Dodaj do ulubionych

Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówki?

25.05.04, 17:04
Poszukuję osób które miały wózki typu spacerówka a do nich wkładkę
usztywniającą dla noworodka. Czy taki system się sprawdza?
Magda
Obserwuj wątek
    • mimik5 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 16:03
      Wlasnie taki wozek chce kupic, dolaczam sie do pytania.

preg.fertilityfriend.com/pregticker/4b023/images/obrazek.gif
      • juropka Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 16:09
        Ja rowniez podbijam watek smile))
    • agusiasa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 26.05.04, 23:38
      Moja kolezanka używała wózka z wkładką dla niemowlaka i była zadowolona. Ja
      osobiści eteż wybrałam spacerówką w usztywnianą wkładką, mam nadzieję że ja,
      mąż i nasz synek będziemy zadowoleni. Już wrótce się okaże smile)))
    • bebewawa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 09:52
      A o jakim wózku myślicie dziewczyny? Ja chcę kupić Peg Perego Atlantico i do
      niego wkładkę dla niemowlaka. Co prawda zabezpieczam się dodatkowo i dostanę od
      rodzinki wózek typowo głęboki, gdyby ten system się nie sprawdził. A i w jakim
      terminie urodzą się wasze maleństwa, bo moje we wrześniu dlatego też nie chcę
      inwestować w typową gondolę.
      Pozdrowionka
      Magda
      • borunia2 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 10:04
        Pierwsze dziecko urodziłam ostatniego stycznia, miałam wlaśnie wózek spacerowy
        z wkladką i bardzo się sprawdził. Byliśmy zadowoleni, bo ta torba jest
        przydatna nie tylko do wózka ale i do noszenia dzidziusia. Teraz rodze
        początkiem sierpnia i mam ten sam wozek. Polecam
      • lidka_edziecko Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 11:15
        O widzę, że mamy podobny pomysł. ja też już wybrałam PP Atlantico ( jeszcze nie
        kupiłam)i zamierzam dokupic sztywne nosidło. Termin mam na połowę listopada. To
        jest wózek bardzo dobrze zabudowany i myslę, że nosidło spełni swoją rolę.
        • bebewawa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 27.05.04, 11:36
          Ja też jeszcze nie kupiłam, ale nie mogę się doczekać tych pierwszych zakupów,
          postanowiliśmy z mężem że wózek kupimy po długim czerwcowym weekendzie. Jeśli
          jesteś z Wawy to mogę polecić sklep w którym najtaniej kupisz PP Atlantico,przy
          zakupie gotówką jest możliwość dostania rabatu 8%. Na inne rzeczy też można
          dostać rabat.
          Pozdrowionka
          Magda
    • syskanna Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 14:19
      Też zdecydowaliśmy się na kupno spacerówki z wkładką. Lepiej wydać kasę na
      lekką, porządną spacerówkę, niż na głęboki wózek, którego będzie się używać
      przez 6 miesięcy. Pozdrawiam spacerowiczki!!!
      • aprze Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 14:51
        Cześć
        dziewczyny, proszę napiszcie ile może kosztować taka wkładka i czy łatwo przypina ją się do wózka (spacerówki)
        pozdrawiam, Agnieszka
        • singer1 Re: do bebewawa 31.05.04, 15:21
          • singer1 Re: do bebewawa 31.05.04, 15:23
            tez jestem wrzesniowka i mam ten sam dylemat wozkowy. Napisz prosze co to za sklep z tanimi
            wozkami w Wawie.Dzieki
          • bebewawa Sklepy w Wawie 02.06.04, 09:58
            Ja polecam sklep na ul. Jagiellońskiej 2 "Małe dziecko" Przede wszystkim przy
            zakupie gotówką dostajesz rabaty, na wózek 8%, i na inne rzeczy które u nich
            zakupisz również. Sklep może nie jest za duży, ale np. jest dość duży wybór
            pościeli do łóżeczek ceny od 69 - 230zł, wózki różnych firm, jedyny sklep w
            którym dostaliśmy katalog z wszystkimi modelami wózków Peg Perego. A i jeszcze
            tanie ceny wózków Peg Perego są w sklepie na Powst.Śląskich 69, tam można
            pooglądać różne modele. Obsługa miła i kompetentna.
            Co do Calineczki też tam byłam, rzeczywiście dużo różnych rzeczy, ale obsługa
            uważam że jest kiepska, wszystko trzeba było wyciągać od sprzedawcy, no i nie
            potrafił nam doradzić (w kwestii wózków), chyba że niedziela to jego kiepski
            dzień wink
            Pozdrawiam
            Magda
    • marzek2 Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 15:32
      A ja mam pytanie czy ta wkladka to taka usztywniana torba w szelkami, ktora sie
      wklada do wozka i mozna w niej tez przenosic noworodka? I w tym jezdzi w spacerowce?
      • agusiasa Re: Kto używał wkładek dla noworodka do spacerówk 31.05.04, 17:08
        Ta wkładka wygląda jak torba z szelkami i można w niej nosic niemowlaka.
        Natomiast w spacerówce już jest nie potrzebna - bunajmniej jest tak w wózku
        który ja wybrałam Mikado Discovery...
        Jesli chodzi o tanie sklepy z wózkami w wawie to polecam sklep Calineczka na
        Grochowie ul Grochowska 178 - 180 www.calineczka.pl oraz Bobas i my obok dworca
        Wschodniego ul. Lubelska 30/32 www.bobasimy.pl
        Ja swój wózek kupiłam w Calineczce jeszcze przed podwyżkami smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka