Dodaj do ulubionych

CZERWCOWE starania :)

26.05.04, 09:21
Witam,
to znowu ja. U mnie majowe starania zakończone ze skutkiem negatywnym ;O. Ale
sie nie poddaje i rozpoczynam czerwcowe 10 już starania. Chociaż trwa jeszcze
maj ale @ skończy mi się w czerwcu no i od razu zabieram się do roboty. Biorę
juz wiesiołek i zaopatrzyłam się w testy owulacyjne. Może tym razem się uda.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czekaczka Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 09:55
      też powinnam się tutaj wpisać, chociaż nie wiem, czy będą jakieś starania, bo
      mój mąż już chyba nie chce.....
      to już będzie 12 cykl starań, wszystko z nami ok, badania poprostu rewelacja a
      fasolki jak nie było tak nie ma sad
      posiedzę tu z Wami, może się zarażę ciążowymi wiruskami wink
      • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 10:27
        Hej hej i ja się do Was dołączam! Lepiej sie strać w miłym gronie!
        Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę dwóch kreseczek!!!!
        Janette
      • iwonaandrzej do CZEKACZKI 31.05.04, 18:45
        hej przeczytałam Twój post sprzed jakiegoś czasu i mam pytanko... jakie badania
        robiliście? Jakie Ty a jakie partner?

Pozdrawiam
        iwona
        • czekaczka Re: do CZEKACZKI 01.06.04, 08:31
          Głównie podstawowe. Ja badanie cyklu, poziom hormonów, usg, drożność, mąż
          nasienie i jakieś takie, nie pamiętam nazwy, zgodność czegoś tam (jest ok). Mój
          lekarz mói, że u nas jest problem z samym zapłodnieniem. Niby śluz ok, ph ok,
          plemniki mocne i zdrowe, a się nie udaje. Mój mąż stwierdził, że jestem za
          bardzo nakręcona i to przez to. Nawet mi zapowiedział, że w tym miesiącu
          on "nie robi" bo ma dość. Wczoraj liczył, który dzień cyklu, i powiedział, że
          od jutra (tzn. dzisiaj) musimy uważać(!)Ale się uśmiałam, jak ja dawno tego nie
          słyszałam smile))) Ale i tak w czerwcowych staraniach zostaję! Zobaczę, może
          metoda "na uważanie" poskutkuje...
          A tak z innej beczki, spotakałam wczoraj koleżankę z brzuszkiem, i zrobiłam z
          nią doktorat z pierwszych ojawów. Powiedziała, że jeszcze przed @ dostała
          wstrętu do kawy, jak czuła jej zapach to ją mdliło. Jeszcze się z takim objawem
          nie spotkałam, mam nadzieję, że niedługo się sama przekonam, czy tak jest,
          czego i Wam życzę smile
          • iwonaandrzej Re: do CZEKACZKI 01.06.04, 12:49
            dzięki

dziś robiłam test, myślałam, ze na Dzień Dziecka dostaniemy prezent, niestety
            nie sad To nasz 2 próba i tym razem chce mi się bardzo płakać. Całe
            przedpołudnie siedziałam na maturach a myśli krążyły gdzieś indziej...
            Postanowiliśmy ze nie będziemy czekać n-tej próby tylko po prostu się
            przebadamy i zobaczymy co i jak. Idziemy dziś do lekarza. Mam nadzieję ze ze
            skierowaniami na badania nie będzie problemu.
            Pozdrawiam
    • czekaczka Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 10:33
      Witaja Pepe! No już pewne, że z majowych nici?? Miło, że jesteś z nami, ale
      lepiej by bylo, żebyśmy się spotykały np. w LUTY 2005, albo najdalej MARZEC
      2005, a nie w "staraniach"
      Całuski wink
      • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 11:23
        Tak właściwie to jeszcze nie, ale czuję, że nic z tego sama wiesz jak to jest.
        Oprócz tego wczoraj zdiagnozowałam przyczynę moich problemów mam nadzieje, że
        jedyną. Niestety mam chlamydię i teraz będę z nią walczyć!!Już jestem po
        antybiotyku i zobaczymy jak dalej. A termin @ trudno mi ustalić bo statni
        strasznie mi się wszystko rozregulowało.
        Mam nadzieję, że dogadasz się z mężusiem i stworzycie śliczną Fasolkę!!
        Pozdrawiam
        Janette
    • white_calla Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 13:16
      Czesc skarbenki,
      to i ja sie podlacze.Ja wlasnie mialam zaczac od zrobienia badan w maju i
      zaczecia staran w czerwcu tylko, ze.........yyyyyyyy.......... starania same
      sie juz zaczely.....yyyyyyy......przypadkiem. Czekam do @ ok 9czerwca i
      zobaczymy. Fajnie by bylo bo by nam wyszlo zanim sie zaczelismy starac smile))

A nie wiem czy wam pisalam dla mnie termin LUTY 2005 bylby super bo ciaze,
      ktora poronilam mialam na luty 2004.

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe starajace sie.
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      calla
      • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 20:16
        Hej Calla!!!
        Trzymam kciuki, może szybko podniesiesz nasze statystyki!
        Jeszcze raz wielkie dzięki za polecenie Corfamedu. Po tygodnu i nich
        przynajmniej wiem co jest grane i mogę liczyć na to, że wkrótce będzię ok!
        Pozdrawiam serdecznie!
        Janette
        • white_calla Re: CZERWCOWE starania :) 27.05.04, 08:45
          Czesc Pepe!!!

Nie ma sprawy z tym Corfamedem, ciesze sie, ze Ci sie podoba i przede
          wszystkim, ze Cie w koncu lecza. Moze kiedys sie spotkamy w poczekalnismile))
          Co do statystyk to czekam i staram sie nie wmawiac objawow. Staram sie nie
          poddac szalenstwu ale na pewno dam znac.
          Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki.
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          calla
    • askamm Re: CZERWCOWE starania :) 26.05.04, 21:51
      witam wszystkie oczekujące!
      zrobiłam sobie małą przerwę w pisaniu,ale jestem na bieżąco
      gratulacje dla rutkam i elli-super,że się udało.
      to mój trzeci cykl starań-dzisiaj 19dc.
      w 13dc byłam na usg i miałam piekny pęcherzyk 23,3mm
      trzy dni później na teście ovu 2 piekne krechy
      a wczoraj 18dc straszny ból krzyża i podbrzusza
      i tak bardzo bym chciała,żeby się udało!!!!!
      chociaż nie myslę o tym tak obsesyjnie,bo bym chyba zwariowała
      dziewczyny dołączam się do czerwcóweczek i czekam z Wami
      na te nasze dwie krechy!!!!
      pozdr.aśka
    • ineta Re: CZERWCOWE starania :) 27.05.04, 11:31
      To i ja się chyba dołączę. Z majowych starań nici, więc może czerwiec? Niestety
      złapałam paskudne zapalenie ucha, dostałam antybiotyk i mam nadzieję że w ciągu
      tygodnia się wyleczy bo inaczej to chyba odpuszczę sobie ten cykl. Bo chyba
      lepiej nie starać się na antybiotykach? No byłoby szkoda bo ten cykl
      trochę "sztuczny" będzie - tak ja to nazywam smile, wspomagany hormonalnie, aby
      znowu nie zrobiła się torbiel i szkoda byłoby mi zmarnować szansę - a nuż się
      uda?
      • atlantis75 Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 14:59
        ineta napisała:
        > Bo chyba
        > lepiej nie starać się na antybiotykach? No byłoby szkoda bo ten cykl
        > trochę "sztuczny" będzie - tak ja to nazywam smile, wspomagany hormonalnie, aby
        > znowu nie zrobiła się torbiel i szkoda byłoby mi zmarnować szansę - a nuż się
        > uda?

Ineta, próbuj smile W lutym leczyłam zapalenie gardła Rovamycyną, ale nie zaprzestałam
        prób. Udało się. Na skutek choroby prawdopodobnie przyśpieszyła mi się owulacja
        (fenomenalna natura), także nie rezygnuj, bo jest zawsze jest szansa.

Pozdrawiam. Atlantis smile
    • angie.z Re: CZERWCOWE starania :) -co zrobić? 27.05.04, 12:40
      ja jeszcze nie wiem czy się przyłączę, bo umnie to wygląda tak:
      termin spodziewanej miesiączki 25.05, ale od dwóch cyklów mam jeden dzień
      opóźnienia
      dziś chciałam robić test (30 dc) ale rano zauważylam że mam niewielkie
      plamienie więc myślałm że to okres. Ale do tej pory nic się jeszcze z tym
      okresem nie zaczęło.
      Warto dodać że mam niewielką nadżerkę.
      Co o tym sądzicie - co powinnam zrobić czy to może być ciąża???
      Pozdrawiam
      • mbuk Re: CZERWCOWE starania :) -co zrobić? 28.05.04, 10:24
        Witam !!
        ja już niestety wiem, że się przyłączę do czerwcóweczek, tzn. cieszę się z
        takiego towarzystwa, ale miałam nadzieję, że maj będzie dla mnie szczęśliwszy.
        Dziś po 44 dniach przyszła @, długachne mam te cykle sad
        Mam nadzieję, że majóweczek przeskoczy tu jak najmniej. GRATULUJĘ tym którym
        się udało smile przesyłajcie nam te fluidki smile a pozostałym, które czekają jeszcze
        na wyniki majowe życzę powodzenia i 2 KRESECZEK.
        A my czerwcóweczki głowa do góry w tym miesiącu na pewno nam się uda smile)))
    • askamm Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 11:02
      angie!
      moja sąsiadka miała w dniu spodziewanej @
      3-godzinne duuuże krwawienie,a potem suchutko
      i test ciazowy pokazał 2 krechy,
      potem opowiadała,że nie zwróciła uwagi na to
      wcześniej,że często biegała do toalety i od czasu do czasu
      miała jakiś metaliczny posmak w buzi
      poczekaj jeden dzień i jak nadal nic to rób test,a ja
      TRZYMAM KCIUKI!!!
      • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 11:36
        Witam wszystkie oczekujące!!
        Od kilku dni mam strasznego doła! Ta chlamydia, nie pękające pęcherzyki i
        wogóle wszystko pod górkę! A jeszcze wczoraj doczytałam, że z tego mogą się
        robić torbiele! Zaraz po @ pobiegnę pewnie sprawdzić czy wszystko się
        oczyściło. I dopiero wtedy będę wiedziała co dalej!?
        Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie starania i jak najwięcej
        podwójnych kreseczek!!!!
        Janette
    • angie.z Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 12:03
      To ja się jeszcze też dopiszę. Chociaż czerwiec wygląda mało realnie bo mam
      sesję - 4 egzaminy na głowie. Więc lepiej powinnam od razu myśleć o lipcu. Ale
      póki co jestem z Wami.

Pozdrawiam ;o)
      • mbuk do angie :) 28.05.04, 12:26
        no to masz największe szanse smile)) będziesz myślała zupełnie o czymś innym, a w
        miedzy czasie.... tak to już jest, każdy mówi, że trzeba się odblokować i nie
        myśleć, ale trudniej to zrobić. A ty bedziesz miała dużo innych spraw na głowie
        i zobaczysz że się uda smile
        trzymam kciuki,
        pozdrawiam
    • jovanka_lena Re: CZERWCOWE starania :) 1szy miesiac 28.05.04, 14:51
      witam, jestem nowa na watku i tym forum, trzymam za wszystkich kciuki. To nasz
      1szy cykl staran, wczoraj owulacja tak bolesna jak nigdy (zwykle czuje bol co 3-
      4 miesiace). Ale sluz marny , plus wieczorem 2 godz po przytulaniu zaszalalam
      na aerobiku nie spodziewajac sie owulacji przez kolejne 3 dni (tempki tak mi
      donosily ostanio...). Jestem z wami. Cos mi sie nie widzi ta ciaza od razu -
      albo nie chce sie rozczarowac i dlatego udaje ze nie wierze.... ale za 1szym
      razem tak pewno zawsze - wiadro zimnej glowy na lepetynke po kilku
      miesiacach... pozdrawiam.
    • white_calla Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 16:06
      Jestem fizycznie zmeczona staraniami zeby nie wmawiac sobie zadnych objawow
      ciazy.Ale ciezko... Jeszcze 10 dni...
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      calla
    • konkie76 Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 17:49
      Witam, ja również jestem nowa i pierwszy cykl starań mam już za sobą. Szkoda,
      że nieudany. Teraz zapisuję się na czerwcowe starania i mam nadzieję, że coś z
      tego wyjdzie. Naprawdę nie wiedziałam, że to takie trudne.
    • nika1310 Re: CZERWCOWE starania :) 28.05.04, 17:59
      czesc dziewczyny, ja tez 9 cykl mam juz za sobą, niestety bez rezultatu.
      Zaczynam sie stresowac nie na żarty. chyba czas sie przeniesc na inne forum, a
      mianowicie niepłodność, pozdrawiam i zycze wiecej szczescia
      • klara_76 Re: Do Agat78:) - w odpowiedzi na list na majowym 28.05.04, 18:05
        Czesc Agat,
        Bardzo dobrze, ze jest juz watek czerwcowy! Trzeba sie wspierac i ja za Ciebie
        mocno trzymam! Serce mi sie jednak kraje, jak widze, ze po raz kolejny
        figurujesz jako autorka watku staran, a nie watku ciezarowkowego
        sad "Wystraszylam sie", ze to kolejny miesiac juz bedzie wybijal (mimo ze ja mam
        jeszcze pare dni niepewnosci przed soba)... A ja tak bardzo bym juz chciala do
        innego watku wskoczyc (czyt. luty 2005)! Zreszta pewnie jak kazda z nas.
        Zobaczymy. W kazdym badz razie, niezaleznie od wszystkiego bede tu na pewno
        zagladac. A tymczasem jeszcze pozostaje na majowym.
        Sciskam Ciebie i wszystkie dziewczyny z tego watku, Klara (22dc)
        • agat78 Re: Do Agat78:) - w odpowiedzi na list na majowym 29.05.04, 17:26
          Dzięki gorco za wsparcie. Dzis mam strasznego doła. Cały dzień siedze w domu i
          rycze. Nie wiem co się ze na dzieje. Mój mąż próbuje nie pocieszać ale to mnie
          jeszcze bardziej denerwuje. sad
          Jak mi w czerwcu nie wyjdzie to już nie będę zakładać wątku lipcowego. Chyba
          wogóle sie wyłączę. A i zrobię wszystkie możliwe badania bo juz nie wytrzymam.
          Ciągle mnie ściska jak wszyscy sie wkoło pytają czemu ja jeszcze nie w ciąży.
          Co mam im powiedzieć, że nam nie wychodzi, że nie możemy....ohhhh przepraszam
          że tak zasmucam ale mam dziś kiepski nastrój i nie mam sie komu wyżalić a wiem
          że Wy mnie zrozumiecie.
          Pozdrawiam Was gorąco
          • paris4 Re: Do Agat78:) - w odpowiedzi na list na majowym 30.05.04, 09:23
            Agat
            Trzymaj się, musisz być dzielna. Spójrz na to jaśniej, wiem, że to trudne, ale
            sama ćwiczę tę umiejętność od miesiąca. Też chciałam wyłączyć się z forum, ale
            jak widzisz nie udało sięsmile))) Mi obecnośc tu naprawdę pomaga. Tutaj mnie
            rozumieją, zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego.
            Co to pytań o ciążę to mnie też starsznie one wkurzają. Jesteśmy małżeństwem z
            ośmiomiesięcznym stażem i dużo osób nas pyta o dziecko. Najbliższ rodzina jest
            poinformowana o nszych kłopotach, więc mamy spokój. Jeśli pyta ktoś obcy walę
            prosto z mostu, że nie możemy mieć dzieci i wtedy mam małą satysfakcję widząc
            jak ta osóbka plącze się w przeprosinach i nie wie co powiedzieć, wtedy daję
            radę, żeby lepiej nie zadawać wścibskich pytań. Jest to rozwiązanie dla osób
            dośc odważnych i "wyszczekanych" a ja sie do takich zaliczam. Poza tym ja się
            nie wstydzę naszych kłopotów, jestem z siebie i męża dumna, że walczymy i nie
            poddajemy się i uważam, że nikt nie ma prawa ingerować w nasze sprawy bez
            naszej zgody. Fakt, że miewam momenty kryzysowe, ale póki co nie zamierzam się
            poddawać.
            Mam nadzieję, że wprawiłam Cię w bojowy nastrój. Więc wypłacz się, wyzłośc,
            wykrzycz bo to jest bardzo potrzebne i walcz dalej, bo warto - pomyśl co jest
            celem - Twoje dzieckosmile))) Życzę dużo siły i wytrwałości.
            Byc może wkrótce dołącze się do czerwcowych starań, na raziem jestem jeszcze na
            majowym wątku.
            pozdrawiam Agata
    • askamm do klary:-) 28.05.04, 22:42
      no to czekam z Tobą bo u mnie dzisiaj 21dc
      a cykle mam 28-30 dniowe!
      czemu ta druga połowa tak długo leci...?
    • gosiaplock28 Re: CZERWCOWE starania :) 30.05.04, 10:24
      witam, mam nadzieje ze przynajmniej kilku sie uda. A po co wiesiołek,
      uswiadomcie mnie... GosiaPlock28
      • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 30.05.04, 11:59
        Witam serdecznie!
        Wreszcie świeci słoneczko, mam nadzieję, że tym razem uśmiechnie się do wielu z
        nas!I za to trzymam kciuki!
        Co do wiesiołka to jest na poprawienie ilości i jakości śluzu owulacyjnego. Ja
        zamierzam zacząć go stosować od czerwca.
        Pozdrawiam Janette
        • klara_76 Re: Do askamm 30.05.04, 12:37
          Czesc asku!
          To swietnie, ze jestesmy w podobnej fazie oczekiwan. W grupie razniej! U mnie
          dzisiaj "juz" 24dc. Na razie prawie bez objawow - tzn. wydaje mi sie, ze mam
          lekko obrzmiale piersi, ale staram sie nie zwracac na to wiekszej uwagi, zeby
          sie nie dac zwariowac. Rzeczywiscie dni ostatnio coraz wolniej leca i na to
          wielkiej rady nie ma. Kiedy planujesz robic test? Ja nie wczesniej niz za
          tydzien.
          Daj znac, co u Ciebie. Ktory raz sie starasz i czy to pierwsze dziecko!
          To jest moj 3 cykl staran, debiutuje.
          Sle sloneczne usciski,
          Klara
    • gagat100 Ja tez 30.05.04, 19:41
      hallo hallo ja tez sie dolaczam do czerwcowych staran!!!!
      jestem po przejsciach i mam nadzieje ze teraz sie uda!

asia i aniolek *05.03.2004
    • white_calla Re: CZERWCOWE starania :) 31.05.04, 12:01
      7 dni do @. Chyba zwariuje. To moje pierwsze powazne oczekiwania na @ i dopiero
      teraz was rozumiem. Pousuwalam z zasiegu wzroku wszystkie kalendarze bo
      najchetniej to bym w nich siedziala. Jezu...
      Wszystkie oczekujace serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki bardzo mocno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      calla
    • jagasz Re: CZERWCOWE starania :) 31.05.04, 13:02
      CZeść!!!!!!!!

Dołączam do Was: U mnie dalej czas oczekiwania: 24/25 dzień cyklu. Całą noc
      bardzo bolał mnie brzuch, nie mogłam spać, myślałam, że to już @, ale jak na
      razie jej nie ma.
      Czekam cały czas

Pozdrawiam

aga
      • lenka79 Re: CZERWCOWE starania :) 31.05.04, 14:15
        Witajcie dziewczyny. Właściwie to nie wiem czy powinnam się znależć na tym
        wątku.Dziś 17dc 2 dni po owulacji - co wyszło z majowych starań dowiem się za
        jakieś 10 dni. To było nasza druga próba. Tym razem postanowiłam sobie nie
        wmawiać żadnych objawów ciąży - co ma być to będzie , po prostu trzeba czekać.
        Rety jak ja bym chciała mieć już fasolke pod sercem. A jeśli i ta próba
        zakończy się niepowodzeniem, to czerwiec też jest pięknym miesiącem na
        starania.Trzymam za was kciuki i życze dwóch krech.
    • gagat100 i co tu robic? 31.05.04, 15:55
      Wlasnie wrocilam od gina, zbadala mnie, obejzala wyniki (taxo,cyto) i
      powiedziala ze mam przyjsc za pol roku :-0 mowie jej ze chce byc w ciazy i
      to JUZ a ona ze nie ma przeciwskazan ale radzila by poczekac jeszcze trzy
      mies (juz trzy czekalam. Zastanawiam sie kogo sluchac gina czy wlasnego
      ciala? co myslicie??

czuje sie dobrze, jem witaminki i kwasik, @ mam regularne i normalne a za 5
      dni owulacja i co tu z nia zrobic??
    • 73nikusia Witajcie :-) 31.05.04, 17:08
    • 73nikusia Witajcie 31.05.04, 17:13
      4 cykl nie byl moim szczesliwym. Rozpoczynam 5 cykl starn. Dzis jest moj 1dc.
      Kolezanki z pracy mowia mi zebym sie nie martwila, bo przy tym stresie w pracy
      i tych godzinach poswieconych jej nie dziwia sie ze nam sie nie udaje.
      Mowia zebym spokojnie czekala na urlop ... ale on dopiero w sierpniu.

A ja tak bardzo chcialabym ... moze za bardzo.

W tym miesiecu postanowialam pojsc do lekarza sprawdzic czy wszystko wporzadku.
      Kiedys mialam male problemy, chce sie upewnic ze znow sie nie pojawily.

Pozdrawiam i zycze pelnego sukcesow czerwca
      Nika
    • katjuszka2 Re: CZERWCOWE starania :) 31.05.04, 18:25
      Cześć,
      to mój pierwszy cykl w którym staramy się z mężem o dziecko.Do niechcianej@ 8
      dni,dzisiaj nie wytrzymałąm i w południe zrobiłam test-niestety negatywny na
      początku był błędny,dopiero jak dałam więcej kropelek to wyszło że nie jestem w
      ciąży.Rozumiecie chyba że zepsuło mi to humor na cały dzieńsad.Następny zrobię
      dopiero w czwartek i to rano.Pa
      • gagat100 do kajtuszka 31.05.04, 19:02
        jesli robilas test popoludniu i jeszcze nie bylo dnia spodziewanej @ to mogl
        nie wykazac ciazy tak bylo w moim przypadku robilam dwa testy przed spodziewana
        @ i wychodzily negatywne ale cos dziwnie sie czulam i w dniu kiedy mialam
        dostac @ zrobilam test i jakie bylo moje zdziwienie ze byly piekne dwie
        krechy....... niestety szczescie trwalo krotko bo tylko 12 tygodni sad(
        • gagat100 poznajmy sie 31.05.04, 19:24
          jesli macie ochote na poznanie sie to oto moja propozycja uzupelniajcie
          wciskajac "cytujac"

*LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA

1 agat78-----------aga
          2 czekaczka--------
          3 pepe90-----------janette
          4 iwonaandrzej-----iwona
          5 white-colla------
          6 askamm-----------aska
          7 ineta------------
          8 atlantis75-------
          9 angie.z----------
          10 mbuk------------
          11 joranka---------lena
          12 konkie76--------
          13 nika1310--------
          14 poris4----------agata
          15 gosiaplock28----gosia
          16 klara76---------
          17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
          18 jogasz----------aga
          • 73nikusia Re: poznajmy sie 31.05.04, 19:35
            gagat100 napisała:

> jesli macie ochote na poznanie sie to oto moja propozycja uzupelniajcie
            > wciskajac "cytujac"
            >
            >
            > *LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
            >
            > 1 agat78-----------aga
            > 2 czekaczka--------
            > 3 pepe90-----------janette
            > 4 iwonaandrzej-----iwona
            > 5 white-colla------
            > 6 askamm-----------aska
            > 7 ineta------------
            > 8 atlantis75-------
            > 9 angie.z----------
            > 10 mbuk------------
            > 11 joranka---------lena
            > 12 konkie76--------
            > 13 nika1310--------
            > 14 poris4----------agata
            > 15 gosiaplock28----gosia
            > 16 klara76---------
            > 17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
            > 18 jogasz----------aga
            > 19 73nikusia-------Monika---------31---------Tarnow----------5 cykl
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
          • katjuszka2 Re: poznajmy sie 31.05.04, 19:49
            gagat100 napisała:

> wciskajac "cytujac"
            >
            >
            >
            > 1 agat78-----------aga
            > 2 czekaczka--------
            > 5 white-colla------
            > 7 ineta------------
            > 8 atlantis75-------
            > 9 angie.z----------
            > 10 mbuk------------
            > 12 konkie76--------
            > 13 nika1310--------
            > 16 klara76---------
            > 18 jogasz----------aga
            > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            • 73nikusia odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 31.05.04, 19:54
              katjuszka2 napisała:

> gagat100 napisała:
              >
              > > jesli macie ochote na poznanie sie to oto moja propozycja uzupelniajcie
              > > wciskajac "cytujac"
              > >
              > >
              > > *LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
              > >
              > > 1 agat78-----------aga
              > > 2 czekaczka--------
              > > 3 pepe90-----------janette
              > > 4 iwonaandrzej-----iwona
              > > 5 white-colla------
              > > 6 askamm-----------aska
              > > 7 ineta------------
              > > 8 atlantis75-------
              > > 9 angie.z----------
              > > 10 mbuk------------
              > > 11 joranka---------lena
              > > 12 konkie76--------
              > > 13 nika1310--------
              > > 14 poris4----------agata
              > > 15 gosiaplock28----gosia
              > > 16 klara76---------
              > > 17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
              > > 18 jogasz----------aga
              > > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
              > > 20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 cykl
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              • pepe90 Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 31.05.04, 21:35
                73nikusia napisała:

> katjuszka2 napisała:
                >
                > > gagat100 napisała:
                > >
                > > > jesli macie ochote na poznanie sie to oto moja propozycja uzupelniajc
                > ie
                > > > wciskajac "cytujac"
                > > >
                > > >
                > > > *LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                > > >
                > > > 1 agat78-----------aga
                > > > 2 czekaczka--------
                > > > 3 pepe90-----------janette 33
                > > > 4 iwonaandrzej-----iwona
                > > > 5 white-colla------
                > > > 6 askamm-----------aska
                > > > 7 ineta------------
                > > > 8 atlantis75-------
                > > > 9 angie.z----------
                > > > 10 mbuk------------
                > > > 11 joranka---------lena
                > > > 12 konkie76--------
                > > > 13 nika1310--------
                > > > 14 poris4----------agata
                > > > 15 gosiaplock28----gosia
                > > > 16 klara76---------
                > > > 17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
                > > > 18 jogasz----------aga
                > > > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
                > > > 20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 cykl
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
              • pepe90 Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 31.05.04, 21:36
                73nikusia napisała:

> katjuszka2 napisała:
                >
                > > gagat100 napisała:
                > >
                > > > jesli macie ochote na poznanie sie to oto moja propozycja uzupelniajc
                > ie
                > > > wciskajac "cytujac"
                > > >
                > > >
                > > > *LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                > > >
                > > > 1 agat78-----------aga
                > > > 2 czekaczka--------
                > > > 3 pepe90-----------janette 33 Wrocław 10 cykl
                cccykl
                > > > 4 iwonaandrzej-----iwona
                > > > 7 ineta------------
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                • agat78 Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 07:49
                  LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA

1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                  2 czekaczka--------
                  3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                  4 iwonaandrzej-----iwona
                  5 white-colla------
                  6 askamm-----------aska
                  7 ineta------------
                  8 atlantis75-------
                  9 angie.z----------
                  10 mbuk------------
                  11 joranka---------lena
                  12 konkie76--------
                  13 nika1310--------
                  14 poris4----------agata
                  15 gosiaplock28----gosia
                  16 klara76---------
                  17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
                  18 jogasz----------aga
                  19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
                  20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 cykl
                  • czekaczka Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 08:19
                    agat78 napisała:

> LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                    >
                    > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                    > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                    > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                    > 5 white-colla------
                    > 7 ineta------------
                    > 8 atlantis75-------
                    > 9 angie.z----------
                    > 10 mbuk------------
                    > 12 konkie76--------
                    > 13 nika1310--------
                    > 16 klara76---------
                    > 18 jogasz----------aga
                    > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
                    > 20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 cykl
                    >
                    • jagasz Cześć, witam WAS 01.06.04, 09:34
                      Dziewczyny dołączam (chciałoby się napisać z przykrością, ale nie) do WAs .
                      Dzisiaj rano pojawiła się @. 5 cykl starań przede mną, mąz dzisiaj rano nie
                      mógł uwieżyć, że znów się nie udało... na szczęście mamy 2,5 letnią córeczkę,
                      więc mogliśmy obchodzić Dzień Dziecka radośnie!!!
                      Wypełniam tabelkę.
                      Nikusia możemy sobie podać rączki!!!
                      Napisz, który to dzień cyklu u Ciebie.
                      Dziewczyny ile trzeba brać wiesiołek, żeby były jakieś efekty, czy po 2
                      tygodniach, można mówić o jakichś efektach???
                      Pozdrawiam WAs ciepło

aga

> > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                      > >
                      > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                      > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                      > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                      > > 5 white-colla------
                      > > 7 ineta------------
                      > > 8 atlantis75-------
                      > > 9 angie.z----------
                      > > 10 mbuk------------
                      > > 12 konkie76--------
                      > > 13 nika1310--------
                      > > 16 klara76---------
                      > > 18 jogasz----------aga------------32----------w-wa-----------5 cykl
                      > >
                    • ineta Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 11:59
                      czekaczka napisała:

> agat78 napisała:
                      >
                      > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                      > >
                      > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                      > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                      > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                      > > 5 white-colla------
                      > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław-----------3
                      > > 8 atlantis75-------
                      > > 9 angie.z----------
                      > > 10 mbuk------------
                      > > 12 konkie76--------
                      > > 13 nika1310--------
                      > > 16 klara76---------
                      > > 18 jogasz----------aga
                      > >
                      • iwonaandrzej Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 12:52
                        ineta napisała:

> czekaczka napisała:
                        >
                        > > agat78 napisała:
                        > >
                        > > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARANIA
                        > > >
                        > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                        > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                        > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                        > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź--------------2
                        > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław-----------3
                        > > >
                        • angie.z Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 14:20
                          LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARA
                          > NIA
                          > > > >
                          > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                          > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                          > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                          > > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź--------------2
                          > > > > 5 white-colla------
                          > > > > 6 askamm-----------aska
                          > > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław-----------3
                          > > > > 8 atlantis75-------
                          > > > > 9 angie.z----------ania---------25----------Warszawa----------2
                          > > > > 10 mbuk------------
                          > > > > 11 joranka---------lena
                          > > > > 12 konkie76--------
                          > > > > 13 nika1310--------
                          > > > > 14 poris4----------agata
                          > > > > 15 gosiaplock28----gosia
                          > > > > 16 klara76---------
                          > > > > 17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 cykl
                          > > > > 18 jogasz----------aga
                          > > > > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 cykl
                          > > > > 20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 cykl
                          • iwonaandrzej do ANGIE>Z 01.06.04, 15:43
                            hej hej
                            widze ze jedziemy na tym samym wózku ...
                            ide dzis do lekarza, nie ma co czekać, chcemy sprawdzić co jest nie tak .
                            pozdrawiam
                            Iwona
                            • angie.z Re: do ANGIE>Z -do Iwony 02.06.04, 10:55
                              No to super. Tylko że ja niestety ten cykl (czerwcowy - dzisiaj 4 dc) spisałam
                              na straty, bo przez sesję i egzamniy to na pewno mi się nie uda. Może się więc
                              okazać że mnie wyprzedzisz, czego z całego serducha życzę.

Ania
                              • iwonaandrzej do ANGIE>Z 02.06.04, 14:00
                                hej

czemu na straty!! trzeba próbować!!! pan doktor kazał się przebadać - mąż
                                nasienie, a ja mam skierowanie do szpitala na badania, po co mam płacic, nie?
                                Tyle że do szpitala to wybiorę sie dopiero w lipcu - jest to kwesti 2 dni.
                                Mam mierzyć temperaturę, zeby sprawdzic czy cykle są owulacyjne - jade jutro
                                kupić termometr elektroniczny bo nie wytrzymam codziennie mierzenia temp przez
                                5 minut!!!
                                Powiem Ci że uspokoila mnie ta wizyta, bo wiem że ktoś mi pomoże. I nie każe mi
                                czekać kolejnych iluś tam cykli żeby zrobić badania, a próbowac ciągle można smile
                                Pozdraiwm i powodzenia na egzaminach.
                                pa
                                • angie.z Re: do Iwony 02.06.04, 15:34
                                  No rezygnować to nie zamierzam, bo co jak co ale staranie się o dzidziusia jest
                                  bardzo miłe nawet jak się wie że raczej nie wyjdzie bo stres może spowodować
                                  zupełnie nieoczekiwane reakcje organizmu. Stąd poważane starania z termomertem
                                  itd mogę zacząć dopiero w lipcu...
                                  Więc teraz miesiąc normalnego życia.

Poazdrawiam,

Ania
                                • czekaczka Re: do ANGIE>Z 02.06.04, 15:36
                                  Hejo,
                                  mój dr. powiedział, żeby nie mierzyć tem. terometrem elektronicznym, lepsze są
                                  rtęciowe (dokładniejsze).
                                  To tak jako dobra rada smile
                        • paris4 Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 17:05
                          iwonaandrzej napisała:

> ineta napisała:
                          >
                          > > czekaczka napisała:
                          > >
                          > > > agat78 napisała:
                          > > >
                          > > > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC-----STARA
                          > NIA
                          > > > >
                          > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno----------10
                          > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa----12
                          > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                          > > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź--------------2
                          > > > > 5 white-colla------
                          > > > > 6 askamm-----------aska
                          > > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław-----------3
                          > > > > 8 atlantis75-------
                          > > > > 9 angie.z----------
                          > > > > 10 mbuk------------
                          > > > > 11 joranka---------lena
                          > > > > 12 konkie76--------
                          > > > > 13 nika1310--------
                          > > > > 14 paris4----------agata---------24--------szczecin------4cykl
                          > > > > 15 gosiaplock28----gosia
                          > > > > 16 klara76---------
                          > > > > 17 gagat100--------joanna---------28---------gdansk----------1 c
                          > ykl
                          > > > > 18 jogasz----------aga
                          > > > > 19 katjuszka2------kasia----------24---------łódź------------1 c
                          > ykl
                          > > > > 20 73nikusia-------Monika---------31---------tarnow----------5 c
                          > ykl
                          > > > >
                          • gagat100 Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 19:25
                            > > >
                            > > > > agat78 napisała:
                            > > > >
                            > > > > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC----STARANIA
                            > > > > >
                            > > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno---------10
                            > > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa ---12
                            > > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-----------10
                            > > > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź--------------2
                            > > > > > 5 white-colla------
                            > > > > > 6 askamm-----------aska
                            > > > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław-----
                            • askamm Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 23:07
                              gagat100 napisała:

> > > >
                              > > > > > agat78 napisała:
                              > > > > >
                              > > > > > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC
                              > ----STARANIA
                              > > > > > >
                              > > > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno--
                              > -------10
                              > > > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Kra
                              > kowa ---12
                              > > > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław---
                              > --------10
                              > > > > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź------
                              > --------2
                              > > > > > > 5 white-colla------
                              > > > > > > 6 askamm-----------aska---------27---------jelenia góra
                              > > > > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocław---
                              > --
                              • askamm Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 23:34
                                askamm napisała:

> gagat100 napisała:
                                >
                                > > > > >
                                > > > > > > agat78 napisała:
                                > > > > > >
                                > > > > > > > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSC
                                > OWOSC
                                > > ----STARANIA
                                > > > > > > >
                                > > > > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszc
                                > zno--
                                > > -------10
                                > > > > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolic
                                > e Kra
                                > > kowa ---12
                                > > > > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocł
                                > aw---
                                > > --------10
                                > > > > > > > 4 iwonaandrzej-----iwona--------28----------Łódź-
                                > -----
                                > > --------2
                                > > > > > > > 5 white-colla------
                                > > > > > > > 6 askamm-----------aska---------27---------jeleni
                                > a góra-----3
                                > > > > > > > 7 ineta------------aneta--------30----------Wrocł
                                > aw---
                                > > --
                                • askamm Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 23:50
                                  askamm napisała:

> askamm napisała:
                                  >
                                  > > gagat100 napisała:
                                  > >
                                  > > > > > >
                                  > > > > > > > agat78 napisała:
                                  > > > > > > >
                                  > > > > > >>LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC----STARANIA
                                  > > > > > > > >
                                  > > > > > > > > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno- -------10
                                  > > > > > > > > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa ---12
                                  > > > > > > > > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-
                                  • askamm Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 01.06.04, 23:58
                                    askamm napisała

LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC----STARANIA
                                    1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno- -------10
                                    2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa ---12
                                    3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-
                                    • white_calla Re: odpowiadajcie na list ostatniej osoby :-) 02.06.04, 10:33
                                      askamm napisała:

> askamm napisała
                                      >
                                      > LOGIN------------IMIE----------WIEK--------MIEJSCOWOSC----STARANIA
                                      > 1 agat78-----------aga----------26---------Choszczno- -------10
                                      > 2 czekaczka--------marta--------33---------okolice Krakowa ---12
                                      > 3 pepe90-----------janette------33----------Wrocław-
                              • askamm przepraszam ale chyba coś namieszałam:-( 01.06.04, 23:40
                                dziewczyny poprostu wpisałam się i zobaczcie co
                                narobiłam,a jestem zoną informatyka hmmm
                            • askamm do klary_76 01.06.04, 23:25
                              Cześć!
                              piszę dopiero teraz,ale nas już duzo-fajnie
                              klara-to jest też mój 3 cykl starań
                              dzisiaj 25dc
                              sama nie wiem kiedy zrobić test,może jutro???
                              ja już mam córcię,z nią tak się nie stresowałam
                              miałam 20 lat udało się za 3 razem,ale wtedy byłam
                              7 lat młodsza i jak teraz na to patrzę,to wtedy
                              wszystko było dla mnie łatwiejsze
                              tzn żadnych tempek,czy obserwacji śluzu,
                              @ co 2 m-ce,a tu nagle ciążasmile
                              a teraz najwyższy czas na rodzeństwo no i sama
                              jestem ciekawa jak to teraz będzie???
                              a Ty zrobiłaś test????
                              pozdrawiam Cię i wszystkie inne "foremki"
                              oby to był nasz czerwiec!!!!!!!!
          • sylwiawm Re: poznajmy sie 04.06.04, 13:44
            gagat100 napisała:

> wciskajac "cytujac"
            >
            >
            >
            > 1 agat78-----------aga
            > 2 czekaczka--------
            > 5 white-colla------
            > 7 ineta------------
            > 8 atlantis75-------
            > 9 angie.z----------
            > 10 mbuk------------
            > 12 konkie76--------
            > 13 nika1310--------
            > 16 klara76---------
            > 18 jogasz----------aga
            > 19 sylwiawm--------sylwia---------24-------------------------7 cykl
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
          • nika1310 Re: poznajmy sie 06.06.04, 22:38
            1 agat78-----------aga
            > 2 czekaczka--------
            > 5 white-colla------
            > 7 ineta------------
            > 8 atlantis75-------
            > 9 angie.z----------
            > 10 mbuk------------
            > 12 konkie76--------
            > 13 nika1310--------Monika 28 Łodź 9 cykl
            > 16 klara76---------
            > 18 jogasz----------aga
    • ziuta19 Re: CZERWCOWE - do GAGAT 100 31.05.04, 22:47
      Ja też poroniłam 5 marca. W siódmym tygodniu. Dzidziuś przestał sie rozwijać w
      4-tym tygodniu.
      Nie "stram się" o dzidziusia, ale nie stosuję żadnego "zabezpieczenia". Co ma
      być to będzie.
      Trzymaj sięsmile
      • gagat100 Re: CZERWCOWE - do ziuta 19 01.06.04, 13:17
        Ja poszlam do gina na USG w 11/12 tyg i dowiedzialam sie ze dzidzius obumarl w
        9/10tyg nie znaleziono przyczyny , moze i slusznie robisz ja psychicznie sie
        juz nastawiam a to moze zle bo jak bardzo sie czegos pragnie to moze sie nie
        miec ale wierze ze sie uda za pierwszym razem Wam tez zycze abysmy zmienily
        forum na MARZEC 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 73nikusia Witajcie 01.06.04, 17:43
      Na poczatek chcialam tylko powiedziec ze jak dopisujecie sie do listy to zawsze
      po ostatniej wpisanej bo inaczej nie uwzglednia wszystkich. Wten sposob
      wyrzucilo "jagasz"

Aga ... no tak ... nasz piaty cykl staran. A moj drugi na wiesiolku ... bede
      brac tez tym razem bo widzialam duze lepsze efekty w jakosci sluzu.
      Jestes z Warszawy? Ja pochodze z Brwinowa, to 20 km od Wa-wy. A w Wa-wie
      studiowalam, potem dalej sie uczylam a potem troszke pracowalam ... a potem
      wyszlam za maz i wyjechalam do Tarnowa ... mieszkam tu niecale 3 lata.
      Tesknie tu za przyjaciolmi, rodzinka ... no i swojego lekarza zostawilam w Wa-
      wie.

To tyle o moich rodzinnych stronach.

Dzis bylam zapisac sie do lekarza. Chce sprawdzic czy czasem moja stara
      przypadlosc nie wrocila i nie przeszkadza w pracy nad dzidzia.

A co do staran majowych ... to nie spodziewalam sie po nich wiele ... maz caly
      ten piekny maj byl chory ... bez sil na wieksze przytulanie.

Ale czerwiec jest nasz ... hi hi hi ... a serio co ma byc to bedzie ...

Pozdrawiam Nika
    • katjuszka2 Re: CZERWCOWE starania :) 01.06.04, 19:02
      Witam!!Dziewczyny nie chcę zapeszać,ale.....chyba mi się udało.Dzisiaj znowu
      zrobiłam test(wiem,wiem miałam czekać do czwartku)i pojawiła się(chyba bo może
      sobie wmawiam)bladziusienka kreseczka.Tylko ciiiiii bo mąż jeszcze nic nie wie.
      • askamm Re: CZERWCOWE starania :) 02.06.04, 00:03
        ale narobiłam no ale już doszłam
        o co chodziło!
        dziewczyny jak mozna ten mój debiut skasować to zróbcie
        to bo ja już nie chcę nic tu namieszać
        i tak zabrałam za duzo miejsca
        aska
        • pepe90 Re: CZERWCOWE starania :) 02.06.04, 09:25
          Witam!! Od wczoraj jestem pełnoprawnym członkiem tego wątku. W ramach Dnia
          Dziecka dostałam @ sad niestety a może i lepiej bo najpierw wolę zwalczyć
          chlamydię.
          Pozdrawiam wszystkie starające się!!!!
          Oby czerwiec był obfity w dwie kreseczki!!!!
          Janette
          • klara_76 Re: CZERWCOWE starania:)) 02.06.04, 16:18
            Dziewczyny,
            mialam sie tu nie wpisywac, ale poniewaz starania o dzidzie i majowe starania
            calkowicie zamarly, no to nie pozostaje mi nic innego, jak tutaj sie wpisac.
            Dzisiaj mam 27 dc i na @ jeszcze za wczesnie. Od kilku godzin pobolewa mnie
            jednak w podbrzuszu tak jak na zblizajaca sie... No i nie wiem, co o tym
            myslec. Na ktoryms z watkow wyczytalam, ze taki moze byc objaw ciazy, ale nie
            chce sie nastawiac. Ostatnie dwa dni mialam arcystresujace i mocno pracowite,
            wiec boje sie myslec, do czego sie mogly przyczynic.
            Asiu (askamm), na razie testu jeszcze nie robilam, poniewaz ja mam cykle 28-32
            dni. Szansa na dwie kreseczki jeszcze marna, a nie chce przezywac kolejnego
            rozczarowania.
            Nika, nie kontynuujesz "starania o dzidzie"?
            Pozdrawiam Was wszystkie mocno i trzymam kciuki!
            Dam znac, jak cos bedzie wiadomo,
            Klara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka