gosia_s3 25.04.07, 14:26 Kochane! pomóżcie! jestem w piątym miesiący ciąży i mam koszmarne problemy z cerą Wypryski jak przy trądziku strasznie się zanieczyszcza już nie wiem co robić! Dziękuję z góry za dobre rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anialit Re: problem z cerą 25.04.07, 17:49 Ja mam 5t3d ciąży i na czole, brodzie i nosie pojawiły mi się przyszcze w postaci czerwonych plamek. Widać je zwłaszcza po umyciu twarzy. Myślałam, że w ciąży cera się poprawia w związku z lepszym odżywianiem itp. ale chyba z tego wynika, że nie u wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aanetkaw74 Re: problem z cerą 25.04.07, 20:10 ja dziś zmieniam krem z (dla cery bardzo suchej na krem do cery trądzikowej) i wiecie trochę się polepszyło ale też czekam a ta piękna ciążową cerę nie mówiąc już że włosy mi wypadają, gdzieś czytałam że nie powinny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_s3 Re: problem z cerą 25.04.07, 20:46 no to pięknie a może jest ktoś kto wie co z tym fantem zrobić? co można stosować? u mnie zmiana kremu nie działa A tak chciałam być piękną "ciężarówką" Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: problem z cerą 25.04.07, 21:01 hehe piękną ciężarówką mnie cera unormowała się po...porodzie powodzenia (a swoją drogą to staram się właśnie o to zeby miec problem z cerą) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_s3 Re: problem z cerą 25.04.07, 21:12 to trzymam kciuki żebyś jak najprędzej zaczęła borykać się z tego typu problemem ja przy pierwszej ciązy miałam buźkę jak pupcia niemowlaczka (urodzilam synka) a teraz dramat (mam nadzieję że tym razem córcia zabrała mi urodę ) Odpowiedz Link Zgłoś