyta w kliniece mam nadzieje że lekarz nam pomorze znajdzie przyczynę, bo te miesiące strań bardzo mnie męczy. Gratuluję wszystkim dziewczyną które doczekały się upragnionej ciąży.
    • emlu Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 22:02
      Gratulacje Niunia! Ja jakos dzis nie zatestowalam. Stwierdzilam po obiawach, ze @ i tak przyjdzie dzis wiec szkoda marnowac testu. Jak narazie jednak cisza, chociaz chwilami mam uczucie, ze @ tuz tuz. Ale jak do rana nie przyjdzie, jutro testuje.
      • niunia-n Re: Marcowe testowanie :) 20.03.11, 22:54
        Ja czulam sie jakbym miala dostac @, bylam o tym swiecie przekonana. Poniewaz mialam testy zamowione przez internet, to zrobilam ich chyba z 15, albo i wiecej. Ale i tak polecialam dzis do apteki, zeby wszystko bylo jasne. Kreska pojawila sie szybciej i byla bardziej wyrazna. Mialam nie kupowac kolejnego testu, ale to bylo silniejsze ode mnie. Ja raczej nie spodziewalam sie, ze uda mi sie w tym miesiacu zaciazyc, bo owulacja mi sie przesunela i M wyjechal wczesniej (takze cala moja logistyka legla wtedy w gruzach). Ale powiedzialam sobie, ze nadzieja umiera ostatnia. Sciskam i zycze dwoch kresek jutro na tescie.
        • az-82 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 08:23
          Odpaliłam komputer po weekendzie i widzę, że kilka dziewczyn dobre wieści powpisywało smile
          Super!
          Jeszcze do końca marca kilka dni, może jeszcze kilka uśmiechów się pojawi, najbardziej oczywiście chciałabym zobaczyć swój własny smile, ale pewnie nic z tego.
          Wiosna się zaczyna, jak nie tym razem, to w kwietniu.
          • emlu Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 11:37
            W koncu dzisiaj zrobilam ten test. Denerwowalam sie jak przed jakims powaznym egzaminem. No i bardzo szybko pojawila sie druga grubasna krecha. Takze dla mnie prosze o duza smile. Oby do konca wszystko bylo dobrze. Zycze powodzenia dla dziewczyn, ktore maja jeszcze testowac w marcu. No i oczywiscie duzo smile na kwietniowej liscie.
            • martusik78 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 15:03
              tak jak się spodziewałam @ przyszła po 25 dniachsad walczę dalej, nie poddaję się ani tymi żylakami ani niskim testosteronem męża. 12 kwietnia mam pierwszą wizytę w klinice niepłodności. przenoszę się na kwiecień i gratuluję wszystkim zaciażonym które już wiedzą i tym które jeszcze nie wiedząsmile
            • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 15:17
              SUPER!big_grin Gratulacje!!!
              • zosia-anna Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 17:09
                Witam!
                Chyba załapie się na marcowe testowanie...Jestem mamą, druga dzidzia w planach była ale za rok. Zrobiłam przed chwilą test i po ok 3 min wyszła druga-bladziutka kreseczka i uwierzyć nie mogę. Cykle mam regularne, 26-27 dni ostatnią @ miałam 24 II i trwała 6 dni, kochaliśmy się z mężem 1 III i TYLKO tego dnia bez gumeczki. Od paru dni śpie na stojąco, ciągnie mnie w dole brzucha i to przeczucie...zatestuje ponownie za dzien lub dwa...a moze nie jsstem przeciez to nie bylo nawet w polowie cyklu, nie moge uwierzyc...
              • szangala_23 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 17:14
                msmargot 5cs...............01.03 smile smile smile
                yasmin17 16cs..............05.03 ---
                szangala_23 6cs............08.03 smile smile smile
                goka_s ........................08.03 ---
                livia_22 2cs...................10.03 smile smile smile
                fiore2 12cs...................10.03 ---
                szpaczek2702 9cs..........13.03 smile smile smile
                jot.ta............................13.03 smile smile smile
                zabkaa24 7cs................17.03 smile smile smile
                musso4 12cs ...............19.03 ---
                niunia-n 2cs..................20.03 smile smile smile
                emlu 6cs.......................20.03 smile smile smile
                an_e_czka 12cs .............20.03 ---
                bartemi.........................20.03 ---
                zosia-anna.....................21.03 smile smile smile
                sliwa99969 2cs..............21.03
                aadventure 6cs...............22.03 ---
                krzysiowa_mama 4cs… 23.03.
                az-82 ..........................23.03
                martusik78 18cs.............25.03 ---

az-82 trzymam szalenie mocno kciuki za Ciebie smile przesyłam te słynne ciążowe fluidki smile
                • korag1000 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 17:48
                  Hej
                  To i ja się dopiszę.Testować będę 26.03

życzę wszystkim dwóch kreseczek

Pozdrawiam

• az-82 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 18:01
                  Dzięki za kciuki smile
                  Męczy mnie już prawie tydzień przeziębienie, myślałam, że przeszło, poszłam dziś rano biegać i wróciło niestety sad
                  Wiem, że dużo dziewczyn pisze, że jednym z pierwszych objawów ciąży było u nich przeziębienie.
                  Ale myślę, że przeziębienie u męża niekoniecznie. A u nas oboje chorujemy, więc raczej to zwykły zbieg okoliczności.
                  • nati_05 Re: Marcowe testowanie :) 21.03.11, 19:11
                    Witam wszyskie dziewczynysmile

jestem tu po raz pierwszy, w sumie od dwóch miesiecy nie biorę tabletek antyk. W pierwszym miesiącu w sumie i tak na nic nie liczyłam. Od drugiego cyklu z M starliśmy się dziś jestem w 33 dc (ale cykle mam długie 33, 34 dni) rano robiłam test, taki co wykrywa ciaze po "6 dniach". Niestety po 1-2 minutach nic nie wykazał ale za to jak go wyrzucałam to jest po okolo 15-20 minutach były na niej dwie kreski (druga baaardzo bledziutka). Wiem że po 10 minutach nie wolno go czytać ale jak to mówią nadzieja umiera ostatniasmile

Tak więc powinnam zrobić test pojutrze ale nie wytrzymam i pewnie zrobie jutro, chyba ze @ przyjdzie.

pozdrawiam wszystkie oczekujące na dwie kreskismile życzę wszystkim pozytywnych testówsmile

• krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 11:24
                      No i jak tam nati? Robiłaś test rano? Trzymam kciuki za Twoje dwie kreski!
                      Nadrabiając zaległości zauwazyłam, że pojawiło się kilka nowych buziek: ogromne gratulacje dla was dziewczyny! Trzymam kciuki za resztę!
                      Mi możecie już wpisać "_" Co prawda testować miałam dopiero jutro, ale w piątek robiłam badanie progesteronu i prolaktyny i o ile wyszły one w normie - yupi, yupi! big_grin - o tyle poziom prolaktyny wskazuje na brak ciązy.
                      Ja to chyba nie powinnam wpisywać się na "staraczki" a raczej na "niezabezpieczające się - dopuszczające ewentualność" smile Zazwyczaj wychodzi tak, że seks zdarza się nam przed lub tuż po okresie płodnym - no cóż... ja wierzę, że co ma być to będzie: jak się nie ma udać, to się nie uda, a jak ma się udać, to się uda! Pozdrawiam was i życzę już samych uśmiechów do końca listy!
                      • nati_05 Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 12:04
                        Hej

robiłam rano test po pięciu minutach wyszła mi baaardzo jasna druga kreska (właściwie to taki cień widoczny tylko pod światło) mam nadzieje że ten cień tam był a nie tylko psycha mi szwankujesmile
                        w każdym razie nie jest za dobrze bo ostatni raz przytulałam sie z M 14 dni temu więc jakbym była w ciązy to poziom hcg powinien być większy i test powinien już pokazać grube krechy???

No nic, czekamy dalej @ nie przyszła, nadzieja jest. W końcu to mój 2 cs. (dopiero!!!)

Trzymam mocno kciuki za wszystkie oczekujące na dwie krechy smilei mam nadzieje że spotkamy się na listopad 2011smile

Bardzo podoba mi się Twój wpis o miłości do dzieci krzysiowa mamosmile trzymaj się smile w końcu sie uda idzie wiosna słońce smile

Pozdrawiam

• witaska Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 13:37
                        krzysiowa_mamo smile Podpowiedz mi proszę. Bo widziałam, że byłaś na hormonach. Ja idę w najbliższy piątek, będzie to 21dc, owu miałam 13dc - potwierdzoną USG. Czy wyniki prolaktyny pokaże mi dodatkowo czy jest ciąża czy jej nie ma??
                        • krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 13:53
                          Ja robiłam badanie w 20 dniu cyklu - w Luxmedzie. Na wynikach miałam podane wartości progesteronu: w każdej fazie cyklu, po menopauzie, w każdym trymestrze ciąży. ( dla ciąży w I trymestrze zaczyna się od 9,3 ja miałam 7,67) Poziom prolaktyny: norma dla kobiet i norma dla ciąży (zaczyna się od 21, ja miałam 10, więc sytuacja raczej jasna smile )
                          • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 14:08
                            Krzysiowa mamo - po tej prolaktynie wnosisz na tej zasadzie, że wcześniej prolaktynę miałaś w normie a teraz wyższą tak? Tak z ciekawości pytam. Bo nie słyszałam nigdy o tym, żeby po wysokości prolaktyny podejrzewać ciąże (co innego po progesteronie).
                            • krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 14:30
                              No i żabko mnie zażyłaś tongue_out Prawda taka, że to pierwszy raz robiłam badanie tych dwóch hormonów, więc miarodajne to rzeczywiście może nie być, ale obydwa: progesteron i prolaktynę miałam poniżej norm ciążowych, ale w normach "nieciążowych" się już mieszczę - stąd moje, może zbyt proste, rozumowanie.
                              • witaska Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 14:55
                                No to chyba nic nie wiem, haha. Planuje w piątek zrobić TSH, prolaktynę i progesteron. Zaświtała myśl diabelna, że może dowiem się, że jestem w ciąży smile ale net podpowiada, haha, ze normy dla fl są takie same jak dla wczesnej ciąży więc nie wiadomo.
                                No cóż, wychodzi grzecznie poczekać a nie przyspieszać naturę
                                • krzysiowa_mama Re: Marcowe testowanie :) 23.03.11, 09:43
                                  Witaska, co prawda wyniki mogą być niejednoznaczne, bo jeśli jesteś w ciąży, to maksymalne wartości z fl pokrywają się z minimalnymi z ciąży, ale jak się w ciążowe nie mieścisz (czego Ci oczywiście nie życzę!!!) to już raczej wszystko jasne. Trzymam kciuki! Może jak raz napiszesz za chwilę posta "proszę o pomoc w interpretacji wyników" bo wyszły ciążowe, ale boisz się cieszyć - wtedy wszyscy Ci napiszą zrób: betę, potem napiszą : zrób jeszcze raz i już wszystko będzie wiadomo smile Ot, taki scenariusz dla Ciebie przewiduję tongue_out
                                  • witaska Re: Marcowe testowanie :) 23.03.11, 15:21
                                    No dokładny scenariusz moja droga, hahah. Nie będe się wychylac z tymi wynikami, po cichutko sprawdzę sobie w necie smile
                                    A swoja drogą betę też chce zrobić, ale w przyszłą środę smile
                                    Ja już prawie bezprawnie na marcowym testowaniu bo już jestem kwietniowa, ale jakos nie mogę się rozstać z pięknymi buźkami
                              • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 22.03.11, 14:59
                                O rany to ja wszystko pokręciłam, przepraszam!!! Ciąża mi się rzuca na mózg chyba wink
                                Ja przeczytałam, że masz prolaktynę i progesteron w normach ale ciążowych i że po tym podejrzewasz ciążę - czyli koncertowo wszystko przekręciłam dokładnie na odwrótwink Przepraszam najmocniej za zamieszanie wink
                                • farfale lista marcowa:) 22.03.11, 21:44
                                  msmargot 5cs………….01.03 smile
                                  lwiczka99 2cs.............04.03 -
                                  yasmin17 16cs............05.03 -
                                  witaska 5cs.................06.03 -
                                  eu81 2cs.....................07.03 -
                                  niepewna85 3cs...........08.03 -
                                  chiyo28 ......................08.03 -
                                  goka_s .......................08.03 -
                                  szangala_23 6cs………..08.03 smile
                                  maharaniaa 3cs………...09.03 -
                                  bbbooommm 7cs.........10.03 -
                                  livia_22 2cs.................10.03 smile
                                  fiore2 12cs..................10.03 -
                                  ugs 3cs........................12.03 -
                                  xgosiulenkax ................12.03 -
                                  kiecha3.......................13.03 -
                                  jot.ta………………….......13.03 smile
                                  takajakwy 9cs..............16.03 -
                                  az-82 .........................16.03 -
                                  zabkaa24 7cs............. .17.03 smile
                                  musso4 12cs ...............19.03 -
                                  niunia-n 2cs.................20.03 smile
                                  czarnykopciuszek 6cs....20.03 -
                                  iwcia-77 ......................20.03 -
                                  an_e_czka 12cs ...........20.03 -
                                  byziu1977 3cs...............20.03
                                  emlu 6cs……………….....20.03 smile
                                  szpaczek2702 8cs ………….. ..smile
                                  sliwa99969 2cs.………...21.03
                                  zosia-anna………………..22.03 smile
                                  krzysiowi_mama 4cs…..23.03 -
                                  martusik78 18cs...........25.03
                                  korag1000………………...26.03
                                  • az-82 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 06:31
                                    Chciałam dzisiaj zameldować, że mam minusa, ale własnie widzę, że ktoś mi już uczynnie wpisał, więc tylko potwierdzam, że dobrze to zostało przewidziane wink
                                    Jak tylko dostanę @ to przepisuję się na kwiecień. Na razie jeszcze się trzymam. Ryczeć będę pewnie gdzieś za godzinkę.
                                    • farfale Re: lista marcowa:) 23.03.11, 06:51
                                      az-82 to bedzie wielka przyjemnosc dopisac : do - smile smile smile
                                      • szangala_23 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 19:10
                                        msmargot 5cs...............01.03 smile
                                        szangala_23 6cs............08.03 smile
                                        livia_22 2cs...................10.03 smile
                                        szpaczek2702 9cs..........13.03 smile
                                        jot.ta............................13.03 smile
                                        zabkaa24 7cs................17.03 smile
                                        niunia-n 2cs..................20.03 smile
                                        emlu 6cs.......................20.03 smile
                                        an_e_czka 12cs .............20.03 ---
                                        zosia-anna.....................21.03 smile
                                        nati_05 2cs....................22.03 smile
                                        krzysiowa_mama 4cs… 23.03 ---
                                        az-82 ..........................23.03 ---
                                        martusik78 18cs.............25.03 -
                                    • musso4 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 09:32
                                      Az przykro mi, a właśnie weszłam na forum, żeby zapytać czy testowałaś, a tu minussad
                                      • nati_05 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 13:06
                                        Mi także przykro AZsad

Ja jeszcze nie mam @

Dziś wieczorem będę testować ponownie jeszcze mam nadzieje...
                                        • dorka793 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 19:30
                                          Hej Kobietkismilenie zapisywałam się na marcowe testowanie bo nie wierzyłam ze może w 1 cyklu się udać ....zresztą zrobiliśmy 2 akcyjki tylko,wiec zupełnie ten cykl sobie odpuściłam,miałam w przyszłym miesiącu normalnie zacząć się staraćsmileprzypomnę ze w grudniu poroniłam, ciąża obumarła w 9 tygodniusadpierwsza ciąże tez szybko się udało bo w 2cyklu,później ta obumarła ciąża no i terazwinkmam 2,5 letniego synkasmilepo 2 cyklach poszłam do swojej gin na kontrole i kazała jak najbardziej się już staraćwinkdzis to 32dc,cykle mam zawsze 28-29 i dziś zrobiłam test i co wyszły 2 grubaśne kreseczkismilenie wierze jeszcze skacze z radości a zarazem troszkę sie bojecryingmam nadzieje,ze wszystko teraz już będzie okismileboli mnie podbrzusze jak na @ i ogólnie jakaś rozwalona sie czujesmiletrzymam za was kciuki,musialm Wam napisac,nikomu teraz długo nie powiem żeby nie zapeszać,bede tu zwami i mysle o Was,buziulki
                                          • witaska Re: lista marcowa:) 23.03.11, 21:46
                                            Wielkie, wielkie gratulacje!!! Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się zakończyło za 9 miesięcy!!
                                            Trzymaj się cieplutko! big_grin
                                          • korag1000 Re: lista marcowa:) 23.03.11, 22:23
                                            Hej

Wielkie gratulacje. Na pewno będzie ok. Zobaczysz. Trzymaj się i informuj smile
                                          • kinga_iskierka Re: lista marcowa:) 23.03.11, 23:49
                                            Gratulacje!!! Bedzie dobrze!
                                            • nati_05 Re: lista marcowa:) 24.03.11, 07:23
                                              hej dziewczyny,

wczoraj wieczorem na teście druga kreska bardzo slaba.

dziś rano dwie ladne kreski smilesmilesmile

troszke mam stres że tak późno wyszlo ale we wtorek ide do lekarza potwierdzićsmile

trzymajcie kciuki żeby wszystko było oksmile

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam za Was kciuki (za dwie kreseczki)

nati_05 2 sc
                                              • zabkaa24 nati i dorka gratulacje :D 24.03.11, 10:33
                                                nati i dorka gratulacje big_grin
                                                Marcowa lista wygląda pięknie smile
                                                • bajaderka.one Re: nati i dorka gratulacje :D 24.03.11, 10:59
                                                  @ miała przyjść w poniedziałek, we środę zrobiłam test - I kreska, do dziś okresu brak, czuję się w miarę normalnie, brzuch miękki (na @ zawsze puchł i twardniał), jestem wiecznie głodna i sikam dość często. Nie robię sobie nadziei ale drugi test planujemy zrobić w sobotę - o ile wcześniej nie dostanę @.
                                                  więc proszę trochę i za mnie potrzymać. to byłoby dość późne zapłodnienie, jeśli wyjdą II kreski - wtedy byłabym grudniówką smile
                                          • nelaku dorka793 24.03.11, 11:54
                                            o kurcze, wielkie gratulacje i trzymam kciuki za dzidzie...
                                            długo nie wchodziłam na staraczki, bo jakoś moja ciąża mnie rozwala ostatnio...nic nie mam przygotowane, ze starszakiem problemy zdrowotne a tu już 33tc się kończy...no i chciałam sprawdzić co u starych znajomych i proszę smile taka wiadomość...super...będę bardzi, ale to bardzo trzymała kciuki...
                                            • bbbooommm Re: dorka793 24.03.11, 14:40
                                              Hej dorka793 gratuluje !!! Właśnie się zastanawiałam gdzie Ty się podziałaś, bo pisałaś kiedyś że się starasz o dzidziusia a nie ma Cię na liście ani marcowej ani kwietniowej. A dziś patrzę, piszesz że zaciążyłaś. Taka niespodzianka!!!Trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było dobrze. Ja dalej się staram, może teraz na wiosnę się uda. Pisz co tam u Ciebie, ja będę na kwietniowym. Pa Buziaki smile
                                              • dorka793 Re:do bbbooommm 01.04.11, 09:20
                                                Witaj Kochaniutkasmilenio jestem widziszsmilezaczełam się starać po 2 cyklach przerwy i sie udało w 1 cyklusmileboję się troszkę żeby teraz już sie udało.....ale mam nadzieję,że teraz to już musi byc dobrzesmileT0bie tez zaraz się uda,pewnie już teraz zobaczyszsmiletrzymam kciuki i pisz do mnie na kwietniowym ja tam bede zagladacsmileściskam i pzresyłam buziaki.papa
                                            • dorka793 Re: do nelaku 01.04.11, 09:16
                                              Hej Kochana,dziekuje, że sie odezwałaswinkjejku to juz 33tc super jak zlecial zobaczsmilea powiedz bedzie synek czy ćoreczka?winksmileja też bede za Ciebie trzymała kciuki i za poródsmilesmilepozdrawiam i śćiskam jak najmocniej się dasmilebuziaki
      • msmargot Re: Marcowe testowanie :) 27.03.11, 17:33
        Moją buźkę możecie już usunąć z listy... sad
        19.03 beta wynosiła 5555 mIU/ml, przyrastała prawidłowo. 21.03 na USG ciągle nic nie było widać. 26.03 krwawienie jak w czasie @ i ból podbrzusza, szpital, pusta macica, beta 229,6 mIU/ml...
        Nawet nie widziałam mojej fasolki... crying
        • andziax11 Re: Marcowe testowanie :) 27.03.11, 23:20
          msmargot współczuję sad ja w niedzielę poprzednią zrobiłam test choć do daty okresu brakowały 3-4 dni i pokazała się blada druga kreska bardzo słabiutka.Owszem czułam się jak w 1 ciąży,ale nie chciało mi się wierzyć,że tak szybko mam objawy.
          We wtorek poszłam zrobić betę i okazało się,że to 3,lub 4 tydzień.Teraz się zastanawiam do jakiego pójść ginekologa ale najlepiej na NFZ,bo nie stać mnie w tej ciąży na prywatnego niestety sad i gdzie rodzić..
        • zabkaa24 Re: Marcowe testowanie :) 28.03.11, 12:50
          Bardzo mi przykro sad sad sad Trzymaj się kiss
        • nati_05 Re: Marcowe testowanie :) 28.03.11, 19:47
          Przykro mi bardzosad sad sad

Ja jutro mam wizyte u lekarza bardzo się denerwuję bo w testach mi cały czas druga kreska jasna wychodzi.
          • andziax11 Re: Marcowe testowanie :) 28.03.11, 22:29
            dziewczyny doradzicie jakiegoś dobrego ginekologa na NFZ w Poznaniu??od razu zaznaczam,że chciała bym takiego co ma usg i zna się na tym,bo mam córkę z wadą serca wykrytą w ciąży i teraz też chcę mieć pewność czy wszystko ok
          • dorka793 do Nati 29.03.11, 13:25
            Kochana napisz jak tam po wizycie?jak sie czujesz?ja wprzyszłym tygodniu ide do swojej ginsmilepozdrawiam
            • nati_05 Re: do Nati 29.03.11, 20:42
              Jestem baardzo szczęśliwa całe 3 mm szczęścia smile smile smile

wszystko jest dobrzesmile Ja wyliczyłam termin na 30.11 a lekarz na 03.12smile

Życzę Ci takiego pięknego widoku na ekranie i do zobaczenia na grudniowe 2011!!! Trzymam kciuki!!!!!
              • dorka793 Re: do Nati 30.03.11, 08:59
                To super Kochanasmileciesze sie bardzo!!!to w ktorym jestes tygodniu?kiedy masz teraz iść?mi z OM termin wychodzi na 28.11 ale pewnie bedzie tez poczatek grudniasmileja umieram ze strachusadbede sie odzywac i Ty tez pisz do mniesmilesmilebuziulki
                • nati_05 Re: do Dorka 30.03.11, 11:37
                  To moj piaty tydzień narazie czuję się OKsmile Następną wizytę mam przed samymi świętami zrobię badania krwi, moczu. Nie wiem czy robić badania na toksoplazmozę? robilam w poprzedniej ciązy i wyszło mi że mam odporność także chyba sobie odpuszczę.

Dorka nic sie nie martw na pewno wszystko jest w porządku. Jak bedziesz w przyszlym tygodniu u lekarza to może uda Ci sie juz zobaczyć na monitorze pulsujące serduszkosmile smile smile

