aaola 08.05.07, 12:03 zrobiłam dziś test i oczywiscie jedna kreska może zrobiłam a wczesnie? miała któraś taka sytuacje że była mimo tego w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostrakrwi Re: test dzień przed @? 08.05.07, 12:32 Ja tak miałam. Robiłma w erminie miesiączki i był negatywny, potem tydzień poźniej i pozytywny. Niestety potem poroniłma w 8 t.c, ale to nie miało z tym nic wspólnego Bądz dobrej myśłi. Ja też czekam. Testy nie robiłam jeszcze, jestem dzień po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadka Re: test dzień przed @? 08.05.07, 13:11 czesc, a moze test mial za mala czulosc? Badz dobrej mysli i powtorz za pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: test dzień przed @? 08.05.07, 13:32 może Nie mieszkam w Polsce i może źle go zrobiłam...Mam jeszcze jeden polski ale poczekam nim do czwartku Z Piotrusiem przyniósł mi szczęście więc może teraz też.... Odpowiedz Link Zgłoś
agacia1976 Re: test dzień przed @? 08.05.07, 13:31 Nie martw się, moja kumpela robiła 4 testy , tydzień po tygodniu, zaczeła od dnia spodziewanej@ , i dopiero czwarty jej pokazał 2 kreski, miej nadzieje, a jak nie wyjdzie to zaczynaj od nowa, ja próbuje 2 raz, po pierwszym razie bylam zdołowana, ale teraz wiem że to moze potrwac i pare miesięcy,pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gro Re: test dzień przed @? 25.05.07, 12:46 czesc! Ja robilam test w dzien spodziewanej@ i wyszly mi 2 kreseczki ale jedna byla bardzo jasna,prawie nie widoczna. Drugi test zrobilam po 2 dniach i wtedy obie kreski byly bardzo widoczne! Teraz jestem w 25 tyg. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: test dzień przed @? 25.05.07, 15:01 Negatyw bardzo mozliwy mimo ciązy. Jesli @ sie spozni to powtórz test lub zrób w lab. badanie betahcg to bedziesz miala pewnosc na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: test dzień przed @? 25.05.07, 15:22 Ja w poprzedniej ciąży miałam jedną kreskę w przeddzień okresu, a drugą w jego dniu. W tej ciąży już 5 dni wczesniej wiedziałam, że jestem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś