bebewawa 25.05.04, 17:04 Poszukuję osób które miały wózki typu spacerówka a do nich wkładkę usztywniającą dla noworodka. Czy taki system się sprawdza? Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimik5 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 16:03 Wlasnie taki wozek chce kupic, dolaczam sie do pytania. preg.fertilityfriend.com/pregticker/4b023/images/obrazek.gif Odpowiedz Link Zgłoś
juropka Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 16:09 Ja rowniez podbijam watek )) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 23:38 Moja kolezanka używała wózka z wkładką dla niemowlaka i była zadowolona. Ja osobiści eteż wybrałam spacerówką w usztywnianą wkładką, mam nadzieję że ja, mąż i nasz synek będziemy zadowoleni. Już wrótce się okaże ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 09:52 A o jakim wózku myślicie dziewczyny? Ja chcę kupić Peg Perego Atlantico i do niego wkładkę dla niemowlaka. Co prawda zabezpieczam się dodatkowo i dostanę od rodzinki wózek typowo głęboki, gdyby ten system się nie sprawdził. A i w jakim terminie urodzą się wasze maleństwa, bo moje we wrześniu dlatego też nie chcę inwestować w typową gondolę. Pozdrowionka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
borunia2 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 10:04 Pierwsze dziecko urodziłam ostatniego stycznia, miałam wlaśnie wózek spacerowy z wkladką i bardzo się sprawdził. Byliśmy zadowoleni, bo ta torba jest przydatna nie tylko do wózka ale i do noszenia dzidziusia. Teraz rodze początkiem sierpnia i mam ten sam wozek. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_edziecko Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 11:15 O widzę, że mamy podobny pomysł. ja też już wybrałam PP Atlantico ( jeszcze nie kupiłam)i zamierzam dokupic sztywne nosidło. Termin mam na połowę listopada. To jest wózek bardzo dobrze zabudowany i myslę, że nosidło spełni swoją rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 11:36 Ja też jeszcze nie kupiłam, ale nie mogę się doczekać tych pierwszych zakupów, postanowiliśmy z mężem że wózek kupimy po długim czerwcowym weekendzie. Jeśli jesteś z Wawy to mogę polecić sklep w którym najtaniej kupisz PP Atlantico,przy zakupie gotówką jest możliwość dostania rabatu 8%. Na inne rzeczy też można dostać rabat. Pozdrowionka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
syskanna Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 14:19 Też zdecydowaliśmy się na kupno spacerówki z wkładką. Lepiej wydać kasę na lekką, porządną spacerówkę, niż na głęboki wózek, którego będzie się używać przez 6 miesięcy. Pozdrawiam spacerowiczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 14:51 Cześć dziewczyny, proszę napiszcie ile może kosztować taka wkładka i czy łatwo przypina ją się do wózka (spacerówki) pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
singer1 Re: do bebewawa 31.05.04, 15:23 tez jestem wrzesniowka i mam ten sam dylemat wozkowy. Napisz prosze co to za sklep z tanimi wozkami w Wawie.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Sklepy w Wawie 02.06.04, 09:58 Ja polecam sklep na ul. Jagiellońskiej 2 "Małe dziecko" Przede wszystkim przy zakupie gotówką dostajesz rabaty, na wózek 8%, i na inne rzeczy które u nich zakupisz również. Sklep może nie jest za duży, ale np. jest dość duży wybór pościeli do łóżeczek ceny od 69 - 230zł, wózki różnych firm, jedyny sklep w którym dostaliśmy katalog z wszystkimi modelami wózków Peg Perego. A i jeszcze tanie ceny wózków Peg Perego są w sklepie na Powst.Śląskich 69, tam można pooglądać różne modele. Obsługa miła i kompetentna. Co do Calineczki też tam byłam, rzeczywiście dużo różnych rzeczy, ale obsługa uważam że jest kiepska, wszystko trzeba było wyciągać od sprzedawcy, no i nie potrafił nam doradzić (w kwestii wózków), chyba że niedziela to jego kiepski dzień Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 15:32 A ja mam pytanie czy ta wkladka to taka usztywniana torba w szelkami, ktora sie wklada do wozka i mozna w niej tez przenosic noworodka? I w tym jezdzi w spacerowce? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 17:08 Ta wkładka wygląda jak torba z szelkami i można w niej nosic niemowlaka. Natomiast w spacerówce już jest nie potrzebna - bunajmniej jest tak w wózku który ja wybrałam Mikado Discovery... Jesli chodzi o tanie sklepy z wózkami w wawie to polecam sklep Calineczka na Grochowie ul Grochowska 178 - 180 www.calineczka.pl oraz Bobas i my obok dworca Wschodniego ul. Lubelska 30/32 www.bobasimy.pl Ja swój wózek kupiłam w Calineczce jeszcze przed podwyżkami )) Odpowiedz Link Zgłoś