Trzymam kciuki i pozdrawiam

• dorka793 Re: do Nati 01.04.11, 09:25
                    Witaj Natismileto idziemy tak samo z ciążulkasmileto też moj koniec 5 tygodniawinkja jeszcze nie byłam u swojej gin,dopiero zapisałam sie na 18 kwietnia(takie sa terminy nawet prywatnie)ale wcześniej zrobie sobie usg sprawdzić czy wszystko jest oki....boję sie troszkę ale mam nadzieje,że teraz już będzie dobrze....musimy zobaczyć grudniówki 2011 żeby móc do siebie pisaćsmilea jak się czujesz?ja ogólnie dobrze,czasami mnie trochę mdli,no i najgorzej cyculki bolą nie mogę sie dotknąćwinka twoje pierwsze dzieciątko ile ma latek?ja mam 2,5 letniego synulkasmilepisz dużo,pozdrawiam,buziaki
                    • nati_05 Re: do Nati 01.04.11, 11:02
                      Na pewno jest ok smile trzeba wysyłać pozytywne myśli w kosmossmile smile smile Ja czuję się ok trochę mnie muli czasem i jak wracam z pracy to czuję się strasznie zmęczona i senna ale da się wytrzymaćsmile Mam dwoje dzieci 15-letniego syna (spokojnie wcześnie go urodzilamwink 6-cio letnią córkę (swoją drogą bardzo się cieszą). W drugiej ciąży było mi niedobrze przez 3 m-ce, może teraz będzie lepiej
                      Właśnie nie wiem czy zapisywać się na grudniówki czy na listopadówkismile
                      Kiedy idziesz na usg?
                      • dorka793 Re: do Nati 01.04.11, 11:12
                        No super,już takie duże dzieciaczkismileteż bym, chciala córunięsmilesmileale wiadomo,żeby dzidzius był zdrowysmileNo to zapiszmy sie na listopadówki,bo tak na wychodzi z OMsmilesmileNa usg wybiore sie jakos pod koniec przyszlego tygodnia żeby móc coś już wiecej zobaczyc....smilesmileto otwieraj Kochana forum listopadówki i piszmy do siebiesmilemiłej pracki,mam nadzieje,ze piatek nam szybko zleci bo tez jestem zmaczina i senna po całym tygodniusmilebuziulki
                        • wuika Re: do Nati 01.04.11, 11:31
                          Forum listopadowe już dawno jest przecież smile forum.gazeta.pl/forum/f,101343,Listopadowki_2011.html
                        • nati_05 Re: do Dorka 01.04.11, 14:00
                          Wpisałam się już na listopadówki link podesłany od wuika smile dzięki
                          Ja chyba też chciałabym dziewczynkę smile ale wiadomo najważniejsze zdrowie.

Też jestem strasznie zmęczona czekam weekendu. Ma być piękna pogoda!!!!

Czekam na Ciebie na Listopadówkach
    • szangala_23 lista marcowa zamknięta :) 01.04.11, 10:53
      msmargot 5cs...............01.03 sad
      szangala_23 6cs............08.03 smile
      livia_22 2cs...................10.03 sad
      szpaczek2702 9cs..........13.03 smile
      jot.ta............................13.03 smile
      zabkaa24 7cs................17.03 smile
      niunia-n 2cs..................20.03 smile
      emlu 6cs.......................20.03 smile
      an_e_czka 12cs .............20.03---
      andziax11.......................20.03 smile
      zosia-anna.....................21.03 smile
      nati_05 2cs....................22.03 smile
      krzysiowa_mama 4cs…....23.03 ---
      az-82 ............................23.03 ---
      dorka739 1cs..................23.03 smile
      martusik78 18cs..............25.03 ---
      korag1000.....................26.03

chyba nikogo nie pominęłam. a więc czas na statystyki wink
      testujących w kwietniu - 38 dziewczyn wpisanych na listę
      uśmięchniętych buziek - 10 - dorka739, nati_05, zosia-anna, andziax11, emlu, niunia-n, zabkaa24, jot.ta, szpaczek2702, szangala_23

dla 2 aniołków [*]
      • nati_05 Re: lista marcowa zamknięta :) 01.04.11, 11:08
        Marcowa lista zamknięta trzeba byłoby się przenieść na inną listę listopad czy grudzień wink

Ale swoją drogą lista marcowa wygląda bardzo smile.

Życzę wszystkim aby na kwietniowej liście były same smile smile smile
    • ewaa79 Re: Marcowe testowanie :) 07.03.12, 18:42
      z wielką nadzieją dopisuję się do listy na ok. 22
      • hanna79 Re: Marcowe testowanie :) 07.03.12, 21:33
        ewaa79 zapisałaś się na wątek z zeszłego roku smile Serdecznie zapraszamy na wątek aktualny... I oczywiście powodzenia w staraniach!!!
        • maaagall Re: Marcowe testowanie :) 11.03.12, 20:25
          Witam! od ponad pół roku nawet tu nie zaglądałam, bo byłam na forum "niepłodność". Lekarze nie dawali żadnych szans na ciążę naturalną. W marcu miałam podchodzić do 2 IUI.A tu z głupia zrobiłam test 8 marca tj. w 24 dc i 2 krechy, od razu na bete i wynik 90.W piątek byłam u lekarza(zapytać o leki), mam się zgłosić za tydzień.Modlę się, by we wtorek okres się nie pojawił.
          To był mój 18 cykl starań.
          • jego-kurka Re: Marcowe testowanie :) 11.03.12, 21:15
            to super, gratulacje
            zapraszamy na forum październikowych mam 2012 ,bo 14 marca zamykamy listę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka